Benim 7. Günüm. Test yapmaya korkuyorum. Şimdiye kadar o kadar çok negatif sonuç aldım ki. Bu gidişle dedikleri 12. Günü beklerimBenim bugün 6.günüm idrarda silik çizgi de gördüm ama cok hafif dolgunlaşma var, çok değil yani. Bence ümitsizliğe kapılma, hiç belirtisi olmayanlar da oluyor. kaçıncı günün?
hafif var bugun 3. Gunum. Ama artik kendimi dinlemekten bir hal oldum. Acaba yok mu diyorum su anArkadaşlar göğüslerinizde hassaslaşma var mı? Bende yok. Tutmadı galiba
benimki bi hassas bi normal bişey anlamadım..Arkadaşlar göğüslerinizde hassaslaşma var mı? Bende yok. Tutmadı galiba
inşallh canım inşallah..Bende bu bitmeyen adet sancisi var. belim de kopuyor. Kasiklarim ve alt batin resmen dolu dolu... insallahhh tutmustur yaa
Bende de adet sancısı vardı. Doktorum telaşlandı proluton vurdurdu.Bende bu bitmeyen adet sancisi var. belim de kopuyor. Kasiklarim ve alt batin resmen dolu dolu... insallahhh tutmustur yaa
Benim de bu 3. Transferim, her seferinde pozitif gördüm ama hep hayal kırıklığı. Her türlüsü cok zor ya, içini ferah tut eğer varsa silik de olsa cıkar idrarda. Tabii 5.gün embriyosu için söylüyorum. İnşallah hepimizin sonucu güzel olsunBenim 7. Günüm. Test yapmaya korkuyorum. Şimdiye kadar o kadar çok negatif sonuç aldım ki. Bu gidişle dedikleri 12. Günü beklerim
Benim test tarihimde 4 mart :) günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum, 3. Denemem buBende de öyle oldu. Transferi oldum sonra zaten deli gibi idrarımı boşaltmak istedim. 2,5 saat yatırdılar. Sonra eve geldim. Eve geldiğim andan itibaren sanki hiç transfer olmamış gibi hissettim. Hiç belirti yok bende. Bugün 2. Günüm. Benimde test tarihim 4 mart umarım dayanabilirim.
Progestan ile ayni mi etkisi? Benim onceki transferimde de bu sekilde oldu.. kizim 4 yasinda su an. Ondan umitliyim aslindaBende de adet sancısı vardı. Doktorum telaşlandı proluton vurdurdu.
Ben normal progestan kullanıyorum hergün vuruyorum. Bu direkt düşük önleyici imiş. Sen doktoruna söyle bence ağrın artarsaProgestan ile ayni mi etkisi? Benim onceki transferimde de bu sekilde oldu.. kizim 4 yasinda su an. Ondan umitliyim aslinda
Benim ilk denemem. Hiçbirşey hissetmiyorum. Progestan iğne çok ağrı yapıyor. Oksapar iğne de çok yakıyor. İnşallah aldığımız sonuç bunları unutturur.Benim test tarihimde 4 mart :) günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum, 3. Denemem bu
Sen de mi 21 şubatta transfer olmuştun?Benim test tarihimde 4 mart :) günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum, 3. Denemem bu
Ben de dinliyorum dinliyorum tık yok Allah tan hayırlısı...Ha
hafif var bugun 3. Gunum. Ama artik kendimi dinlemekten bir hal oldum. Acaba yok mu diyorum su an
Hayırlı olsun kuzum Allah kucağına almayı nasip etsin topik olarak çok yıprandık üst üste negatif ler olunca pozitif kere çok seviniyorum..Kızlar benim test günüm yarındı ama bugün akşam leke olunca acilden baktılar Beta hcg 159 çıktı çok şüküryarın Bi daha bakılacak inşallah herşey yolunda
Allah razı olsun, isteyen herkese nasip eylesin Rabbim inşallah, dileğim yarın da güzel sonuçlar alabilmek güzelce sağlıkla devam etmesi inşallahHayırlı olsun kuzum Allah kucağına almayı nasip etsin topik olarak çok yıprandık üst üste negatif ler olunca pozitif kere çok seviniyorum..
Benim de akşam üzere pembe lekem oldu hala az var, o yüzden tedirgin olup acile gittimHayırlı olsun kuzum Allah kucağına almayı nasip etsin topik olarak çok yıprandık üst üste negatif ler olunca pozitif kere çok seviniyorum..
Hayırlı olsun canım inşallah yükselerek gidip sağlıklı hayırlı evlat olsun.Kızlar benim test günüm yarındı ama bugün akşam leke olunca acilden baktılar Beta hcg 159 çıktı çok şüküryarın Bi daha bakılacak inşallah herşey yolunda
inşallah canım ben de yarin kan verecem değerim ikiye katlanması lazım inşallah ikimizinki de katlanır..Allah razı olsun, isteyen herkese nasip eylesin Rabbim inşallah, dileğim yarın da güzel sonuçlar alabilmek güzelce sağlıkla devam etmesi inşallah
hiç bişey olmaz canım allahin izni ile sen kendine beslenmene ilaçlarına dikkat et gerisi Allahın takdiri..Bende bugun transfer oldum arkadaslar 20 dakika anca dayandim surguye yapamadim yatakta .sonrasinda yine yarim saat yattim
.Ama okuduklarima gore transferden sonra yatmanin hic bir etkisi yok diyorlar simdi pismanim acaba dayansaydim diyede kafam karisik bende hic bir sey hissetmiyorum.Minnak cok tatliydi parliyordu ekranda
lekeden korkma canım cogalmadikca sıkıntı yok yerleşme kanaması diyorlar lekeye gerçekten öyle oğlumda gördüm yerleşme kanaması pozitifi.. Bunda da adet gibiyim buda pozitif ama değerimin ikiye katlanması lazım yarın inşallah katlanmistirBenim de akşam üzere pembe lekem oldu hala az var, o yüzden tedirgin olup acile gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?