- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Benim doktorum yatmanın aslında kanıtlanmış bir etkisi yok dedi. Zaten öyle bir bilimsel sonuç olsa herkesi 14 gün yatağa alçılarız idrarınıda sürgüyle yaptırıp herkesi çocuk sahibi yaparız bizim de başarımız artar dedi :)Bende bugun transfer oldum arkadaslar 20 dakika anca dayandim surguye yapamadim yatakta .sonrasinda yine yarim saat yattim
.Ama okuduklarima gore transferden sonra yatmanin hic bir etkisi yok diyorlar simdi pismanim acaba dayansaydim diyede kafam karisik bende hic bir sey hissetmiyorum.Minnak cok tatliydi parliyordu ekranda
İnşallah seninkide katlanmıştır canımminşallah canım ben de yarin kan verecem değerim ikiye katlanması lazım inşallah ikimizinki de katlanır..
hiç bişey olmaz canım allahin izni ile sen kendine beslenmene ilaçlarına dikkat et gerisi Allahın takdiri..
lekeden korkma canım cogalmadikca sıkıntı yok yerleşme kanaması diyorlar lekeye gerçekten öyle oğlumda gördüm yerleşme kanaması pozitifi.. Bunda da adet gibiyim buda pozitif ama değerimin ikiye katlanması lazım yarın inşallah katlanmistir
Kaçıncı gün embriyosu idi. Kaçıncı günde öğrendinKızlar benim test günüm yarındı ama bugün akşam leke olunca acilden baktılar Beta hcg 159 çıktı çok şüküryarın Bi daha bakılacak inşallah herşey yolunda
Allah razı olsun isteyen herkese de bana da sağlıkla nasip eylesin inşallahHayırlı olsun canım inşallah yükselerek gidip sağlıklı hayırlı evlat olsun.
normal hamilelikle bir farkımız yok. onlar nasıl normal hayatların devam ediyorsa bşzde aynı olmalıyız. ben de yatma işine karşıyımBenim doktorum yatmanın aslında kanıtlanmış bir etkisi yok dedi. Zaten öyle bir bilimsel sonuç olsa herkesi 14 gün yatağa alçılarız idrarınıda sürgüyle yaptırıp herkesi çocuk sahibi yaparız bizim de başarımız artar dedi :)
5.gün embriyosu 2 tane, 11.gün bugün akşam leke olunca acilden baktılar yarın test günümKaçıncı gün embriyosu idi. Kaçıncı günde öğrendin
hayırlı olsun. inş değerlerin ktlanarak artarAllah razı olsun isteyen herkese de bana da sağlıkla nasip eylesin inşallah
İnşallahhayırlı olsun. inş değerlerin ktlanarak artar
Benimki de 4 mart, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallahBenim test gunum 3 mart kizlar
Benim de test tarihim 4 Mart ve 3. denemem inşallah hepimize uğurlu gelirBenim test tarihimde 4 mart :) günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum, 3. Denemem bu
Benim de transferimin 2. günü bitiyor aynı şekilde hiçbir belirti yok daha önce 2 kez daha denemem oldu onlarda daha çok belirti yaşamışım gibi geliyor şuanTransferin 2. Günü bitiyor. Bende hiç belirti yok. Sanki hiç transfer olmamışım gibi. Hiç birşey hissetmiyorum. Bu durum normal mi ?
Yaaa benim ilk denemem. Yani belirti olmayıp pozitif alan da çok kişi var. Tabii almayan da. Hayırlısı artık. Günler su gibi geçip hayırlı sonuçlara kavuşalım inşallah...Benim de transferimin 2. günü bitiyor aynı şekilde hiçbir belirti yok daha önce 2 kez daha denemem oldu onlarda daha çok belirti yaşamışım gibi geliyor şuan
Hepimiz için hayırlısı olur umarımYaaa benim ilk denemem. Yani belirti olmayıp pozitif alan da çok kişi var. Tabii almayan da. Hayırlısı artık. Günler su gibi geçip hayırlı sonuçlara kavuşalım inşallah...
Benimki de 4 mart, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah
Gözünüz aydın. Benim de 5.günüm ama belirtim yok. Fakat adet e yakın kuruluk olurdu. Aynı öyle. Sizde akıntı varmıydı?Kızlar benim test günüm yarındı ama bugün akşam leke olunca acilden baktılar Beta hcg 159 çıktı çok şüküryarın Bi daha bakılacak inşallah herşey yolunda
Canım ilk ikisi düşükle sonuçlanmış yani değer artmadı mı yoksa kürtaj mı. Bide bu sefer önlem olarak ne alındıDün transferim oldu bu üçüncü deneme ikisi dusukle sonuçlandı. Şimdi çift embriyo denendi bugün ilk gün sayılıyor heyecanli bekleyiş başladı. Uğurlu gelsin şubat hepimize
Doktorlar ne diyor canım tutmamasına. Dondurulmuş çok embriyon vardı sanırım sırayla deniyorsun.. Kan sulandırıcı iğne bağışıklık serumu felan kullandın mı hiç.Benim 7. Günüm. Test yapmaya korkuyorum. Şimdiye kadar o kadar çok negatif sonuç aldım ki. Bu gidişle dedikleri 12. Günü beklerim
Benim iki gün önce az bir kanana oldu,geçti bugün yine oldu korķuyorum ;(Kızlar benim test günüm yarındı ama bugün akşam leke olunca acilden baktılar Beta hcg 159 çıktı çok şüküryarın Bi daha bakılacak inşallah herşey yolunda
Teşekkür ederimO
Gözünüz aydın. Benim de 5.günüm ama belirtim yok. Fakat adet e yakın kuruluk olurdu. Aynı öyle. Sizde akıntı varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?