Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim doktorum yatmanın aslında kanıtlanmış bir etkisi yok dedi. Zaten öyle bir bilimsel sonuç olsa herkesi 14 gün yatağa alçılarız idrarınıda sürgüyle yaptırıp herkesi çocuk sahibi yaparız bizim de başarımız artar dedi :)

Reactions: kcd
İnşallah seninkide katlanmıştır canımm

Kızlar benim test günüm yarındı ama bugün akşam leke olunca acilden baktılar Beta hcg 159 çıktı çok şükür yarın Bi daha bakılacak inşallah herşey yolunda
Kaçıncı gün embriyosu idi. Kaçıncı günde öğrendin

normal hamilelikle bir farkımız yok. onlar nasıl normal hayatların devam ediyorsa bşzde aynı olmalıyız. ben de yatma işine karşıyım

Transferin 2. Günü bitiyor. Bende hiç belirti yok. Sanki hiç transfer olmamışım gibi. Hiç birşey hissetmiyorum. Bu durum normal mi ?
Benim de transferimin 2. günü bitiyor aynı şekilde hiçbir belirti yok daha önce 2 kez daha denemem oldu onlarda daha çok belirti yaşamışım gibi geliyor şuan

Benim de transferimin 2. günü bitiyor aynı şekilde hiçbir belirti yok daha önce 2 kez daha denemem oldu onlarda daha çok belirti yaşamışım gibi geliyor şuan
Yaaa benim ilk denemem. Yani belirti olmayıp pozitif alan da çok kişi var. Tabii almayan da. Hayırlısı artık. Günler su gibi geçip hayırlı sonuçlara kavuşalım inşallah...

Benim test tarihim 1 mart. Dondurulmus 3.gun embriyom cozuldu ve 5.gune kadar bolunmesini takip ettiler. 5.gun embriyosu olarak transferim gerceklesti..6. Gunde yani ayin 26sinda kan vermeyi planliyorum.

O
Kızlar benim test günüm yarındı ama bugün akşam leke olunca acilden baktılar Beta hcg 159 çıktı çok şükür yarın Bi daha bakılacak inşallah herşey yolunda
Gözünüz aydın. Benim de 5.günüm ama belirtim yok. Fakat adet e yakın kuruluk olurdu. Aynı öyle. Sizde akıntı varmıydı?

Dün transferim oldu bu üçüncü deneme ikisi dusukle sonuçlandı. Şimdi çift embriyo denendi bugün ilk gün sayılıyor heyecanli bekleyiş başladı. Uğurlu gelsin şubat hepimize
Canım ilk ikisi düşükle sonuçlanmış yani değer artmadı mı yoksa kürtaj mı. Bide bu sefer önlem olarak ne alındı

Benim 7. Günüm. Test yapmaya korkuyorum. Şimdiye kadar o kadar çok negatif sonuç aldım ki. Bu gidişle dedikleri 12. Günü beklerim
Doktorlar ne diyor canım tutmamasına. Dondurulmuş çok embriyon vardı sanırım sırayla deniyorsun.. Kan sulandırıcı iğne bağışıklık serumu felan kullandın mı hiç.

O

Gözünüz aydın. Benim de 5.günüm ama belirtim yok. Fakat adet e yakın kuruluk olurdu. Aynı öyle. Sizde akıntı varmıydı?
Teşekkür ederim her hangi bir belirti aramadım, akıntı ağrı hassasiyet gibi belirtileri m de olmadı zaten, ama leke gelince haliyle devamı olur mu diye tedirgin olduk, şimdi iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…