Peki test yaptırdınız mı?Benim iki gün önce az bir kanana oldu,geçti bugün yine oldu korķuyorum ;(
İnşallah 4 Mart uğurlu gelir
AY bunu diyen hoca kimse ellerinden öpüyorumİnşallah 4 Mart uğurlu gelirEn önemlisi o güne kadar dayanabiliriz umarım Diğer iki denemede 8. gün test yapmıştım, doktorum artık yükselmez ilaçları bırak demişti. Ben bu kez fazla endişeliyim, ilginçtir uyuyamıyorum.Progestan dex iğne kullanıyorum onun yan etkisi midir bilemedim.
Evet, değerim 0.1 çıkınca gerçekçi yaklaştıAY bunu diyen hoca kimse ellerinden öpüyorumne diye 10-12 bekliyoruz gerçekten kimyasal ayrımını yapmak için beklemek zor bence artış var mı diye beklemek ya da negatif olduğunu öğrenmek dayan kolay.ben de beşinci gün embriyosunda 6 3. Günde 9. Günde yaptırmıştım.bu seferde yedide yaptırırım kan testlerini beklemeyi kimse bilemez bizden başka
Benim de 0.1 çıkı şimdiye kadar hep 0.1 fobim var benim bu sefer Acaba hocadan mı duysam direkt dedim ama on gün beklemek istemiyorum işe başlayacağım bir haftanın sonunda kafam rahat olsun işe dönünce diye düşündümEvet, değerim 0.1 çıkınca gerçekçi yaklaştıNormalde haftanın nasıl geçtiğini anlamazken, süreç kan testine gelince kaplumbağa hızında
Aynı fobi beni de sardı, 2 bile olmadı aslaBenim de 0.1 çıkı şimdiye kadar hep 0.1 fobim var benim bu sefer Acaba hocadan mı duysam direkt dedim ama on gün beklemek istemiyorum işe başlayacağım bir haftanın sonunda kafam rahat olsun işe dönünce diye düşündüm
ya gerçekten benim de iki bile olmadı hiç tutunmaya yeltenmemişler bileAynı fobi beni de sardı, 2 bile olmadı aslaBazen forumda; ‘36275 çıktı sizce nasıl?’ diye sorular görüyorum.Nasılı var mı işte ne güzel hamilesin 0.1 diyorum evlerden ırak yaşamayan bilmez
Hoca bana da; ‘tutunmaya çaba dahi göstermemişler’ demişti ama bana sorsan kasık ağrıları,mide bulantıları 5 aylık hamileydim adetaya gerçekten benim de iki bile olmadı hiç tutunmaya yeltenmemişler bilebu sefer 0.1 görmeyeceğiz inşallah yeter da
İlkinde 7. Haftada kese bozuldu kürtaj yapmadı ilk hamilelik diye kendin düşur dedi 3 ay kanama çektim ve bildiğin fışkırıyordu ondan kalma benim korkularım zaten. İkinci kimyasal oldu 50yi bile göremedik adetle atıldı gitti. Pıhtılaşma için trombofili paneli istedi genetik testler temiz bir sıkıntı yok yani. Yine de kan sulandirici verdi onun dışında değişen bisey yok göbekten prolutex birde progestani öyle alıyorum. Yani dusuge tek çare progestan zaten.Canım ilk ikisi düşükle sonuçlanmış yani değer artmadı mı yoksa kürtaj mı. Bide bu sefer önlem olarak ne alındı
Yumurtanızı takip edip yeterli boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi yazıyorlar onu alıp yapıyorsunuz. 6 gün sonra transfer oluyor.. Sadece crione jel ve folik asit kullanımı. Baska ilaç vermediler yani.. Daha doğrusu ilaçsız iğnesiz transfer demek. Benim ilk denemem iğneli birsürü ilaçlıydı, buda böyle oldu hayırlısı..
merhabalar sonucunuzu ögrendiniz mi acaba nasıl inşallah olumlu sonuc almıssınızdır. Benimde ilaçsız transfer olacak o yüzden korkup merak ediyorum ilaçlıdan farklı nasıl gecti bu süreç acabaYumurtanızı takip edip yeterli boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi yazıyorlar onu alıp yapıyorsunuz. 6 gün sonra transfer oluyor.. Sadece crione jel ve folik asit kullanımı. Baska ilaç vermediler yani.. Daha doğrusu ilaçsız iğnesiz transfer demek. Benim ilk denemem iğneli birsürü ilaçlıydı, buda böyle oldu hayırlısı..
yarım saat önce yaptırdımPeki test yaptırdınız mı?
canım yeni okudum çok üzüldüm.... o suçluluk hissi bendede var erken menopozdan dolayı onun elinden çocuk hakkını almış hissediyorum durup durup ağlıyorum ama elden bişey de gelmiyorHerkesin imtihani farkli tabi . Benim yumurta rezervim dusuk ve kalitesiz kendimi cok suclu hissediyorum esime karsi
Hayirlisi olsun Canim insallah hayırlı haberler alırsın rabbim gönlüne gore versinBugün tekrar kan vereceğim ama hiç umudum kalmadı dün gece kanamam durdu bu sabah sel gibi tekrar geldi ve ufak bi parça da geldi
Ayyy inşallah canım. 3. Denemem senin kaçıncı denemen. Artık yüzümüz güler inşallah
Canım yazmışsın ilk denemenmiş. Allah yardımıcımız olsun. Valla doktorlarda aynısını söylüyor pozitifi alınca unutacaksın çektiklerini diyorlar. İnşallah ne diyebilirim kiBenim ilk denemem. Hiçbirşey hissetmiyorum. Progestan iğne çok ağrı yapıyor. Oksapar iğne de çok yakıyor. İnşallah aldığımız sonuç bunları unutturur.
Evet canım 21 şubatta 2 adet 3. Gün embriyosu bakalım. Biri fazla kaliteli değilmiş 3. Kaliteymiş. Diğeri 2. Kaliteymiş. Akıllı bıdıklarım onlar benim annelerini bırakmayacaklar inşallah :) biri 7 hücreli biri 12 hücreli :)Sen de mi 21 şubatta transfer olmuştun?
İnşallah dayanabilirizİnşallah 4 Mart uğurlu gelirEn önemlisi o güne kadar dayanabiliriz umarım Diğer iki denemede 8. gün test yapmıştım, doktorum artık yükselmez ilaçları bırak demişti. Ben bu kez fazla endişeliyim, ilginçtir uyuyamıyorum.Progestan dex iğne kullanıyorum onun yan etkisi midir bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?