Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Freee deniz , sen ve ben test tarihimiz aynı. İnşallah 4 martta hepimiz çok mutlu oluruz
İnşallah 4 Mart uğurlu gelirEn önemlisi o güne kadar dayanabiliriz umarımDiğer iki denemede 8. gün test yapmıştım, doktorum artık yükselmez ilaçları bırak demişti. Ben bu kez fazla endişeliyim, ilginçtir uyuyamıyorum.Progestan dex iğne kullanıyorum onun yan etkisi midir bilemedim.

AY bunu diyen hoca kimse ellerinden öpüyorum ne diye 10-12 bekliyoruz gerçekten kimyasal ayrımını yapmak için beklemek zor bence artış var mı diye beklemek ya da negatif olduğunu öğrenmek dayan kolay.ben de beşinci gün embriyosunda 6 3. Günde 9. Günde yaptırmıştım.bu seferde yedide yaptırırım kan testlerini beklemeyi kimse bilemez bizden başka

Evet, değerim 0.1 çıkınca gerçekçi yaklaştı Normalde haftanın nasıl geçtiğini anlamazken, süreç kan testine gelince kaplumbağa hızında

Evet, değerim 0.1 çıkınca gerçekçi yaklaştı Normalde haftanın nasıl geçtiğini anlamazken, süreç kan testine gelince kaplumbağa hızında
Benim de 0.1 çıkı şimdiye kadar hep 0.1 fobim var benim bu sefer Acaba hocadan mı duysam direkt dedim ama on gün beklemek istemiyorum işe başlayacağım bir haftanın sonunda kafam rahat olsun işe dönünce diye düşündüm

Aynı fobi beni de sardı, 2 bile olmadı asla Bazen forumda; ‘36275 çıktı sizce nasıl?’ diye sorular görüyorum.Nasılı var mı işte ne güzel hamilesin0.1 diyorum evlerden ırak yaşamayan bilmez

Aynı fobi beni de sardı, 2 bile olmadı asla Bazen forumda; ‘36275 çıktı sizce nasıl?’ diye sorular görüyorum.Nasılı var mı işte ne güzel hamilesin0.1 diyorum evlerden ırak yaşamayan bilmez
ya gerçekten benim de iki bile olmadı hiç tutunmaya yeltenmemişler bile bu sefer 0.1 görmeyeceğiz inşallah yeter da

Canım ilk ikisi düşükle sonuçlanmış yani değer artmadı mı yoksa kürtaj mı. Bide bu sefer önlem olarak ne alındı
İlkinde 7. Haftada kese bozuldu kürtaj yapmadı ilk hamilelik diye kendin düşur dedi 3 ay kanama çektim ve bildiğin fışkırıyordu ondan kalma benim korkularım zaten. İkinci kimyasal oldu 50yi bile göremedik adetle atıldı gitti. Pıhtılaşma için trombofili paneli istedi genetik testler temiz bir sıkıntı yok yani. Yine de kan sulandirici verdi onun dışında değişen bisey yok göbekten prolutex birde progestani öyle alıyorum. Yani dusuge tek çare progestan zaten.

merhabalar sonucunuzu ögrendiniz mi acaba nasıl inşallah olumlu sonuc almıssınızdır. Benimde ilaçsız transfer olacak o yüzden korkup merak ediyorum ilaçlıdan farklı nasıl gecti bu süreç acaba

Herkesin imtihani farkli tabi . Benim yumurta rezervim dusuk ve kalitesiz kendimi cok suclu hissediyorum esime karsi
canım yeni okudum çok üzüldüm.... o suçluluk hissi bendede var erken menopozdan dolayı onun elinden çocuk hakkını almış hissediyorum durup durup ağlıyorum ama elden bişey de gelmiyor

Benim ilk denemem. Hiçbirşey hissetmiyorum. Progestan iğne çok ağrı yapıyor. Oksapar iğne de çok yakıyor. İnşallah aldığımız sonuç bunları unutturur.
Canım yazmışsın ilk denemenmiş. Allah yardımıcımız olsun. Valla doktorlarda aynısını söylüyor pozitifi alınca unutacaksın çektiklerini diyorlar. İnşallah ne diyebilirim ki

İnşallah dayanabiliriz benim de arada midem bulanıyor gibi oluyor gece uyurken sanırım estrofem den oluyor benimkide. Progestan iğne bende kullanıyorum mosmor yapıyor ve ağrı yapıyor çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…