Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ayy insan şimdiden seviyor dimi yaa..benim de iki transfer oldu aslında tek istiyorduk ama öyle nasip oldu.

İnşallah dayanabiliriz benim de arada midem bulanıyor gibi oluyor gece uyurken sanırım estrofem den oluyor benimkide. Progestan iğne bende kullanıyorum mosmor yapıyor ve ağrı yapıyor çok.
Aslında benimki Prolutex 25 ama o da aynı işlevi görüyor.Göbekten aşırı yavaş uyguluyoruz , 3 tane uyguladık henüz morarma olmadı.Ben yazın transfer sonrası kalçadan progestan iğnesi olmuştum o çok fena idi yürümekte zorlanmıştım ilk zamanlar.Ama göbekten olanı çıkmış ben sorun yaşamadım henüz. Daha yavaş uygulamayı bir deneyin

Peki oksapar kullanıyomusun? Göbekten oksapar yapıyorum ben.

İnşallah dayanabiliriz benim de arada midem bulanıyor gibi oluyor gece uyurken sanırım estrofem den oluyor benimkide. Progestan iğne bende kullanıyorum mosmor yapıyor ve ağrı yapıyor çok.
İnşallah canım ah o pozitifleri bir alsak hayırlısı ile.
Ayy insan şimdiden seviyor dimi yaa..benim de iki transfer oldu aslında tek istiyorduk ama öyle nasip oldu.
Ben hep ikizim olsun isterdim çocukluğumdan beri :) doktor tek koyalım dedi ama 2 tane olsun diye ısrar ettim :) inşallah 4 martta güzel haberler veririz burdan. İğne yok bende iyiki yok diyorum o zaman progestan fitil kullanıyorum

Arkadaşlar sonuç nedir?
Kaçıncı gününüz ve kaçıncı gün embriyosu acaba? Bir de hemen bi çıktı çift çizgi yoksa bi yarım saat 1 saat sonra mı? Kan verebilecek durumdaysanız kan verin dedim. İdrar bazen yanıltıyor ve çok hayal kırıklığı oluyor sonra

Aslında bende mutlu olurum ikiz olsa ama riskleri varya o yüzden korkuyorduk eşimle. Zaten 3 tane embriyom vardı biri çok iyi biri orta biri kötü idi kötü olan bozulmuş çözülürken. Doktor tek iyi olanı mı koyalım yoksa orta ile iyi ikisinide koyalım mı dedi. Eğer iki tane koydurmassam orta kalite de olan tekrar dondurulmayacak imha edilecekti. Kıyamadık eşimle ikisinide koyun o zaman dedik. Allah tanhayırlısı bakalım.

Allahtan hayırlısı canım. İnşallah can bulacaklar yavrularımız :)

Arkadaşlar heyecandan ölüyorum. Bugün 8. Gün idi ve silik çizgi. Kan verdim ama dakikalar geçmiyor. Ne zormuş ne kadar zormuş
Cook zor canım sonra ikiye katlandı mi stresi sonra kese stresi hiç bitmiyor. Testte gördün merak etme pozitif tir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…