- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
İnşallah canım ah o pozitifleri bir alsak hayırlısı ile.Canım yazmışsın ilk denemenmiş. Allah yardımıcımız olsun. Valla doktorlarda aynısını söylüyor pozitifi alınca unutacaksın çektiklerini diyorlar. İnşallah ne diyebilirim ki
Aynı fobi beni de sardı, 2 bile olmadı aslaBazen forumda; ‘36275 çıktı sizce nasıl?’ diye sorular görüyorum.Nasılı var mı işte ne güzel hamilesin 0.1 diyorum evlerden ırak yaşamayan bilmez
Ayy insan şimdiden seviyor dimi yaa..benim de iki transfer oldu aslında tek istiyorduk ama öyle nasip oldu.Evet canım 21 şubatta 2 adet 3. Gün embriyosu bakalım. Biri fazla kaliteli değilmiş 3. Kaliteymiş. Diğeri 2. Kaliteymiş. Akıllı bıdıklarım onlar benim annelerini bırakmayacaklar inşallah :) biri 7 hücreli biri 12 hücreli :)
Canım yaa inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsın.Bugün tekrar kan vereceğim ama hiç umudum kalmadı dün gece kanamam durdu bu sabah sel gibi tekrar geldi ve ufak bi parça da geldi
Aslında benimki Prolutex 25 ama o da aynı işlevi görüyor.Göbekten aşırı yavaş uyguluyoruz , 3 tane uyguladık henüz morarma olmadı.Ben yazın transfer sonrası kalçadan progestan iğnesi olmuştum o çok fena idi yürümekte zorlanmıştım ilk zamanlar.Ama göbekten olanı çıkmış ben sorun yaşamadım henüz. Daha yavaş uygulamayı bir deneyinİnşallah dayanabilirizbenim de arada midem bulanıyor gibi oluyor gece uyurken sanırım estrofem den oluyor benimkide. Progestan iğne bende kullanıyorum mosmor yapıyor ve ağrı yapıyor çok.
Pozitif görünüyor kaçıncı günün bugün canım?Arkadaşlar sonuç nedir?
Peki oksapar kullanıyomusun? Göbekten oksapar yapıyorum ben.Aslında benimki Prolutex 25 ama o da aynı işlevi görüyor.Göbekten aşırı yavaş uyguluyoruz , 3 tane uyguladık henüz morarma olmadı.Ben yazın transfer sonrası kalçadan progestan iğnesi olmuştum o çok fena idi yürümekte zorlanmıştım ilk zamanlar.Ama göbekten olanı çıkmış ben sorun yaşamadım henüz. Daha yavaş uygulamayı bir deneyin
İnşallah dayanabilirizbenim de arada midem bulanıyor gibi oluyor gece uyurken sanırım estrofem den oluyor benimkide. Progestan iğne bende kullanıyorum mosmor yapıyor ve ağrı yapıyor çok.
İnşallah canım ah o pozitifleri bir alsak hayırlısı ile.
Ben hep ikizim olsun isterdim çocukluğumdan beri :) doktor tek koyalım dedi ama 2 tane olsun diye ısrar ettim :) inşallah 4 martta güzel haberler veririz burdan. İğne yok bende iyiki yok diyorum o zamanAyy insan şimdiden seviyor dimi yaa..benim de iki transfer oldu aslında tek istiyorduk ama öyle nasip oldu.
Kaçıncı gününüz ve kaçıncı gün embriyosu acaba? Bir de hemen bi çıktı çift çizgi yoksa bi yarım saat 1 saat sonra mı? Kan verebilecek durumdaysanız kan verin dedim. İdrar bazen yanıltıyor ve çok hayal kırıklığı oluyor sonraArkadaşlar sonuç nedir?
BENDE BUGUN YAPTIRDIM BEKLİYORUMGünaydinn.. kan testi yaptiracak arkadaslari heyecanla bekliyoruzbir an once carsamba gelsin ben de yaptirayimmm
NASIL LEKE OLDU? BENİM KIRMIZI GELDİ ARDINDAN KAHVERENGİ KÜÇÜK PARÇALAR GELDİKızlar benim test günüm yarındı ama bugün akşam leke olunca acilden baktılar Beta hcg 159 çıktı çok şüküryarın Bi daha bakılacak inşallah herşey yolunda
Aslında bende mutlu olurum ikiz olsa ama riskleri varya o yüzden korkuyorduk eşimle. Zaten 3 tane embriyom vardı biri çok iyi biri orta biri kötü idi kötü olan bozulmuş çözülürken. Doktor tek iyi olanı mı koyalım yoksa orta ile iyi ikisinide koyalım mı dedi. Eğer iki tane koydurmassam orta kalite de olan tekrar dondurulmayacak imha edilecekti. Kıyamadık eşimle ikisinide koyun o zaman dedik. Allah tanhayırlısı bakalım.Ben hep ikizim olsun isterdim çocukluğumdan beri :) doktor tek koyalım dedi ama 2 tane olsun diye ısrar ettim :) inşallah 4 martta güzel haberler veririz burdan. İğne yok bende iyiki yok diyorum o zamanprogestan fitil kullanıyorum
Canım çizgi gözüküyor hayırlı olsunArkadaşlar sonuç nedir?
Kacinci gunun canim? Yarim saate cikar sonuc heralde.. guzel haberlerle insallahhhBENDE BUGUN YAPTIRDIM BEKLİYORUM
Hayırlısı olsun pozitif Canımm inşallah kat kat artsın değerin deArkadaşlar sonuç nedir?
Allahtan hayırlısı canım. İnşallah can bulacaklar yavrularımız :)Aslında bende mutlu olurum ikiz olsa ama riskleri varya o yüzden korkuyorduk eşimle. Zaten 3 tane embriyom vardı biri çok iyi biri orta biri kötü idi kötü olan bozulmuş çözülürken. Doktor tek iyi olanı mı koyalım yoksa orta ile iyi ikisinide koyalım mı dedi. Eğer iki tane koydurmassam orta kalite de olan tekrar dondurulmayacak imha edilecekti. Kıyamadık eşimle ikisinide koyun o zaman dedik. Allah tanhayırlısı bakalım.
Cook zor canım sonra ikiye katlandı mi stresi sonra kese stresi hiç bitmiyor. Testte gördün merak etme pozitif tir :)Arkadaşlar heyecandan ölüyorum. Bugün 8. Gün idi ve silik çizgi. Kan verdim ama dakikalar geçmiyor. Ne zormuş ne kadar zormuş
Sadece peçeteye gelen pembemsi Bi leke, bugün asıl tahlil günümdü dün akşamdan bu yana 182 olmuş sonucum çok şükürNASIL LEKE OLDU? BENİM KIRMIZI GELDİ ARDINDAN KAHVERENGİ KÜÇÜK PARÇALAR GELDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?