Geçmiş olsun canım benimde 3kimyasal oldu. İnşallah bu transferimde saglık lı tutunur banada sanada. Buarada prolutex göbekten mi atılıyor. Progestan fitil mi kullanıyorsun. Kan sulandırıcı da cok yakıyor demiİlkinde 7. Haftada kese bozuldu kürtaj yapmadı ilk hamilelik diye kendin düşur dedi 3 ay kanama çektim ve bildiğin fışkırıyordu ondan kalma benim korkularım zaten. İkinci kimyasal oldu 50yi bile göremedik adetle atıldı gitti. Pıhtılaşma için trombofili paneli istedi genetik testler temiz bir sıkıntı yok yani. Yine de kan sulandirici verdi onun dışında değişen bisey yok göbekten prolutex birde progestani öyle alıyorum. Yani dusuge tek çare progestan zaten.
ya gerçekten benim de iki bile olmadı hiç tutunmaya yeltenmemişler bilebu sefer 0.1 görmeyeceğiz inşallah yeter da
Evet prolutex kan sulandirici ikisi de göbekten yapılıyor. Progestan da fitil olarak inşallah iyi geliyordur.Geçmiş olsun canım benimde 3kimyasal oldu. İnşallah bu transferimde saglık lı tutunur banada sanada. Buarada prolutex göbekten mi atılıyor. Progestan fitil mi kullanıyorsun. Kan sulandırıcı da cok yakıyor demi
Çok güzel canım inşallah kat kat artsın değerinBen bugün kan verdim aslında 7.günümdü ama kanda 20.87 çıktı, pozitif şuan5 gün son a asıl test günüm, bekleyip görücem bakalım yükselecek mi... Umarım bu sefer tutmuştur
Bana farklı olarak serum tedavisi uygulandı.İlaçlar ve iğneler hemen hemen aynı sadece dozları değişti.pinkclouds bı transferde farklı olarak serum vs takıldı mı kızlar size. Veya farklı Bi iğne felan atıldımı
Benim de prolutex başladı yetmez dedi fitil de verdi ekstra. Onlar bilir ayarını canım merak etme :)benim progrsteron değerimi çok beğenmediler sanırım prolutex iğne verdiler. ama yarın transferim var. sanırım progesteron değeri için bu
aynen canım slklntl yok. jel de kullanıyorum yetersiz geldi demekki. şimdi aradı merkez. yarın 12:30da transferim. tek mi çift mi dediler tek dedim:) maceraya gerek yok. Allah nasip ederse tek olsun.şimdi kızım var bir tane. Allah olmayanlara versin inş.Benim de prolutex başladı yetmez dedi fitil de verdi ekstra. Onlar bilir ayarını canım merak etme :)
hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsinArkadaşlar 160
Jel bna alerji yaptı bu sefer vermedi fitil verdi o yüzden ama fitili koyarken de tahriş yaptırdım galiba. Bnm de iki kondu tek görünüyor Bi tane olsun Bnm olsun dedim hep yeter ki güzel gitsin ya. Sağ salim al gel sende bebişini inşallahaynen canım slklntl yok. jel de kullanıyorum yetersiz geldi demekki. şimdi aradı merkez. yarın 12:30da transferim. tek mi çift mi dediler tek dedim:) maceraya gerek yok. Allah nasip ederse tek olsun.şimdi kızım var bir tane. Allah olmayanlara versin inş.
İki gün dha dayan bnce inşallah seninledirAyy guzel degerleri goren arkadaslari kutluyorum. Tamamina erer insallahhh.. ben de kan vermemek icin zor duruyorummm... 4. Günum ama :))
hayırlısı inşallah. yani bir çocuk olunca 2 cesaret edemem. eğer olmasaydı hiç düşünmedem 2 derdim. nasibimizde varsa olur. geçen ay histeroskopi oldum polip alındı. rahimde engebeli yerleri düzeltti doktorum ve çizik atıldı. gayet hazır yani. gerisi tevekkülJel bna alerji yaptı bu sefer vermedi fitil verdi o yüzden ama fitili koyarken de tahriş yaptırdım galiba. Bnm de iki kondu tek görünüyor Bi tane olsun Bnm olsun dedim hep yeter ki güzel gitsin ya. Sağ salim al gel sende bebişini inşallah
Testinizin markasi nedir?birde kacinci gun embriyosu ,Arkadaşlar sonuç nedir?
5. Gun embriyosuydu amaİki gün dha dayan bnce inşallah seninledir
Çıksa bile düşük bir değer çıkacak yine merakta kalacaksın, çıkmassa da tutmadı mı acaba diye moralini bozacaksın. Yani en iyisi bence de birkaç gün daha sabretmek5. Gun embriyosuydu amacikmaz mi?
Progesteron değeri 10 un altındaysa genelde iğne veriyorlarmış canım.benim progrsteron değerimi çok beğenmediler sanırım prolutex iğne verdiler. ama yarın transferim var. sanırım progesteron değeri için bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?