Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Geçmiş olsun canım benimde 3kimyasal oldu. İnşallah bu transferimde saglık lı tutunur banada sanada. Buarada prolutex göbekten mi atılıyor. Progestan fitil mi kullanıyorsun. Kan sulandırıcı da cok yakıyor demi

Evet prolutex kan sulandirici ikisi de göbekten yapılıyor. Progestan da fitil olarak inşallah iyi geliyordur.

benim progrsteron değerimi çok beğenmediler sanırım prolutex iğne verdiler. ama yarın transferim var. sanırım progesteron değeri için bu

benim progrsteron değerimi çok beğenmediler sanırım prolutex iğne verdiler. ama yarın transferim var. sanırım progesteron değeri için bu
Benim de prolutex başladı yetmez dedi fitil de verdi ekstra. Onlar bilir ayarını canım merak etme :)

Benim de prolutex başladı yetmez dedi fitil de verdi ekstra. Onlar bilir ayarını canım merak etme :)
aynen canım slklntl yok. jel de kullanıyorum yetersiz geldi demekki. şimdi aradı merkez. yarın 12:30da transferim. tek mi çift mi dediler tek dedim:) maceraya gerek yok. Allah nasip ederse tek olsun.şimdi kızım var bir tane. Allah olmayanlara versin inş.

Jel bna alerji yaptı bu sefer vermedi fitil verdi o yüzden ama fitili koyarken de tahriş yaptırdım galiba. Bnm de iki kondu tek görünüyor Bi tane olsun Bnm olsun dedim hep yeter ki güzel gitsin ya. Sağ salim al gel sende bebişini inşallah

Ayy guzel degerleri goren arkadaslari kutluyorum. Tamamina erer insallahhh.. ben de kan vermemek icin zor duruyorummm... 4. Günum ama :))

hayırlısı inşallah. yani bir çocuk olunca 2 cesaret edemem. eğer olmasaydı hiç düşünmedem 2 derdim. nasibimizde varsa olur. geçen ay histeroskopi oldum polip alındı. rahimde engebeli yerleri düzeltti doktorum ve çizik atıldı. gayet hazır yani. gerisi tevekkül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…