- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Cok dogru diyorsun. Ancak boyle de kesin tuttu hamileyim diye umutlaniyorum yani asiri inaniyorum....Çıksa bile düşük bir değer çıkacak yine merakta kalacaksın, çıkmassa da tutmadı mı acaba diye moralini bozacaksın. Yani en iyisi bence de birkaç gün daha sabretmek
çok şükür canım ben sonucuma bakmaya bile korkuyorumSadece peçeteye gelen pembemsi Bi leke, bugün asıl tahlil günümdü dün akşamdan bu yana 182 olmuş sonucum çok şükür
inşallah canım 11 günüm erken yapmadım garantiye almak için:)Kacinci gunun canim? Yarim saate cikar sonuc heralde.. guzel haberlerle insallahhh
Rabbimm insallah bizi de sevindirir canimcanım yeni okudum çok üzüldüm.... o suçluluk hissi bendede var erken menopozdan dolayı onun elinden çocuk hakkını almış hissediyorum durup durup ağlıyorum ama elden bişey de gelmiyor
Al benden de o kadar 3. günüm ama 5. günü göremeden kanı vereceğim sanırım :))Ayy guzel degerleri goren arkadaslari kutluyorum. Tamamina erer insallahhh.. ben de kan vermemek icin zor duruyorummm... 4. Günum ama :))
Ben şişeyi ters çevirip çekiyorum,hepsini alıyor.Bir de öyle deneyin dilerseniz.kızlar prolutex için insülin enjektörü verdiler ama ilaçın tamamını almıyor şırınga kalıyor içinde. siz nasıl uyguluyorsunuz ben ilk kez kullanacağım
Aaa daha sonucun cikmadi miii???inşallah canım 11 günüm erken yapmadım garantiye almak için:)
3 transferde de 5. Gün öğle vakitlerinde çift çizgi gördüm 6. Gün net olarak görünür canım varsa.5. Gun embriyosuydu amacikmaz mi?
yok cnm saglık ocagında yaptırdım acelsi yok bakmasamda olur:))Aaa daha sonucun cikmadi miii???
Ben iki şırınga kullanıyorum. Bi tane buyuk boy normal enjektorle çekiyorum sonra ucuna küçük ucu takip vuruyorum.kızlar prolutex için insülin enjektörü verdiler ama ilaçın tamamını almıyor şırınga kalıyor içinde. siz nasıl uyguluyorsunuz ben ilk kez kullanacağım
Tamammm :) oy birligi ile bekliyorum o vakit3 transferde de 5. Gün öğle vakitlerinde çift çizgi gördüm 6. Gün net olarak görünür canım varsa.
bende öyle yaptım ama almadı nedense. doktoruma yazdım kalanı tekrar çekip vur ded öyle yaptık.Ben şişeyi ters çevirip çekiyorum,hepsini alıyor.Bir de öyle deneyin dilerseniz.
Oyle deme canim ya..saglik ocagi kac saate veriyor sonucu? Hadi guzel dusunelim guzel olsun.. ellerimiz karnimizda bebeklerle konusalimyok cnm saglık ocagında yaptırdım acelsi yok bakmasamda olur:))
okadar iyi anlıyorum ki:) ben geçen sefer idrarda pozitifi görüp bekledim ve kanda negatif oldu. bu sefer hemen yaptırdım ki açıkçası varsa bileyim istedim. sabrım da tükendi tabi :)) daha az stres yaparım böyle beklerken dedim. siz de takıntı gibi stres yapıyorsanız kan verip emin olmanız en iyisi bence. ama tabii azıcık erken 3.gün, 7 ya da 8. günde verebilirsiniz benceAl benden de o kadar 3. günüm ama 5. günü göremeden kanı vereceğim sanırım :))
mantıklıBen iki şırınga kullanıyorum. Bi tane buyuk boy normal enjektorle çekiyorum sonra ucuna küçük ucu takip vuruyorum.
Peki idrarda hergun ikinci cizgi cikiyorsa ,kanda negatif cikabilir miokadar iyi anlıyorum ki:) ben geçen sefer idrarda pozitifi görüp bekledim ve kanda negatif oldu. bu sefer hemen yaptırdım ki açıkçası varsa bileyim istedim. sabrım da tükendi tabi :)) daha az stres yaparım böyle beklerken dedim. siz de takıntı gibi stres yapıyorsanız kan verip emin olmanız en iyisi bence. ama tabii azıcık erken 3.gün, 7 ya da 8. günde verebilirsiniz bence
İnşallahAllahtan hayırlısı canım. İnşallah can bulacaklar yavrularımız :)
Evet,ben de aynı şekilde çift şırınga kullanıyorum,insülin iğnesi yazdığınızı sonradan fark ettim kusura bakmayın :)mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?