Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Çıksa bile düşük bir değer çıkacak yine merakta kalacaksın, çıkmassa da tutmadı mı acaba diye moralini bozacaksın. Yani en iyisi bence de birkaç gün daha sabretmek
Cok dogru diyorsun. Ancak boyle de kesin tuttu hamileyim diye umutlaniyorum yani asiri inaniyorum.... kararsizim

kızlar prolutex için insülin enjektörü verdiler ama ilaçın tamamını almıyor şırınga kalıyor içinde. siz nasıl uyguluyorsunuz ben ilk kez kullanacağım

canım yeni okudum çok üzüldüm.... o suçluluk hissi bendede var erken menopozdan dolayı onun elinden çocuk hakkını almış hissediyorum durup durup ağlıyorum ama elden bişey de gelmiyor
Rabbimm insallah bizi de sevindirir canimvardir elbet bir bildigi

Arkadaşlar kayseri hüma Ahmet emin beyde yaptırdık biz. İlk denememizdi. Ve çok güzel ilgilenildi. Ve de çok güzel tedavi uygulanıldı bence. Gerçekten öneririm

kızlar prolutex için insülin enjektörü verdiler ama ilaçın tamamını almıyor şırınga kalıyor içinde. siz nasıl uyguluyorsunuz ben ilk kez kullanacağım
Ben iki şırınga kullanıyorum. Bi tane buyuk boy normal enjektorle çekiyorum sonra ucuna küçük ucu takip vuruyorum.

Ben şişeyi ters çevirip çekiyorum,hepsini alıyor.Bir de öyle deneyin dilerseniz.
bende öyle yaptım ama almadı nedense. doktoruma yazdım kalanı tekrar çekip vur ded öyle yaptık.
bu arada ben samsundayım. burda kendi doktorum takipleri yapıyor. işlem ankara anatolia tüp bebek merkezinde oluyor. hakan yaralı ordaki doktorumda. çok şükür memnun kaldım iyiki vesile olmuş burdaki doktorum

Al benden de o kadar 3. günüm ama 5. günü göremeden kanı vereceğim sanırım :))
okadar iyi anlıyorum ki:) ben geçen sefer idrarda pozitifi görüp bekledim ve kanda negatif oldu. bu sefer hemen yaptırdım ki açıkçası varsa bileyim istedim. sabrım da tükendi tabi :)) daha az stres yaparım böyle beklerken dedim. siz de takıntı gibi stres yapıyorsanız kan verip emin olmanız en iyisi bence. ama tabii azıcık erken 3.gün, 7 ya da 8. günde verebilirsiniz bence

Peki idrarda hergun ikinci cizgi cikiyorsa ,kanda negatif cikabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…