Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ya iste kesinlikle olay bu aslinda.. oncekinde 3.gun embriyosunu 8. Gun kanda 63 gordum. Ama idrarda silik cizgi bile yoktu Hatira olsun diye cift cizgiyi hic degilse goreyim dedim.. inanin 200kusurlerde bile silikti anca benim. Bunyeyle mi ilgili nedir idarara gecmiyor bende hormon o yuzden kan en iyisindiyorum

Samsun'da ki doktorunuzu tanıyorum.Hatta kızı da doktor. Benim teyzem de Samsun'da yaşıyor, aile dostları bahsettiğiniz doktor. Sonuçlarımı getirmemi söylemişlerdi ama yolum düşmedi uzun zamandır Samsun'a ,çok sevdiğim bir şehir orası ayrı tabi :)

Ya çok talihsiz olmuş,ben bir kez bile çift çizgi görmedim.Gördükten sonra negatifi almak zor olmuştur.Diğer denemelerimde ben de çok erken kan tahlili vermiştim.Kafam rahatlamıştı vallahi :)

benim progrsteron değerimi çok beğenmediler sanırım prolutex iğne verdiler. ama yarın transferim var. sanırım progesteron değeri için bu
Canım değerin kaç çıktı benim de düşük biraz iğneyi ikiye çıkardı yarın transferim var canım sıkıldı biraz

Oyle deme canim ya..saglik ocagi kac saate veriyor sonucu? Hadi guzel dusunelim guzel olsun.. ellerimiz karnimizda bebeklerle konusalim
akşam üstü çıkar dedi dokor sabah erkenden vermek gerek cnm öğleden sonra ya kalırsanız ertesi güne kalıyor..konusuyorum zaten hadi tutunun diye,senin yenimi oldu canım

samsundaki doktorumu nasıl bildiniz:) yazmamışım adını. doktor kızı yok ama. daha doğrusu o kadar büyük kızı yok.

Canım değerin kaç çıktı benim de düşük biraz iğneyi ikiye çıkardı yarın transferim var canım sıkıldı biraz
8.28 çıktı. crinone jel, cyclo prognova ve prolutex mi ne 3ledik ilaçları. iğne çıkarır dedi merkezdeki hemşire. transfer öncesi geldiğinizde burda bakarız tekrar dediler. bu hormon transfer değil de transfer sonrası tutunma için önemli. o sebeple slkmayalım canımızı

Ben de progestan iğne ve duphasyon hap kullanıyorum 11.3 çıktı iğneyi bugün iki ampul dediler bundan sonra öğlen gidecek herhalde kaç olması gerekiyor bilen var mı acaba

Histeroskopiden sonraki ay hemen transfer mi canım. Bende şubat 17de polip alındı engebeli yerler düzeldi hala acım var. Mart 20 gibi de transfer diyor. Yani histeroskopiden 1aysonra.senin de mi boyle. 1 ay mı var arada. Bide serum takılacak mı

Ben de progestan iğne ve duphasyon hap kullanıyorum 11.3 çıktı iğneyi bugün iki ampul dediler bundan sonra öğlen gidecek herhalde kaç olması gerekiyor bilen var mı acaba
Benim okuduğum makalede 10 üstü olması iyi oluyor. 15 üstü ise en iyi sonuç verenlermiş. Size verdikleri bu iğnelerle o rakama ulaşırsınız diye düşünüyorum

Benim okuduğum makalede 10 üstü olması iyi oluyor. 15 üstü ise en iyi sonuç verenlermiş. Size verdikleri bu iğnelerle o rakama ulaşırsınız diye düşünüyorum
Hoca da iğnelerle 15 i geçer dedi transfer günü değil de sanırım sonrasında 20 üstü istiyormuş inşallah ulaşırım 5 gündür iğne oluyordum zaten ana iki tane birden olacağım şimdi bakalım yarın ne olacak cevapladığınız için teşekkürler

benim histeroskopi 10ocakta oldu. 1 adet dönemi geçirdim bu aybaşı. yarın transferim var. bende acı falan olmadı hiç. sorunsuz geçti şükür.

bende 10üstü okudum. transfere kadar 2 tane vurulmuş olacağım. yükselir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…