- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Ya iste kesinlikle olay bu aslinda.. oncekinde 3.gun embriyosunu 8. Gun kanda 63 gordum. Ama idrarda silik cizgi bile yoktuokadar iyi anlıyorum ki:) ben geçen sefer idrarda pozitifi görüp bekledim ve kanda negatif oldu. bu sefer hemen yaptırdım ki açıkçası varsa bileyim istedim. sabrım da tükendi tabi :)) daha az stres yaparım böyle beklerken dedim. siz de takıntı gibi stres yapıyorsanız kan verip emin olmanız en iyisi bence. ama tabii azıcık erken 3.gün, 7 ya da 8. günde verebilirsiniz bence
Samsun'da ki doktorunuzu tanıyorum.Hatta kızı da doktor. Benim teyzem de Samsun'da yaşıyor, aile dostları bahsettiğiniz doktor. Sonuçlarımı getirmemi söylemişlerdi ama yolum düşmedi uzun zamandır Samsun'a ,çok sevdiğim bir şehir orası ayrı tabi :)bende öyle yaptım ama almadı nedense. doktoruma yazdım kalanı tekrar çekip vur ded öyle yaptık.
bu arada ben samsundayım. burda kendi doktorum takipleri yapıyor. işlem ankara anatolia tüp bebek merkezinde oluyor. hakan yaralı ordaki doktorumda. çok şükür memnun kaldım iyiki vesile olmuş burdaki doktorum
Ya çok talihsiz olmuş,ben bir kez bile çift çizgi görmedim.Gördükten sonra negatifi almak zor olmuştur.Diğer denemelerimde ben de çok erken kan tahlili vermiştim.Kafam rahatlamıştı vallahi :)okadar iyi anlıyorum ki:) ben geçen sefer idrarda pozitifi görüp bekledim ve kanda negatif oldu. bu sefer hemen yaptırdım ki açıkçası varsa bileyim istedim. sabrım da tükendi tabi :)) daha az stres yaparım böyle beklerken dedim. siz de takıntı gibi stres yapıyorsanız kan verip emin olmanız en iyisi bence. ama tabii azıcık erken 3.gün, 7 ya da 8. günde verebilirsiniz bence
Canım değerin kaç çıktı benim de düşük biraz iğneyi ikiye çıkardı yarın transferim var canım sıkıldı birazbenim progrsteron değerimi çok beğenmediler sanırım prolutex iğne verdiler. ama yarın transferim var. sanırım progesteron değeri için bu
akşam üstü çıkar dedi dokor sabah erkenden vermek gerek cnm öğleden sonra ya kalırsanız ertesi güne kalıyor..konusuyorum zaten hadi tutunun diye,senin yenimi oldu canımOyle deme canim ya..saglik ocagi kac saate veriyor sonucu? Hadi guzel dusunelim guzel olsun.. ellerimiz karnimizda bebeklerle konusalim
samsundaki doktorumu nasıl bildiniz:) yazmamışım adını. doktor kızı yok ama. daha doğrusu o kadar büyük kızı yok.Samsun'da ki doktorunuzu tanıyorum.Hatta kızı da doktor. Benim teyzem de Samsun'da yaşıyor, aile dostları bahsettiğiniz doktor. Sonuçlarımı getirmemi söylemişlerdi ama yolum düşmedi uzun zamandır Samsun'a ,çok sevdiğim bir şehir orası ayrı tabi :)
8.28 çıktı. crinone jel, cyclo prognova ve prolutex mi ne 3ledik ilaçları. iğne çıkarır dedi merkezdeki hemşire. transfer öncesi geldiğinizde burda bakarız tekrar dediler. bu hormon transfer değil de transfer sonrası tutunma için önemli. o sebeple slkmayalım canımızıCanım değerin kaç çıktı benim de düşük biraz iğneyi ikiye çıkardı yarın transferim var canım sıkıldı biraz
Ben de progestan iğne ve duphasyon hap kullanıyorum 11.3 çıktı iğneyi bugün iki ampul dediler bundan sonra öğlen gidecek herhalde kaç olması gerekiyor bilen var mı acaba8.28 çıktı. crinone jel, cyclo prognova ve prolutex mi ne 3ledik ilaçları. iğne çıkarır dedi merkezdeki hemşire. transfer öncesi geldiğinizde burda bakarız tekrar dediler. bu hormon transfer değil de transfer sonrası tutunma için önemli. o sebeple slkmayalım canımızı
Başka bir Samsunlu arkadaşın mesajı ile karıştırdım sanırım. İlaçlar beni benden aldı artık :)samsundaki doktorumu nasıl bildiniz:) yazmamışım adını. doktor kızı yok ama. daha doğrusu o kadar büyük kızı yok.
Histeroskopiden sonraki ay hemen transfer mi canım. Bende şubat 17de polip alındı engebeli yerler düzeldi hala acım var. Mart 20 gibi de transfer diyor. Yani histeroskopiden 1aysonra.senin de mi boyle. 1 ay mı var arada. Bide serum takılacak mıhayırlısı inşallah. yani bir çocuk olunca 2 cesaret edemem. eğer olmasaydı hiç düşünmedem 2 derdim. nasibimizde varsa olur. geçen ay histeroskopi oldum polip alındı. rahimde engebeli yerleri düzeltti doktorum ve çizik atıldı. gayet hazır yani. gerisi tevekkül
Ayin 20sinde oldu.. beklemedeyim bakalim... sende guzel haberlerini paylsirsin insallahhakşam üstü çıkar dedi dokor sabah erkenden vermek gerek cnm öğleden sonra ya kalırsanız ertesi güne kalıyor..konusuyorum zaten hadi tutunun diye,senin yenimi oldu canım
inşallah senden de bekliyoruz:)Ayin 20sinde oldu.. beklemedeyim bakalim... sende guzel haberlerini paylsirsin insallahh
kanamam geldi iki kere o biraz korkutuyor su aanda inanılmaz belim ağrıyor adet olacakmışım gibiAyin 20sinde oldu.. beklemedeyim bakalim... sende guzel haberlerini paylsirsin insallahh
Benim okuduğum makalede 10 üstü olması iyi oluyor. 15 üstü ise en iyi sonuç verenlermiş. Size verdikleri bu iğnelerle o rakama ulaşırsınız diye düşünüyorumBen de progestan iğne ve duphasyon hap kullanıyorum 11.3 çıktı iğneyi bugün iki ampul dediler bundan sonra öğlen gidecek herhalde kaç olması gerekiyor bilen var mı acaba
Hoca da iğnelerle 15 i geçer dedi transfer günü değil de sanırım sonrasında 20 üstü istiyormuşBenim okuduğum makalede 10 üstü olması iyi oluyor. 15 üstü ise en iyi sonuç verenlermiş. Size verdikleri bu iğnelerle o rakama ulaşırsınız diye düşünüyorum
benim histeroskopi 10ocakta oldu. 1 adet dönemi geçirdim bu aybaşı. yarın transferim var. bende acı falan olmadı hiç. sorunsuz geçti şükür.Histeroskopiden sonraki ay hemen transfer mi canım. Bende şubat 17de polip alındı engebeli yerler düzeldi hala acım var. Mart 20 gibi de transfer diyor. Yani histeroskopiden 1aysonra.senin de mi boyle. 1 ay mı var arada. Bide serum takılacak mı
bende 10üstü okudum. transfere kadar 2 tane vurulmuş olacağım. yükselir herhalde.Benim okuduğum makalede 10 üstü olması iyi oluyor. 15 üstü ise en iyi sonuç verenlermiş. Size verdikleri bu iğnelerle o rakama ulaşırsınız diye düşünüyorum
Yükselir bence ben de normalde bir yaparken bu akşam iki yaptıracağım yarın öğlen transfer 15 i geçer dediğine göre sizin de onu kesin geçer bencebende 10üstü okudum. transfere kadar 2 tane vurulmuş olacağım. yükselir herhalde.
Ne değeri bu acababende 10üstü okudum. transfere kadar 2 tane vurulmuş olacağım. yükselir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?