Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

kanamam geldi iki kere o biraz korkutuyor su aanda inanılmaz belim ağrıyor adet olacakmışım gibi
kızlar 13 şubatta trensfer oldum ,ilaçlardan hala bel ,kasık,gögüs ağrısı çeken varmı ?
Canım sonucun çıktımı bilmiyorum hiç korkma benim hala kanamam devam ediyor değerim ikiye katlanmış bu kanla ben hamile kaldıysam lekelerden hiç korkmayın..
Kasik bel sırt karın bacak komple ağrıyor hemşireye söyledim çok normal dedi rahim büyüyor ağrı olması iyiye işaret..

Teşekkürler canım canlarım değerim katlanmış çok şükür siyah kanamam var dedim yerleşme kanaması dedi çarşambaya tekrar çağırdı bakalım..
Çok sevindim cnm inşallah kanama da diner huzura erersin artık. Çok stres yaptırıyor kanama insana.

Çok sevindim cnm inşallah kanama da diner huzura erersin artık. Çok stres yaptırıyor kanama insana.
Teşekkürler canım aynen ya şimdi eltimle konuştum oda üzme kendini bak doktor iyi demiş dedim sen gel onu bana sor bu kanama bitmeden ben rahat edemeyecem gerçekten çok stres yapıyor kanama.. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor..

İki gün wcye tek gidemedim bir şey gelck diye anksiyete var bide bnde ondan galiba böyleyim. İyiyim Bn bsyim yok şükür de perşembe kalp görülecek mi stresi sardı bugün. Bnce sen dik ayakları yat wc dışı kalkma iki güne diner bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…