- 19 Şubat 2020
- 5.724
- 3.023
- 173
- 41
yapma bence canım aklını karıstırma ,ben 12 bekledim :)Çıksa bile düşük bir değer çıkacak yine merakta kalacaksın, çıkmassa da tutmadı mı acaba diye moralini bozacaksın. Yani en iyisi bence de birkaç gün daha sabretmek
progesteronNe değeri bu acaba
bugün yaptırdım cnm bekliyorum sonucuPeki test yaptırdınız mı?
Progesteron canım transfer zamanındakiNe değeri bu acaba
Hadi hayırlı olsun güzel haberlerle gelbugün yaptırdım cnm bekliyorum sonucu
inşallah canım kalbim duracak sanki ,Hadi hayırlı olsun güzel haberlerle gel
Canim hala sonuc cikmadi mi? Ben bu aksam kan verecegim duramiyorum yerimdeinşallah canım kalbim duracak sanki ,belim ve göbek altım çok arıyor yerinden çıkartıyorlar sanki o bölgemi:))
ay valla keşke özele gitseydim,sağlık ocağında ki dr öğleden sonra çıkar demişti hala bekliyorumCanim hala sonuc cikmadi mi? Ben bu aksam kan verecegim duramiyorum yerimde
Hadi bakalim sonucu guzel olsun da... baktin aksam da cikmadi bi ozele gidersin boyle gece gecmez :)ay valla keşke özele gitseydim,sağlık ocağında ki dr öğleden sonra çıkar demişti hala bekliyorum
Merhaba kaçıncı denemenizdi nasıl bir serum tedavisi uygulandı acabaBana farklı olarak serum tedavisi uygulandı.İlaçlar ve iğneler hemen hemen aynı sadece dozları değişti.
Ama bu aksam cikmaz ki bence en iyisi beklemekCanim hala sonuc cikmadi mi? Ben bu aksam kan verecegim duramiyorum yerimde
kanamam geldi iki kere o biraz korkutuyor su aanda inanılmaz belim ağrıyor adet olacakmışım gibi
Canım sonucun çıktımı bilmiyorum hiç korkma benim hala kanamam devam ediyor değerim ikiye katlanmış bu kanla ben hamile kaldıysam lekelerden hiç korkmayın..kızlar 13 şubatta trensfer oldum ,ilaçlardan hala bel ,kasık,gögüs ağrısı çeken varmı ?
Hayirlisi olsun Canim insallah hayırlı haberler alırsın rabbim gönlüne gore versin
Teşekkürler canım canlarım değerim katlanmış çok şükür siyah kanamam var dedim yerleşme kanaması dedi çarşambaya tekrar çağırdı bakalım..Canım yaa inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsın.
Çok sevindim cnm inşallah kanama da diner huzura erersin artık. Çok stres yaptırıyor kanama insana.Teşekkürler canım canlarım değerim katlanmış çok şükür siyah kanamam var dedim yerleşme kanaması dedi çarşambaya tekrar çağırdı bakalım..
3. denemem,intralipid serum tedavisi uygulanıyor.Merhaba kaçıncı denemenizdi nasıl bir serum tedavisi uygulandı acaba
Heh bunun adını unuttum kimyasal gebelik geçirenler için tutunmadan zorluk yaşayanlar için veriliyormuş. Soya serumu da deniyor o dimi çok memnun olan var.3. denemem,intralipid serum tedavisi uygulanıyor.
Teşekkürler canım aynen ya şimdi eltimle konuştum oda üzme kendini bak doktor iyi demiş dedim sen gel onu bana sor bu kanama bitmeden ben rahat edemeyecem gerçekten çok stres yapıyor kanama.. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor..Çok sevindim cnm inşallah kanama da diner huzura erersin artık. Çok stres yaptırıyor kanama insana.
İki gün wcye tek gidemedim bir şey gelck diyeTeşekkürler canım aynen ya şimdi eltimle konuştum oda üzme kendini bak doktor iyi demiş dedim sen gel onu bana sor bu kanama bitmeden ben rahat edemeyecem gerçekten çok stres yapıyor kanama.. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?