- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
Evet,bağışıklık sistemimle ilgili hastalıklarım olduğu için embriyonun yabancı madde gibi algılanmamasını sağlıyor bu serum.Soya fasulyesi yağı, yumurta fosfolipidleri ve gliserinden oluşan bir yağ içeriyor.Ben de ilk defa kullanıyorum.Transferden bir saat önce aldım ve 3 günde bir almaya devam ediyorum.Heh bunun adını unuttum kimyasal gebelik geçirenler için tutunmadan zorluk yaşayanlar için veriliyormuş. Soya serumu da deniyor o dimi çok memnun olan var.
İki gün wcye tek gidemedim bir şey gelck diyeanksiyete var bide bnde ondan galiba böyleyim. İyiyim Bn bsyim yok şükür de perşembe kalp görülecek mi stresi sardı bugün. Bnce sen dik ayakları yat wc dışı kalkma iki güne diner bak.
Hadi hayırlısı kuzum inşallah pozitiftir..Valla ben verdim kani :) hayirlisi
Hayırlı haberlerini bekliyoruzValla ben verdim kani :) hayirlisi
Merhaba transferimin oldugu gun baska bir hankmefendiye boyle beyaz bir serum verdiler. Ne oldugunu anlamamistim. Bir de ocsatim mi ne igne var onu kullanan var mi? O da vucut embriyoyu yabanci hucre zannetmesin diye yapilan bir igne. Ben kullaniyorumEvet,bağışıklık sistemimle ilgili hastalıklarım olduğu için embriyonun yabancı madde gibi algılanmamasını sağlıyor bu serum.Soya fasulyesi yağı, yumurta fosfolipidleri ve gliserinden oluşan bir yağ içeriyor.Ben de ilk defa kullanıyorum.Transferden bir saat önce aldım ve 3 günde bir almaya devam ediyorum.
İnsallah yarasın canım güzel haber getirsin sanaEvet,bağışıklık sistemimle ilgili hastalıklarım olduğu için embriyonun yabancı madde gibi algılanmamasını sağlıyor bu serum.Soya fasulyesi yağı, yumurta fosfolipidleri ve gliserinden oluşan bir yağ içeriyor.Ben de ilk defa kullanıyorum.Transferden bir saat önce aldım ve 3 günde bir almaya devam ediyorum.
Şükür canım bende dua ediyorum bol bol. En ihtiyacımız olan şey. Bugun mide bulantım fazlalasti bir de benim. İçim karışıyor sadece artar mı bilmem ama iyiye işaret diye seviniyorum bir yandan. Keseyi de gör sende iyice rahatlicanBenim yatarken bile geliyor dün gece annem elini karnıma koydu okudu kanamam durdu dusumu aldım namaz kıldım okudum hiç bişey yoktu gece yine islaklik sabah dedim tamam gitti ama bak yine yanılmışım tabi gitti derken bile umudumu kesmiyorum sabah ilk işim igneye gittim sonra kahvaltı ilaç ben tedbirimi alayımda gerisi Allahin takdiri hastaneye gidene kadar ağlayıp dua etmişim Allahım duydu sesimi çok şükür..
Ay kız dayanamadın dimi :)) inşallah güzel çıksın erken ama hissettiğin için yapmak istedin zaten sen bnceValla ben verdim kani :) hayirlisi
Çok sevindimmm inşallah kesesini, kalbini, kucağında da kendisini görürsün canım.Teşekkürler canım canlarım değerim katlanmış çok şükür siyah kanamam var dedim yerleşme kanaması dedi çarşambaya tekrar çağırdı bakalım..
Evet benim serumum da beyaz renkli.Sizin kullandığınız iğneyi duymadım ama muhakkak etkilidir o da.Bir de prednol türevi olan deltacortil adında bir ilaç kullanıyorum benim gibi endokrin ve romatizmal sorunları olan hastalarda kullanılan kortizon hapı. Biz tüm önlemlerimizi alalım da gerisi kısmetMerhaba transferimin oldugu gun baska bir hankmefendiye boyle beyaz bir serum verdiler. Ne oldugunu anlamamistim. Bir de ocsatim mi ne igne var onu kullanan var mi? O da vucut embriyoyu yabanci hucre zannetmesin diye yapilan bir igne. Ben kullaniyorum
Yükseliyor canım çok güzel önemli olan yükselmesiArkadaşlar 9.gün 12.5 olan değerim bıgün 47.2 çok yüksek değil ama artık toparlıyor galiba
Benim 2.transferimde 7.ve 9. Günlerde silik çizgi gördüm ama aynı siliklikte idi yani koyulaşmadı. Öyle olduğu zaman maalesef sağlıklı ilerlemediğini düşündüm ve 12.gün kanda negatif cıktı. Çizginin süre geçtikçe koyulaşması lazım.Peki idrarda hergun ikinci cizgi cikiyorsa ,kanda negatif cikabilir mi
Çok teşekkür ederim çok şükür inşallah devamı gelirYükseliyor canım çok güzel önemli olan yükselmesihadi gözün aydın
Katılıyorum en azından sonradan negatife dönse bile doktor da sağlıklı bilgi alabiliyor en azından kimyasal olmuş vs diyebiliyoruz. Hiç bilmemekten iyidir. Ben idrar testi yapmaktan kafayı yiyeceğme kan verdim. Çünkü aşırı takıyorum kafaya diğer türlü.Ya iste kesinlikle olay bu aslinda.. oncekinde 3.gun embriyosunu 8. Gun kanda 63 gordum. Ama idrarda silik cizgi bile yoktuHatira olsun diye cift cizgiyi hic degilse goreyim dedim.. inanin 200kusurlerde bile silikti anca benim. Bunyeyle mi ilgili nedir idarara gecmiyor bende hormon o yuzden kan en iyisindiyorum
Merhabalar, bu serumu nereden aldınız acaba merkeziniz mı veriyor.3. denemem,intralipid serum tedavisi uygulanıyor.
Evet canim ilk is buraya yazacagimmmAy kız dayanamadın dimi :)) inşallah güzel çıksın erken ama hissettiğin için yapmak istedin zaten sen bnce
amin inş evet yarın sabah çıkmazsa gideceğim daha fazla bekleyememHadi bakalim sonucu guzel olsun da... baktin aksam da cikmadi bi ozele gidersin boyle gece gecmez :)
yok canım henüz çıkmadı ,ama bu agrılarım var onu biliyorum:)Canım sonucun çıktımı bilmiyorum hiç korkma benim hala kanamam devam ediyor değerim ikiye katlanmış bu kanla ben hamile kaldıysam lekelerden hiç korkmayın..
Kasik bel sırt karın bacak komple ağrıyor hemşireye söyledim çok normal dedi rahim büyüyor ağrı olması iyiye işaret..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?