Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Heh bunun adını unuttum kimyasal gebelik geçirenler için tutunmadan zorluk yaşayanlar için veriliyormuş. Soya serumu da deniyor o dimi çok memnun olan var.
Evet,bağışıklık sistemimle ilgili hastalıklarım olduğu için embriyonun yabancı madde gibi algılanmamasını sağlıyor bu serum.Soya fasulyesi yağı, yumurta fosfolipidleri ve gliserinden oluşan bir yağ içeriyor.Ben de ilk defa kullanıyorum.Transferden bir saat önce aldım ve 3 günde bir almaya devam ediyorum.

Benim yatarken bile geliyor dün gece annem elini karnıma koydu okudu kanamam durdu dusumu aldım namaz kıldım okudum hiç bişey yoktu gece yine islaklik sabah dedim tamam gitti ama bak yine yanılmışım tabi gitti derken bile umudumu kesmiyorum sabah ilk işim igneye gittim sonra kahvaltı ilaç ben tedbirimi alayımda gerisi Allahin takdiri hastaneye gidene kadar ağlayıp dua etmişim Allahım duydu sesimi çok şükür..

Merhaba transferimin oldugu gun baska bir hankmefendiye boyle beyaz bir serum verdiler. Ne oldugunu anlamamistim. Bir de ocsatim mi ne igne var onu kullanan var mi? O da vucut embriyoyu yabanci hucre zannetmesin diye yapilan bir igne. Ben kullaniyorum

İnsallah yarasın canım güzel haber getirsin sana

Şükür canım bende dua ediyorum bol bol. En ihtiyacımız olan şey. Bugun mide bulantım fazlalasti bir de benim. İçim karışıyor sadece artar mı bilmem ama iyiye işaret diye seviniyorum bir yandan. Keseyi de gör sende iyice rahatlican

Evet benim serumum da beyaz renkli.Sizin kullandığınız iğneyi duymadım ama muhakkak etkilidir o da.Bir de prednol türevi olan deltacortil adında bir ilaç kullanıyorum benim gibi endokrin ve romatizmal sorunları olan hastalarda kullanılan kortizon hapı. Biz tüm önlemlerimizi alalım da gerisi kısmet

Peki idrarda hergun ikinci cizgi cikiyorsa ,kanda negatif cikabilir mi
Benim 2.transferimde 7.ve 9. Günlerde silik çizgi gördüm ama aynı siliklikte idi yani koyulaşmadı. Öyle olduğu zaman maalesef sağlıklı ilerlemediğini düşündüm ve 12.gün kanda negatif cıktı. Çizginin süre geçtikçe koyulaşması lazım.

Katılıyorum en azından sonradan negatife dönse bile doktor da sağlıklı bilgi alabiliyor en azından kimyasal olmuş vs diyebiliyoruz. Hiç bilmemekten iyidir. Ben idrar testi yapmaktan kafayı yiyeceğme kan verdim. Çünkü aşırı takıyorum kafaya diğer türlü.

Bu arada 3.5 yil onceki sonuclarimi gordum sistemde..
8.gun 63, (2ser gun arayla), 126,320, sonra her gun 567, 812, 1337 ve 3485 :) gordugunuz uzere o zaman da takintiliymisim.. hepimizin boyle guzel sonuclari olsun insallah.. Rabbim evlatla da evlatsizlikla da sinamasin

yok canım henüz çıkmadı ,ama bu agrılarım var onu biliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…