Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

mide bulantısı iyiye işaret canım inşallah kalp atışını da duyacaksın bebisin seni doguma kadar bırakmayacak zorla alacaklar senden
Çok sevindimmm inşallah kesesini, kalbini, kucağında da kendisini görürsün canım.
çok teşekkür ederim anım inşallh inşallah hepimizin de sorunsuz geçer hameliliklerimiz.. Pozitif bekleyenlerin sonucuda pozitif olur inşallah
Arkadaşlar 9.gün 12.5 olan değerim bıgün 47.2 çok yüksek değil ama artık toparlıyor galiba
çok güzel canım hayırlı olsun

Çook teşekkür ederim

Benim cizgilere benziyor muydu

Silik dediğin bunun gibi miydi?

Eklentiler

• D29EA66C-2896-4D25-97AE-7F17AEF9F60D.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 41
Selam kızlar. .hepimize şans diliyorum. .ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..benimde perşembe günü test günüm. .yani regaip kandilinin olduğu gün. .Bu bir işaret sanırım. .benimde belimde kasıklarimda ağrım var..Hatta gün içinde sol ayağımda kasılma oluyor. .Bu 2. denemem. .ilkinde bunları yaşamadım. .inşallah sonuç Müsbet olur. .Sağlıklı hayırlı bebekler diliyorum hepimize

Hayırlı olsun canım belirtiler pozitif işaret inşallah pozitiftir hepimizinki de mübarek aylara denk geldi benim tes günüm de bugündü iki gün önce kanamadan dolayı gittim yoksa bugün yapacaktım mübarek 3 ayların arifesinde Allah dualarımı kabul etti

Kacinci gun embriyosu sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…