- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
mide bulantısı iyiye işaret canım inşallah kalp atışını da duyacaksın bebisin seni doguma kadar bırakmayacak zorla alacaklar sendenŞükür canım bende dua ediyorum bol bol. En ihtiyacımız olan şey. Bugun mide bulantım fazlalasti bir de benim. İçim karışıyor sadece artar mı bilmem ama iyiye işaret diye seviniyorum bir yandan. Keseyi de gör sende iyice rahatlican
çok teşekkür ederim anım inşallh inşallah hepimizin de sorunsuz geçer hameliliklerimiz.. Pozitif bekleyenlerin sonucuda pozitif olur inşallahÇok sevindimmm inşallah kesesini, kalbini, kucağında da kendisini görürsün canım.
çok güzel canım hayırlı olsunArkadaşlar 9.gün 12.5 olan değerim bıgün 47.2 çok yüksek değil ama artık toparlıyor galiba
Evet, Centrum Clinic kendi merkezinde veriyor bu serumu.)
Merhabalar, bu serumu nereden aldınız acaba merkeziniz mı veriyor.
türkiye de bulunmuyor diye biliyorum ben ..
Çook teşekkür ederimmide bulantısı iyiye işaret canım inşallah kalp atışını da duyacaksın bebisin seni doguma kadar bırakmayacak zorla alacaklar senden
çok teşekkür ederim anım inşallh inşallah hepimizin de sorunsuz geçer hameliliklerimiz.. Pozitif bekleyenlerin sonucuda pozitif olur inşallah
çok güzel canım hayırlı olsun
Benim cizgilere benziyor muyduBenim 2.transferimde 7.ve 9. Günlerde silik çizgi gördüm ama aynı siliklikte idi yani koyulaşmadı. Öyle olduğu zaman maalesef sağlıklı ilerlemediğini düşündüm ve 12.gün kanda negatif cıktı. Çizginin süre geçtikçe koyulaşması lazım.
Izmirde irenbede de uygulaniyor ,serumu eczaneden aliyorum ,ama ozel haatanede de bulunuyor.)
Merhabalar, bu serumu nereden aldınız acaba merkeziniz mı veriyor.
türkiye de bulunmuyor diye biliyorum ben ..
Onları kaçırmışım görmedimBenim cizgilere benziyor muydu
Daha çok erken kız sabret bence tutmuş..0,389.. tutmamis.. sizlere bu yolda kolayliklar arkadaslar
Sıkma canını, insallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın.0,389.. tutmamis.. sizlere bu yolda kolayliklar arkadaslar
Silik dediğin bunun gibi miydi?Benim 2.transferimde 7.ve 9. Günlerde silik çizgi gördüm ama aynı siliklikte idi yani koyulaşmadı. Öyle olduğu zaman maalesef sağlıklı ilerlemediğini düşündüm ve 12.gün kanda negatif cıktı. Çizginin süre geçtikçe koyulaşması lazım.
Canım 4. Gün çok erkek 6. Gün baktır tekrar0,389.. tutmamis.. sizlere bu yolda kolayliklar arkadaslar
O kadar emindim ki. O kadar emindim....nasip degilmisDaha çok erken kız sabret bence tutmuş..
Oyle mi dersin? Carsamba bi daha mi gideyim?Canım 4. Gün çok erkek 6. Gün baktır tekrar
Kuzum ben de erken tahlilcilerdenim 6 da olmadıysa olmadı derim kendime hep öyle yaptım anan 4 gerçekten erkenOyle mi dersin? Carsamba bi daha mi gideyim?
Ciddi negatife insanmışsın kuzum zaten 3 4 günde anca tutunuyor bebek değerin yükselmesi için cooook erken dikkat et ilaçlarını da kullan pişman olursun..O kadar emindim ki. O kadar emindim....nasip degilmis
4.gun hic cikar mi hic .bosuna uzuliyorsunuzO kadar emindim ki. O kadar emindim....nasip degilmis
Hayırlı olsun canım belirtiler pozitif işaret inşallah pozitiftirSelam kızlar. .hepimize şans diliyorum. .ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..benimde perşembe günü test günüm. .yani regaip kandilinin olduğu gün. .Bu bir işaret sanırım. .benimde belimde kasıklarimda ağrım var..Hatta gün içinde sol ayağımda kasılma oluyor. .Bu 2. denemem. .ilkinde bunları yaşamadım. .inşallah sonuç Müsbet olur. .Sağlıklı hayırlı bebekler diliyorum hepimize
Kacinci gun embriyosu sizin?Selam kızlar. .hepimize şans diliyorum. .ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..benimde perşembe günü test günüm. .yani regaip kandilinin olduğu gün. .Bu bir işaret sanırım. .benimde belimde kasıklarimda ağrım var..Hatta gün içinde sol ayağımda kasılma oluyor. .Bu 2. denemem. .ilkinde bunları yaşamadım. .inşallah sonuç Müsbet olur. .Sağlıklı hayırlı bebekler diliyorum hepimize
3. Gün 2 tane embriyo koyulduKacinci gun embriyosu sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?