Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kuzum seninde başladı mı miden? Bende 3 gündür çok kötüyüm bugün su bile içemeyecek hale geldim. Sabah gözümü açtığım gibi başlıyor uyuyana kadar bulanıyordu. Merkezi aradım ilaç al dediler. Aldım eczaneden, şimdi biraz daha iyiyim çok şükür.

Ayrıca Oxsapar kullanan kızlar İçin bir de önerim olacak.İğneyi batırmadan 5 dk önce bir tülbente buz aküsü sarıp yapacağınız yere bastırın. Soğuk uyuşturuyor ve daha az acı hissediyorsunuz. Bir de önemli nokta ilacı çok ama çok yavaş verin yada başkası yapıyorsa bu şekilde vermesini söyleyin. Ben aynı yönetimi kalçamdan yapılan Progestan ampul İçin de uyguluyorum. Yapan Hemşireler bile bravo çok iyi bir yöntem dediler. Lütfen deneyin işe yarayacak

Çok mutlu oldum senin adına canım. .hayırlısı olmuş hakkında Allah devamında sağlık versin sanainşallah bende güzel haberler alırım

İnsallah tutunmustur minisler ne hissediyorsun benimde besinci gün bugun ama agrim yok gibi
İnşallah canimsabahları uyanamiyorum. .çok yorgun hissediyorum kendimi..ağrılarim var vücudumda. .Bugün 10.günüm. .hayırlısı olsun ..benim 2. Gün ağrılarım başladı. .5. Güne kadar yoğun bir şekilde devam etti..sonra yavaş yavaş azaldı. .Bu kez yorgunluk başladı. .yanlız arkadaşım herkeste farkli belirtiler ortaya çıkıyor. .bazılarında hıc ağrı olmadan hamile kalıyorlar. .bazılarında tam tersi..değişkenlik gösteriyor. .inşaallah sende hayırlı haberler alırsın. .

Benimde agri oldugunda tutunmus oluyor o yuzden agrilar gecinde telas yapıyorum ilk gunden itibaren hep vardi bakalim yarik sabah nasil uyanacagim, herseyin hayırlısı

Canım bu progestanın göbekten olanı çıktı haberin var mı bilmiyorum.Ben de yazın kalçadan olmuştum gerçekten ağır gelmişti.Şu an göbekten olanını kullanıyorum harika

Sanirim sizin idrarda pozitif cikmasi catlatma ignesindenmis ,ben catlatma ignesi yapmadim dondurulmus transfer benim
Ben hiç taze transfer olmadım hepsi dondurulmuş tu. Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra içinde beta hcg olduğunu biliyorum. Kimyasal gebelik dediler merkezden.

Silik dediğin bunun gibi miydi?
Bunlar bugünkü mesela kan verdim 20 çıktı pozitif yani. Daha önce de hep clearblue erken gebelik testinde yapmıştım silik cıkmıştı. Senin i belirgin bile sayılır daha önceki yaptıklarıma göre. Bence kan vermelisin kaçıncı günün?

Eklentiler

• IMG_20200224_184154.webp
    9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20200224_183903.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 47
Transferin ertesi gününe 1. Gün dersem bugün 11. Gündü. Bu idrar testini 9. Gün yapmıştım bi daha da yapmadım. Yarın sabah kan vermeye gidicem ama dünden beri çok olumsuz hissetmeye başladım. Çok can sıkıcıymış ya bu son günler

Yarın benim de 13.30 da transferim var. İkimize de hayırlısı olsun o zaman

Canım bu progestanın göbekten olanı çıktı haberin var mı bilmiyorum.Ben de yazın kalçadan olmuştum gerçekten ağır gelmişti.Şu an göbekten olanını kullanıyorum harika

Evet canım duydum ama doktorum bunu yazdı diye buna devam ediyorum. Sorayım ama sanırım göbek daha mantıklı kendim de yaparım her gün acile gitmemiş olurum. Teşekkür ederim

İstersen şimdi de tekrarla cok beklemesen de çıkar insallah moralini yüksek tut inşallah yarın güzel sonuç alıcaz

Yaaa ben de cok zorlanıyorum progestan sürekli hastaneye gitmeye. Ama karından da clexane oluyorum, morarma ya da beze yapıyor mu göbekten vurulan progestan? Ağrısı daha mı az? Ay heyecanlandım öyleyse hemen doktoruma sorar ona dönerim öyleyse nasıl bir sevap işlemiş olursun ah bir bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…