Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

30 temmuz 2018 de oyle yazmissiniz da oyuzden dedim,
Ozaman daha hiç tedavi olmamıştım, kendiliğinden olan bir gebelikti. İdrarda çıkmıştı 2-3 gün sonra kan verdiğimde negatifti. Dr um onu da erken düşük dedi. Üst üste 2-3 testte de silik çıkarsa kesin doğrudur diyo doktor, ozaman da öyle olmuştu benim. Meğer bağışıklık sistemim reddediyomuş embriyoyu. Sonradan öğrendim

Romatizmal hastalık demişsiniz benim de iltihaplı romatizmam var hamile kalmayı zorlaştırır mı ☹ prednol kullanıyorum ben de doktorum verdi.

Claxeni göbeğimden vurduğumda mosmor olmuştu ondan sonra iki deneme de tüm iğnelerimi koldan yapmıştım.Kalçadan olan progestan için de hastaneye gidiyordum her sabah.Bu kez oksapar hariç diğerlerini göbekten yaptım hiç bir morarma beze olmadı hele progestan iğne harika olmuş hiç hissetmiyorum bile.Büyük kolaylık deneyin kızlar

Evet canım duydum ama doktorum bunu yazdı diye buna devam ediyorum. Sorayım ama sanırım göbek daha mantıklı kendim de yaparım her gün acile gitmemiş olurum. Teşekkür ederim
Kızlar sağlık ocağı yokmu yakinlarinizda bende progestan kullanıyorum sağlık ocağında yapıyorum ignemi iki adımlık hafta sonu da hastaneye gidiyorum.. Göbekten olan iyiymiş doktor hiç bahsetmedi göbekten olan ilaçtan acaba yeni mi çıkmış..

Romatizmal hastalık demişsiniz benim de iltihaplı romatizmam var hamile kalmayı zorlaştırır mı ☹ prednol kullanıyorum ben de doktorum verdi.
aaa benim de romatoid artritim var. İlk defa rastlıyorum sitede.Aslında tüp bebek serüvenime de bu hastalığın teşhisi konulduğunda başlamak zorunda kaldım.Zira romatolog bebek düşünüyorsan hemen hamile kal bu hastalık hamilelik sürecinde uykuya geçiyor ama tedavine başlarsam ilaçları kullandığın süre boyunca ve bıraktıktan bir süre sonra gebe kalman yasak olacak dedi.Biz de hemen olacağını düşünüp hadi tüp bebek yapalım dedik.Sonuç 2 kez negatif,şimdi 3. denemedeyiz.Diğer taraftan romatoid artrit ilerliyor ataklar geçiriyorum, hamile kalamadığım için tedavi de olamıyorım.Artrit tedavisine başlasam amh değerim düşük yaşım 33 belki bir daha anne olma şansım hiç olmayacak.İki arada bir dere kalmak tam olarak benimkisi.Prednolü ben de ilk iki denemede kullandım.Şimdi deltakortil kullanıyorum aynı içeriğe sahip iki ilaç bildiğim kadarıyla.

Evet arkadaşım ben temmuzda kalçadan yaptıryordum.Yeni tedavide reçetede görünce ya bu iğne çok ağır diye söylenirken hayır onun göbekten olanı çıktı yaz sonunda dediler dünyalar benim oldu.

Aynn canım bugün başladı içim karışıyor sürekli ama hassas Bi midem yok bnm şükür zorlamadi daha

Ya ben de sağlık ocağına gidiyorum ama her gün başka yere gitmektense kendimiz yapardık progestanı da. Bir de iğneyi de kendiniz getirin diyolar ilaca ek olarak. Sizden öyle bişey istiyorlar mı? Ben normalde alıp taşıyorum yanımda ama yine de saçma geliyo iğneyi de getirin demeleri

Yok istemiyorlar benden resmen uyanıklık yapıyorlar devlet veriyor zaten milleti sömürmek bu başka bişey değil.. Bizim sağlık ocağı da her gittiğimde daha erken gelin diyorlar kıl olmadım degil..

Hastanede mi veriyorlar canım. 10saat sürüyormuş ya. Evde takılsa olmazmıki. Bide kaç lira

Tuzlu bişey yemiyormusunuz artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…