- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
30 temmuz 2018 de oyle yazmissiniz da oyuzden dedim,Ben hiç taze transfer olmadım hepsi dondurulmuş tu. Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra içinde beta hcg olduğunu biliyorum. Kimyasal gebelik dediler merkezden.
Ozaman daha hiç tedavi olmamıştım, kendiliğinden olan bir gebelikti. İdrarda çıkmıştı 2-3 gün sonra kan verdiğimde negatifti. Dr um onu da erken düşük dedi. Üst üste 2-3 testte de silik çıkarsa kesin doğrudur diyo doktor, ozaman da öyle olmuştu benim. Meğer bağışıklık sistemim reddediyomuş embriyoyu. Sonradan öğrendim30 temmuz 2018 de oyle yazmissiniz da oyuzden dedim,
Romatizmal hastalık demişsiniz benim de iltihaplı romatizmam var hamile kalmayı zorlaştırır mı ☹ prednol kullanıyorum ben de doktorum verdi.Evet benim serumum da beyaz renkli.Sizin kullandığınız iğneyi duymadım ama muhakkak etkilidir o da.Bir de prednol türevi olan deltacortil adında bir ilaç kullanıyorum benim gibi endokrin ve romatizmal sorunları olan hastalarda kullanılan kortizon hapı. Biz tüm önlemlerimizi alalım da gerisi kısmet
Claxeni göbeğimden vurduğumda mosmor olmuştu ondan sonra iki deneme de tüm iğnelerimi koldan yapmıştım.Kalçadan olan progestan için de hastaneye gidiyordum her sabah.Bu kez oksapar hariç diğerlerini göbekten yaptım hiç bir morarma beze olmadı hele progestan iğne harika olmuş hiç hissetmiyorum bile.Büyük kolaylık deneyin kızlarYaaa ben de cok zorlanıyorum progestan sürekli hastaneye gitmeye. Ama karından da clexane oluyorum, morarma ya da beze yapıyor mu göbekten vurulan progestan? Ağrısı daha mı az? Ay heyecanlandım öyleyse hemen doktoruma sorar ona dönerimöyleyse nasıl bir sevap işlemiş olursun ah bir bilsen
Evet canım duydum ama doktorum bunu yazdı diye buna devam ediyorum. Sorayım ama sanırım göbek daha mantıklı kendim de yaparım her gün acile gitmemiş olurum. Teşekkür ederim
Yaaa ben de cok zorlanıyorum progestan sürekli hastaneye gitmeye. Ama karından da clexane oluyorum, morarma ya da beze yapıyor mu göbekten vurulan progestan? Ağrısı daha mı az? Ay heyecanlandım öyleyse hemen doktoruma sorar ona dönerimöyleyse nasıl bir sevap işlemiş olursun ah bir bilsen
Kızlar sağlık ocağı yokmu yakinlarinizda bende progestan kullanıyorum sağlık ocağında yapıyorum ignemi iki adımlık hafta sonu da hastaneye gidiyorum.. Göbekten olan iyiymiş doktor hiç bahsetmedi göbekten olan ilaçtan acaba yeni mi çıkmış..Claxeni göbeğimden vurduğumda mosmor olmuştu ondan sonra iki deneme de tüm iğnelerimi koldan yapmıştım.Kalçadan olan progestan için de hastaneye gidiyordum her sabah.Bu kez oksapar hariç diğerlerini göbekten yaptım hiç bir morarma beze olmadı hele progestan iğne harika olmuş hiç hissetmiyorum bile.Büyük kolaylık deneyin kızlar
aaa benim de romatoid artritim var. İlk defa rastlıyorum sitede.Aslında tüp bebek serüvenime de bu hastalığın teşhisi konulduğunda başlamak zorunda kaldım.Zira romatolog bebek düşünüyorsan hemen hamile kal bu hastalık hamilelik sürecinde uykuya geçiyor ama tedavine başlarsam ilaçları kullandığın süre boyunca ve bıraktıktan bir süre sonra gebe kalman yasak olacak dedi.Biz de hemen olacağını düşünüp hadi tüp bebek yapalım dedik.Sonuç 2 kez negatif,şimdi 3. denemedeyiz.Diğer taraftan romatoid artrit ilerliyor ataklar geçiriyorum, hamile kalamadığım için tedavi de olamıyorım.Artrit tedavisine başlasam amh değerim düşük yaşım 33 belki bir daha anne olma şansım hiç olmayacak.İki arada bir dere kalmak tam olarak benimkisi.Prednolü ben de ilk iki denemede kullandım.Şimdi deltakortil kullanıyorum aynı içeriğe sahip iki ilaç bildiğim kadarıyla.Romatizmal hastalık demişsiniz benim de iltihaplı romatizmam var hamile kalmayı zorlaştırır mı ☹ prednol kullanıyorum ben de doktorum verdi.
Evet arkadaşım ben temmuzda kalçadan yaptıryordum.Yeni tedavide reçetede görünce ya bu iğne çok ağır diye söylenirken hayır onun göbekten olanı çıktı yaz sonunda dediler dünyalar benim oldu.Kızlar sağlık ocağı yokmu yakinlarinizda bende progestan kullanıyorum sağlık ocağında yapıyorum ignemi iki adımlık hafta sonu da hastaneye gidiyorum.. Göbekten olan iyiymiş doktor hiç bahsetmedi göbekten olan ilaçtan acaba yeni mi çıkmış..
Çok rahat edersin canım mutlaka sorEvet canım duydum ama doktorum bunu yazdı diye buna devam ediyorum. Sorayım ama sanırım göbek daha mantıklı kendim de yaparım her gün acile gitmemiş olurum. Teşekkür ederim
Aynn canım bugün başladı içim karışıyor sürekli ama hassas Bi midem yok bnm şükür zorlamadi dahaKuzum seninde başladı mı miden?Bende 3 gündür çok kötüyüm bugün su bile içemeyecek hale geldim. Sabah gözümü açtığım gibi başlıyor uyuyana kadar bulanıyordu. Merkezi aradım ilaç al dediler. Aldım eczaneden, şimdi biraz daha iyiyim çok şükür.
Ayrıca Oxsapar kullanan kızlar İçin bir de önerim olacak.İğneyi batırmadan 5 dk önce bir tülbente buz aküsü sarıp yapacağınız yere bastırın. Soğuk uyuşturuyor ve daha az acı hissediyorsunuz. Bir de önemli nokta ilacı çok ama çok yavaş verin yada başkası yapıyorsa bu şekilde vermesini söyleyin. Ben aynı yönetimi kalçamdan yapılan Progestan ampul İçin de uyguluyorum. Yapan Hemşireler bile bravo çok iyi bir yöntem dediler. Lütfen deneyin işe yarayacak
Ya ben de sağlık ocağına gidiyorum ama her gün başka yere gitmektense kendimiz yapardık progestanı da. Bir de iğneyi de kendiniz getirin diyolar ilaca ek olarak. Sizden öyle bişey istiyorlar mı? Ben normalde alıp taşıyorum yanımda ama yine de saçma geliyo iğneyi de getirin demeleriKızlar sağlık ocağı yokmu yakinlarinizda bende progestan kullanıyorum sağlık ocağında yapıyorum ignemi iki adımlık hafta sonu da hastaneye gidiyorum.. Göbekten olan iyiymiş doktor hiç bahsetmedi göbekten olan ilaçtan acaba yeni mi çıkmış..
Benim de şiş ilaçların etkisi olduğunu düşünmek istiyorumArkadaşlar karnım çok şişti patlamak üzereyim. Böyle olan var mı?
Yok istemiyorlar benden resmen uyanıklık yapıyorlar devlet veriyor zaten milleti sömürmek bu başka bişey değil.. Bizim sağlık ocağı da her gittiğimde daha erken gelin diyorlar kıl olmadım degil..Ya ben de sağlık ocağına gidiyorum ama her gün başka yere gitmektense kendimiz yapardık progestanı da. Bir de iğneyi de kendiniz getirin diyolar ilaca ek olarak. Sizden öyle bişey istiyorlar mı? Ben normalde alıp taşıyorum yanımda ama yine de saçma geliyo iğneyi de getirin demeleri
Hastanede mi veriyorlar canım. 10saat sürüyormuş ya. Evde takılsa olmazmıki. Bide kaç liraEvet,bağışıklık sistemimle ilgili hastalıklarım olduğu için embriyonun yabancı madde gibi algılanmamasını sağlıyor bu serum.Soya fasulyesi yağı, yumurta fosfolipidleri ve gliserinden oluşan bir yağ içeriyor.Ben de ilk defa kullanıyorum.Transferden bir saat önce aldım ve 3 günde bir almaya devam ediyorum.
Tuzlu bişey yemiyormusunuz artık canımEvet benim serumum da beyaz renkli.Sizin kullandığınız iğneyi duymadım ama muhakkak etkilidir o da.Bir de prednol türevi olan deltacortil adında bir ilaç kullanıyorum benim gibi endokrin ve romatizmal sorunları olan hastalarda kullanılan kortizon hapı. Biz tüm önlemlerimizi alalım da gerisi kısmet
Yok tatlım bana ilki transferden önce verildi 20-25 dakika sürdü,bugün ikinci için gittim 5 dakikada bitti.Bahsettiğin serum farklı olabilir mi?( 300TL)Hastanede mi veriyorlar canım. 10saat sürüyormuş ya. Evde takılsa olmazmıki. Bide kaç lira
Kaç lira canım. Kaç saatte bitiyorIzmirde irenbede de uygulaniyor ,serumu eczaneden aliyorum ,ama ozel haatanede de bulunuyor.
Tuzu çok sevmemekle birlikte,aşırı dikkat etmiyorum tuzlu yememeli miyim?Tuzlu bişey yemiyormusunuz artık canım
Üzülme kuzum donmuş embriyo varmıO kadar emindim ki. O kadar emindim....nasip degilmis
hayır bu dondurulmus tedavimdi zaten :/ bugun 4, gundu... 1st grade 5 AA idi embriyom... nasip..sanirim 6.gun tekrarlayacagimÜzülme kuzum donmuş embriyo varmı
Serum 270 lira ,10 saat suruyor ,cinarli yada egepolde 250 tl karsiliginda takiliyorKaç lira canım. Kaç saatte bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?