Adı ne ya seninkinin. 10saat dediler Bi forumdaYok tatlım bana ilki transferden önce verildi 20-25 dakika sürdü,bugün ikinci için gittim 5 dakikada bitti.Bahsettiğin serum farklı olabilir mi?( 300TL)
Yok tatlım bana ilki transferden önce verildi 20-25 dakika sürdü,bugün ikinci için gittim 5 dakikada bitti.Bahsettiğin serum farklı olabilir mi?( 300TL)
Evet tuz yasak kortizonlaTuzu çok sevmemekle birlikte,aşırı dikkat etmiyorum tuzlu yememeli miyim?
İntralipid serum,beyaz renkli.Adı ne ya seninkinin. 10saat dediler Bi forumda
Ama bu çok küçük dozda bir ilaç etkileyeceğini sanmıyorum.Evet tuz yasak kortizonla
Canım günaydın.Günaydın kızlar bugun transferimin 7.günü dayanamadım test yaptım çatlama iğnenesinin etkisi ne zaman bitiyor bilen var mı Eki Görüntüle 2596197
Canım evet taze transfer 11 inde çatlama iğnesini vurdum bu pazar test günümCanım günaydın.
transferin taze transfer mi?Şuan çatlatma iğnesinin etkisi olabilir10 gün sürüyor sanırım ne zaman test günün
Oooo canım senin 14-15 gün olmuş çatlatma iğnesi geçmiştir bence hayırlı olsun kan testin de de çıkar bak göreceksinÇatlama iğnesi aklıma gelince kursağımda kaldı birazda
Canım evet taze transfer 11 inde çatlama iğnesini vurdum bu pazar test günüm
Benim de 12.00 kalabalıklaşıyoruz bugün için herkese bol şansYarın benim de 13.30 da transferim var. İkimize de hayırlısı olsun o zaman
Kuzu ben bunu test ettim kendimde hiç bu kadar belirgin olmuyor bir haftadan sonra 14. GÜnde kesin geçiyor bu kadar Belirgin olmaz zaten 10 günden sonra hamilesin bence senGünaydın kızlar bugun transferimin 7.günü dayanamadım test yaptım çatlama iğnenesinin etkisi ne zaman bitiyor bilen var mı Eki Görüntüle 2596197
Su mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallah. Al bebisini gel sağlıcakla. Doğum günün kutlu olsun bu arada canım,günaydınn
bugün büyük günyoldayız ankaraya doğru. Rabbim 3 ayların başlangıcı olan bu günde hepimiz için hayırlısını versin inşallahhh
bu arada bugün benim doğumgünüm. eğer transferim olumlu olursa en güzel hediyem olur
Doğum gününüz kutlu olsun umarım hayatınızın en güzel hediyesini bugün alırsınızgünaydınn
bugün büyük günyoldayız ankaraya doğru. Rabbim 3 ayların başlangıcı olan bu günde hepimiz için hayırlısını versin inşallahhh
bu arada bugün benim doğumgünüm. eğer transferim olumlu olursa en güzel hediyem olur
Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde. Samsundan gece yola çıktık.Doğum gününüz kutlu olsun umarım hayatınızın en güzel hediyesini bugün alırsınız❤ Nerede transfer olacaksanız ben de uyuyamadım kalktım uzun bir duş alacağım sonra da geçeceğiz Merkeze eşim fosur fosur uyuyor
teşekkür ederimmSu mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallah. Al bebisini gel sağlıcakla. Doğum günün kutlu olsun bu arada canım,
Ay kuzu seninde mi bugün transferinDoğum gününüz kutlu olsun umarım hayatınızın en güzel hediyesini bugün alırsınızNerede transfer olacaksanız ben de uyuyamadım kalktım uzun bir duş alacağım sonra da geçeceğiz Merkeze eşim fosur fosur uyuyor
Evet kuzum inşallah son olsun bu seferAy kuzu seninde mi bugün transferinoh oh ne güzel inşallah bebisler sizinle olsun n
Şansınıza çok güzel pırıl pırıl bir hava var burda, güzel sonuçlar alırsınız inşallah❣günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?