Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Günaydın kızlar bugun transferimin 7.günü dayanamadım test yaptım çatlama iğnenesinin etkisi ne zaman bitiyor bilen var mı Eki Görüntüle 2596197
Canım günaydın.
transferin taze transfer mi?Şuan çatlatma iğnesinin etkisi olabilir10 gün sürüyor sanırım ne zaman test günün

Çatlama iğnesi aklıma gelince kursağımda kaldı birazda

Canım evet taze transfer 11 inde çatlama iğnesini vurdum bu pazar test günüm
Oooo canım senin 14-15 gün olmuş çatlatma iğnesi geçmiştir bence hayırlı olsun kan testin de de çıkar bak göreceksin

Günaydın kızlar bugun transferimin 7.günü dayanamadım test yaptım çatlama iğnenesinin etkisi ne zaman bitiyor bilen var mı Eki Görüntüle 2596197
Kuzu ben bunu test ettim kendimde hiç bu kadar belirgin olmuyor bir haftadan sonra 14. GÜnde kesin geçiyor bu kadar Belirgin olmaz zaten 10 günden sonra hamilesin bence sen

Su mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallah. Al bebisini gel sağlıcakla. Doğum günün kutlu olsun bu arada canım,

Doğum gününüz kutlu olsun umarım hayatınızın en güzel hediyesini bugün alırsınız Nerede transfer olacaksanız ben de uyuyamadım kalktım uzun bir duş alacağım sonra da geçeceğiz Merkeze eşim fosur fosur uyuyor

Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde. Samsundan gece yola çıktık.

hayırlısı olsun hakkımızda inşallahhh

Ay kuzu seninde mi bugün transferin oh oh ne güzel inşallah bebisler sizinle olsun n

Şansınıza çok güzel pırıl pırıl bir hava var burda, güzel sonuçlar alırsınız inşallah❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…