- 19 Aralık 2019
- 86
- 69
- 88
- 33
İnşallah canım korkuyla karışık heyecan var her şey yolunda gider inşallahOooo canım senin 14-15 gün olmuş çatlatma iğnesi geçmiştir bence hayırlı olsun kan testin de de çıkar bak göreceksin
Ay ağzın bal yesinKuzu ben bunu test ettim kendimde hiç bu kadar belirgin olmuyor bir haftadan sonra 14. GÜnde kesin geçiyor bu kadar Belirgin olmaz zaten 10 günden sonra hamilesin bence sen❤
Çok benzer noktamız var. Ben de 33 yaşındayım. Ben ergenlik dönemimden beri teşhisli hastayım. Yıllarca tedavi olup bıraktım tekrar başladım. Biten bi hastalık değil uykuya geçen bir hastalık. Ben romatoloji doktoruma artık gebelik istiyorum diye gittiğimde seninkine aksine hayır önce tekrar tedavine başlayalım baskılayalım.sonra ilacı bırak ve ilacın atılması için de 6 bekle dedi ve benim 1 yılıma mal oldu. Sonra alerji çıktı bende sıkıntıdan onun tedavisine başladım gene erteledik. Derken oldu yaş 33. Amh değerim 1.90 aslında sınırın çok az altında ama yaştan dolayı tüp bebek doktoru riskli bulupherşeyi kenara burak başlayalım dedi.. Şimdi bu ilk denemem. Bugün transferim . Ben de ilk defa rastladım burda kardeş bulmuş gibi oldumaaa benim de romatoid artritim var. İlk defa rastlıyorum sitede.Aslında tüp bebek serüvenime de bu hastalığın teşhisi konulduğunda başlamak zorunda kaldım.Zira romatolog bebek düşünüyorsan hemen hamile kal bu hastalık hamilelik sürecinde uykuya geçiyor ama tedavine başlarsam ilaçları kullandığın süre boyunca ve bıraktıktan bir süre sonra gebe kalman yasak olacak dedi.Biz de hemen olacağını düşünüp hadi tüp bebek yapalım dedik.Sonuç 2 kez negatif,şimdi 3. denemedeyiz.Diğer taraftan romatoid artrit ilerliyor ataklar geçiriyorum, hamile kalamadığım için tedavi de olamıyorım.Artrit tedavisine başlasam amh değerim düşük yaşım 33 belki bir daha anne olma şansım hiç olmayacak.İki arada bir dere kalmak tam olarak benimkisi.Prednolü ben de ilk iki denemede kullandım.Şimdi deltakortil kullanıyorum aynı içeriğe sahip iki ilaç bildiğim kadarıyla.
Harika bol şans hepimize Allah yardımcımız olsunBenim de 12.00 kalabalıklaşıyoruz bugün için herkese bol şans
Evet ömür boyu devam eden bir hastalık olduğunu öğrendiğimde ben de baya sarsılmıştım. İlaçlar amh değerini daha çok düşerecek önce gebelik mevzunu çöz demişti.Sizin amh değeriniz gayet güzel endişe etmeyin bence.Bana mart 2019 yılında teşhis konuldu nisanda ilk tüp bebek tedavime başlamıştım. Şu an 3. transferin 4. günü bugün umarım hepimizin sonuçlar güzel olur.Çok benzer noktamız var. Ben de 33 yaşındayım. Ben ergenlik dönemimden beri teşhisli hastayım. Yıllarca tedavi olup bıraktım tekrar başladım. Biten bi hastalık değil uykuya geçen bir hastalık. Ben romatoloji doktoruma artık gebelik istiyorum diye gittiğimde seninkine aksine hayır önce tekrar tedavine başlayalım baskılayalım.sonra ilacı bırak ve ilacın atılması için de 6 bekle dedi ve benim 1 yılıma mal oldu. Sonra alerji çıktı bende sıkıntıdan onun tedavisine başladım gene erteledik. Derken oldu yaş 33. Amh değerim 1.90 aslında sınırın çok az altında ama yaştan dolayı tüp bebek doktoru riskli bulupherşeyi kenara burak başlayalım dedi.. Şimdi bu ilk denemem. Bugün transferim . Ben de ilk defa rastladım burda kardeş bulmuş gibi oldum
Harika bol şans hepimize Allah yardımcımız olsun
Çatlatma iğnesinden 10 gün sonra ve 12 gün sonra test yapan biri olarak söylüyorum ki bu artık çatlatma iğnesinden değildirÇatlama iğnesi aklıma gelince kursağımda kaldı birazda
Canım evet taze transfer 11 inde çatlama iğnesini vurdum bu pazar test günüm
İnsallah canim artık bir haftaya güzel haber ver bize bu sefer olck bnceEvet kuzum inşallah son olsun bu sefer
Benim de o şekilde başladı. Ben başlarda ggece uyuyamıyorum sıkıntı heliyor kaşınıyorum zannediyordum. Sonra gündüzleri de kaşınmaya ve kabarmaya başladım. Yediğim yiyecekler ve bazı kullandığım ilaçlar reaksiyon yapıyormuş. Cildiyeye gittim ürtiker dedi. Beslenme düzenimi değiştirdim ilaç kullanmadım hiç hasta da olsam. 1 yılın sonunda şimdi daha iyiyim yavaş yavaş alerji yapan yiyecekleri vücuduma sokup alıştırmayı deniyorum tekrardan. Direkt RA ile ilgili olduğunu sanmıyorum ama alerjide ümmin sistem hastalığı RA tarzı hastalıklar da. Dolayısıyla tetikleme anlamında bir payı bulunmuş olabilir. Ben beslenme günlüğü oluşturmuştum. Kabardığım günlerne yedim. O yediklerimi kesmeye başladım.Evet ömür boyu devam eden bir hastalık olduğunu öğrendiğimde ben de baya sarsılmıştım. İlaçlar amh değerini daha çok düşerecek önce gebelik mevzunu çöz demişti.Sizin amh değeriniz gayet güzel endişe etmeyin bence.Bana mart 2019 yılında teşhis konuldu nisanda ilk tüp bebek tedavime başlamıştım. Şu an 3. transferin 4. günü bugün umarım hepimizin sonuçlar güzel olur.
Alerji demişken yaklaşık 3 aydır ağırlıklı geceleri olmak üzere kaşıntılarım başladı ve kaşıdıkça kabarıyor sabaha geçmiş oluyor.Tahlillerimde bir sorun çıkmadı cildiyeye gitmelisin dediler son olarak.Bu durumun RA ile ilgisi olabilir mi?
Bence var çünkü 3. Gün de 5. Gün embriyosuda olsa çatlatma da 2 gün önce vuruluyor. Yani en az 10 gün geçmiş üzerinden. Benim 2 aşılamadada 10. Güne etkisi kalmamıştı. İşallah sağlıcakla devam ederGünaydın kızlar bugun transferimin 7.günü dayanamadım test yaptım çatlama iğnenesinin etkisi ne zaman bitiyor bilen var mı Eki Görüntüle 2596197
İnşallah kuzum o kadar istiyorum ki bu sefer pozitif görmeyi en başından beri üçüncüde olacak diyip durdum allah utandırmasınİnsallah canim artık bir haftaya güzel haber ver bize bu sefer olck bnce
Benimde yarin ❤Benim de 12.00 kalabalıklaşıyoruz bugün için herkese bol şans
İnşallah 5.gün embriyosu canım sabah sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yarın kan testi kesin sonucu verirBence var çünkü 3. Gün de 5. Gün embriyosuda olsa çatlatma da 2 gün önce vuruluyor. Yani en az 10 gün geçmiş üzerinden. Benim 2 aşılamadada 10. Güne etkisi kalmamıştı. İşallah sağlıcakla devam eder
Ay hadi inşallahÇatlatma iğnesinden 10 gün sonra ve 12 gün sonra test yapan biri olarak söylüyorum ki bu artık çatlatma iğnesinden değildir10-12 gün içinde kayboluyor etki. Hayırlı lsun insallah güzel haber alalım
sonucu yaz bize de :) ben de pozitifi gördüm ama bu sefer de artış iyi olacak mı onun paniği başladı. sonra da kese paniği başlar . kadın olmak ne zor :) insallah hepimiz güzel haberler alalım,emeğimizin karşılığınıAy hadi inşallahAllah hepimizin gönlüne göre versin
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana güzellikler getirsingünaydınn
bugün büyük günyoldayız ankaraya doğru. Rabbim 3 ayların başlangıcı olan bu günde hepimiz için hayırlısını versin inşallahhh
bu arada bugün benim doğumgünüm. eğer transferim olumlu olursa en güzel hediyem olur
Artık doktor da iyice öğreniyor eksik olanı görüyor her seferinde dha temkinliler. Bu yüzden bnde artık zamanı canım senin de. Sağ salim gelir bu sefer bnce bebişinİnşallah kuzum o kadar istiyorum ki bu sefer pozitif görmeyi en başından beri üçüncüde olacak diyip durdum allah utandırmasın
benim de 3.denemem cok iyi anlıyorum :) insallah bu sefer olacakİnşallah kuzum o kadar istiyorum ki bu sefer pozitif görmeyi en başından beri üçüncüde olacak diyip durdum allah utandırmasın
İşallah güzel sonuç alacaksınız. Benimde 5.gün emriyosu taze taransfer bekliyorum. Test yapmadım. Transfer dahil 7.günüm bugünİnşallah 5.gün embriyosu canım sabah sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yarın kan testi kesin sonucu verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?