Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bende yediğim bir kaç şeyin artırdığını farkettikten sonra yediklerime dikkat etmeye başladım.Verdiğiniz bilgiler çok kıymetli teşekkür ederimAyrıca 10 yıldır da haşimato hastasyım, otoimmün hastalıklar başlayınca sonu gelmiyor ne yazık ki.İyi ki tanıştık sizinle güzel haberinizi bekliyorum.Bol şans

Tamam yazarım. Valla kadınların derdi bitmiyorsürekli bir kaygı endişe hali Allah bize yardım etsin. Neyseki güçlüyüz

Canım sıkıldı kızlar sonucumu aldm11 günümde yaptım testi ,8,49 çıktı doktorum tam belli değil,cuma günü tekrar yaptır yazmış, düşme tehlikesi var dedi(

Meyaba canlar. Siz var ya çok tatlısınız. Yani biz :) anne olmak için atıyor kalbimiz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin :)

Şimdi soruma geleyim kese ne zaman görünüyor bilgisi olan var mı?

Çatlama iğnesi aklıma gelince kursağımda kaldı birazda

Canım evet taze transfer 11 inde çatlama iğnesini vurdum bu pazar test günüm
çatlatma iğnesinin etkisi en fazla 12 gün.Vurunduğun günden itibaren hesapla canım inşallah pozitfitir sonucun kaçıncı gün embriyosu kaçıncı denemendi?

şansın açok olsun canım kaçıncı denemen?bu progesteron değerlerini ve sonuc anlamlarını bilmiyorum nasıl bişey.

Benimkisi transferin 16.günü belli oldu canim kese küçük dedi ama karindan gördü

Doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız size anneliği tattirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…