- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
Bende yediğim bir kaç şeyin artırdığını farkettikten sonra yediklerime dikkat etmeye başladım.Verdiğiniz bilgiler çok kıymetli teşekkür ederimBenim de o şekilde başladı. Ben başlarda ggece uyuyamıyorum sıkıntı heliyor kaşınıyorum zannediyordum. Sonra gündüzleri de kaşınmaya ve kabarmaya başladım. Yediğim yiyecekler ve bazı kullandığım ilaçlar reaksiyon yapıyormuş. Cildiyeye gittim ürtiker dedi. Beslenme düzenimi değiştirdim ilaç kullanmadım hiç hasta da olsam. 1 yılın sonunda şimdi daha iyiyim yavaş yavaş alerji yapan yiyecekleri vücuduma sokup alıştırmayı deniyorum tekrardan. Direkt RA ile ilgili olduğunu sanmıyorum ama alerjide ümmin sistem hastalığı RA tarzı hastalıklar da. Dolayısıyla tetikleme anlamında bir payı bulunmuş olabilir. Ben beslenme günlüğü oluşturmuştum. Kabardığım günlerne yedim. O yediklerimi kesmeye başladım.
sonucu yaz bize de :) ben de pozitifi gördüm ama bu sefer de artış iyi olacak mı onun paniği başladı. sonra da kese paniği başlar . kadın olmak ne zor :) insallah hepimiz güzel haberler alalım,emeğimizin karşılığını
Tamam yazarım. Valla kadınların derdi bitmiyorsonucu yaz bize de :) ben de pozitifi gördüm ama bu sefer de artış iyi olacak mı onun paniği başladı. sonra da kese paniği başlar . kadın olmak ne zor :) insallah hepimiz güzel haberler alalım,emeğimizin karşılığını
ben benArkadaşlar karnım çok şişti patlamak üzereyim. Böyle olan var mı?
Aynı zamanda transfer olmuşuz.Siz test için biraz daha bekleyeceksiniz herhalde. Ben sabırlı olamadımİşallah güzel sonuç alacaksınız. Benimde 5.gün emriyosu taze taransfer bekliyorum. Test yapmadım. Transfer dahil 7.günüm bugün
Evet bekleyeceğim biraz ilk tüp bebek tedavim. Umutlanmak istemedimAynı zamanda transfer olmuşuz.Siz test için biraz daha bekleyeceksiniz herhalde. Ben sabırlı olamadım
çatlatma iğnesinin etkisi en fazla 12 gün.Vurunduğun günden itibaren hesapla canım inşallah pozitfitir sonucun kaçıncı gün embriyosu kaçıncı denemendi?Çatlama iğnesi aklıma gelince kursağımda kaldı birazda
Canım evet taze transfer 11 inde çatlama iğnesini vurdum bu pazar test günüm
beta hcg 1000üstünde oluncaMeyaba canlar. Siz var ya çok tatlısınız. Yani biz :) anne olmak için atıyor kalbimiz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin :)
Şimdi soruma geleyim kese ne zaman görünüyor bilgisi olan var mı?
Guzel gecsin transferin ☺Benim de 12.00 kalabalıklaşıyoruz bugün için herkese bol şans
şansın açok olsun canım kaçıncı denemen?bu progesteron değerlerini ve sonuc anlamlarını bilmiyorum nasıl bişey.kızlar merkezde transfer saatini bekliyorum1 saat kaldı. slklştım çoktan. ama bu sefer abartıp suya devam etmicem. geçen sefer çok kötü böbrek ağrısı çekmiştim.
bu arada progesteron bakıldı 20ye çıkmış
Ama eğer 4. Günde yaptırdıysan çok erken değil mi? Birde değerin tamamen 0 yada 0,1 çıkmamışki. Bence gayet yükselebilir. Lütfen modunu düşürme.O kadar emindim ki. O kadar emindim....nasip degilmis
2.denemem.ilkinden 1 kızım var 3.5 yaşında. prpgesteron rahmin tutunma için hazır olup olmadığını gösteriyorşansın açok olsun canım kaçıncı denemen?bu progesteron değerlerini ve sonuc anlamlarını bilmiyorum nasıl bişey.
Benimkisi transferin 16.günü belli oldu canim kese küçük dedi ama karindan gördüMeyaba canlar. Siz var ya çok tatlısınız. Yani biz :) anne olmak için atıyor kalbimiz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin :)
Şimdi soruma geleyim kese ne zaman görünüyor bilgisi olan var mı?
günaydınn
bugün büyük günyoldayız ankaraya doğru. Rabbim 3 ayların başlangıcı olan bu günde hepimiz için hayırlısını versin inşallahhh
bu arada bugün benim doğumgünüm. eğer transferim olumlu olursa en güzel hediyem olur
Bende aynen böyle hissediyordum. Hiç transfer olmamış gibiydim. Bugün 4. Günüm bi kıpırtılar var alt kısıma bazen adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor.Transfer sonrasi 2.gunum bisey hissetmiyorum kizlar
Var canım :) darısı hepimizin başınaGünaydın kızlar bugun transferimin 7.günü dayanamadım test yaptım çatlama iğnenesinin etkisi ne zaman bitiyor bilen var mı Eki Görüntüle 2596197
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?