Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Doğru söylüyorsun canım biri geldi mi bu hastalıkların gerisi de takip ediyor. Ben de çok memnun oldum tanıdığıma mutlu haberlerle paylaşımlarımız artsın inşallah

Genelde hiçbir belirtisi olmayanlar pozitifi görüyor Ben de dinlememeye çalışıyorum aslında ama ağrıdı,periyodum yaklaştığı için de olabilir inşallah öyle değildir
Yaaa bende öyle düşünüyorum ilaçlardandır herhalde diyorum. Yada erken adet olmam inşallah. Benim adet tarihim de 4 mart.

Ay ya daha merkezden yeni çıktık şekerim düştü arada oluyor böyle bana ama çok fena oldu bu sefer gözüm karardı dudaklarım bembeyaz olmuş şeker yiyince düzeldim de inşallah bi sıkıntı olmaz

Ay ya daha merkezden yeni çıktık şekerim düştü arada oluyor böyle bana ama çok fena oldu bu sefer gözüm karardı dudaklarım bembeyaz olmuş şeker yiyince düzeldim de inşallah bi sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun canım, dün çok uyuyamadım demiştin yorgunluk, stres, heyacan derken düşmüş olabilir.Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…