ben anneliği 1 kere tattım. darısı herkese olsun inşallah. Allah nasip ederse 2.için start verdikDoğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız size anneliği tattirsin
Hiç pozitifi göremediğimden olumlu hissim olsa bile mantığım önüne geçiyor imkansız gibi geliyor ama bu sefer iyi düşüncem en azından bir haftabenim de 3.denemem cok iyi anlıyorum :) insallah bu sefer olacak
hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Bugün ben de adet ağrısı gibi ağrı hissettim.Bende aynen böyle hissediyordum. Hiç transfer olmamış gibiydim. Bugün 4. Günüm bi kıpırtılar var alt kısıma bazen adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor.
Canım hayırlı olsun,heyacanlı bekleyiş başladı gelsin miniklerKızlar ben aldım bebişleri
Hayırlı olsun size de kızınız abla olsun inşallahben aldım bebişimi. yatıyorum şimdi1 tane iyi kalitede 5.gün embriyosu transfer edildi
Teşekkürler kuzum bu arada özellikle vurguladılar semptomlara takılmayın diye ama imkansız tabiBugün ben de adet ağrısı gibi ağrı hissettim.
Canım hayırlı olsun,heyacanlı bekleyiş başladı gelsin minikler
Doğru söylüyorsun canım biri geldi mi bu hastalıkların gerisi de takip ediyor. Ben de çok memnun oldum tanıdığıma mutlu haberlerle paylaşımlarımız artsın inşallahBende yediğim bir kaç şeyin artırdığını farkettikten sonra yediklerime dikkat etmeye başladım.Verdiğiniz bilgiler çok kıymetli teşekkür ederimAyrıca 10 yıldır da haşimato hastasyım, otoimmün hastalıklar başlayınca sonu gelmiyor ne yazık ki.İyi ki tanıştık sizinle güzel haberinizi bekliyorum.Bol şans
Genelde hiçbir belirtisi olmayanlar pozitifi görüyorTeşekkürler kuzum bu arada özellikle vurguladılar semptomlara takılmayın diye ama imkansız tabi
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah sanaben aldım bebişimi. yatıyorum şimdi1 tane iyi kalitede 5.gün embriyosu transfer edildi
Yaaa bende öyle düşünüyorum ilaçlardandır herhalde diyorum. Yada erken adet olmam inşallah. Benim adet tarihim de 4 mart.Genelde hiçbir belirtisi olmayanlar pozitifi görüyorBen de dinlememeye çalışıyorum aslında ama ağrıdı,periyodum yaklaştığı için de olabilir inşallah öyle değildir
İlaçların etkisi diyelim biz hiç belirti aramayalımYaaa bende öyle düşünüyorum ilaçlardandır herhalde diyorum. Yada erken adet olmam inşallah. Benim adet tarihim de 4 mart.
ben anneliği 1 kere tattım. darısı herkese olsun inşallah. Allah nasip ederse 2.için start verdik
Geçmiş olsun canım, dün çok uyuyamadım demiştin yorgunluk, stres, heyacan derken düşmüş olabilir.Dikkat et kendineAy ya daha merkezden yeni çıktık şekerim düştü arada oluyor böyle bana ama çok fena oldu bu sefer gözüm karardı dudaklarım bembeyaz olmuş şeker yiyince düzeldim de inşallah bi sıkıntı olmaz
Evet canım o yüzden oldu herhalde ama çok üzüldüm 2-3 dk da toparladım hemencecik ama sıkıntı olmaz umarımGeçmiş olsun canım, dün çok uyuyamadım demiştin yorgunluk, stres, heyacan derken düşmüş olabilir.Dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?