- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Yok canım benim olmadı.Sorum var benim. Transferiniz yeni olduğunda kasık bölgesinde alev alev yanma yaşadınız mıateşlenmiş gibi sıcak
Bende olmadi canimSorum var benim. Transferiniz yeni olduğunda kasık bölgesinde alev alev yanma yaşadınız mıateşlenmiş gibi sıcak
Buyuk kisim mi pozitif cizgisi ?Silik dediğin bunun gibi miydi?
Çok teşekkür ederim canım :))Izmirde irenbede de uygulaniyor ,serumu eczaneden aliyorum ,ama ozel haatanede de bulunuyor.
Teşekkürler canım cevabın için..Evet, Centrum Clinic kendi merkezinde veriyor bu serumu.
Genel olarak vucudum sicakliyor benimSorum var benim. Transferiniz yeni olduğunda kasık bölgesinde alev alev yanma yaşadınız mıateşlenmiş gibi sıcak
BeeenBenim bugun transferimin 6. Günü resmen ara ara yanma hissi geliyor camı falan aciyorum hemen, bugun kasik ve bel agrim yogunlukta,birde kasinti var vücudumda var mi boyle birsey yasayan?
Sizin ne zamandi test tarihinizBeeenyaşadım bel kasik ilk günden beri agridi 6. Günden sonra bulantı hafif mide yanması şimdi de ara ara bacaklarim kaşınıyor..
Test yaptım ben canım pozitif benimki dündü test tarihim ama cuma kanamam oldu cumartesi sabah doktorum gel dedi sonuç pozitifti dün yine gittim değerim de katlanmış kanamam ara ara devam ediyor yarın yine gidecem bakalım ne diyecek yarın.. İnsallah seninkide pozitiftirSizin ne zamandi test tarihiniz
Rabbim tamamina erdirsin insallah canim cuma gununu zor ediyorum bende persembe ise de baslicamTest yaptım ben canım pozitif benimki dündü test tarihim ama cuma kanamam oldu cumartesi sabah doktorum gel dedi sonuç pozitifti dün yine gittim değerim de katlanmış kanamam ara ara devam ediyor yarın yine gidecem bakalım ne diyecek yarın.. İnsallah seninkide pozitiftir
Canim ne yaptin sonucun B balbocegi34amin inş evet yarın sabah çıkmazsa gideceğim daha fazla bekleyemem
aldım canım 8 ,49 çıktı doktor cuma günü tekrarlamamı söyledi, dikkat et sınırdasın dediCanim ne yaptin sonucun B balbocegi34
Test gününden bir hafta sonra vajinal görünür canımMeyaba canlar. Siz var ya çok tatlısınız. Yani biz :) anne olmak için atıyor kalbimiz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin :)
Şimdi soruma geleyim kese ne zaman görünüyor bilgisi olan var mı?
Canım seninkine mi demişti doktor yanlış yerde olabilir diye,,Benimkisi transferin 16.günü belli oldu canim kese küçük dedi ama karindan gördü
Evet canim bana demisti kese asagida diye riskli durummusCanım seninkine mi demişti doktor yanlış yerde olabilir diye,,
riskli durum geçti mi.
ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
Anladım canım pozitifi aldın keseni de gördün çok şükür en zor kısımlarını atlatmışsın..Evet canim bana demisti kese asagida diye riskli durummus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?