Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Sorum var benim. Transferiniz yeni olduğunda kasık bölgesinde alev alev yanma yaşadınız mı ateşlenmiş gibi sıcak

Benim bugun transferimin 6. Günü resmen ara ara yanma hissi geliyor camı falan aciyorum hemen, bugun kasik ve bel agrim yogunlukta,birde kasinti var vücudumda var mi boyle birsey yasayan?

Benim bugun transferimin 6. Günü resmen ara ara yanma hissi geliyor camı falan aciyorum hemen, bugun kasik ve bel agrim yogunlukta,birde kasinti var vücudumda var mi boyle birsey yasayan?
Beeen yaşadım bel kasik ilk günden beri agridi 6. Günden sonra bulantı hafif mide yanması şimdi de ara ara bacaklarim kaşınıyor..

Sizin ne zamandi test tarihiniz
Test yaptım ben canım pozitif benimki dündü test tarihim ama cuma kanamam oldu cumartesi sabah doktorum gel dedi sonuç pozitifti dün yine gittim değerim de katlanmış kanamam ara ara devam ediyor yarın yine gidecem bakalım ne diyecek yarın.. İnsallah seninkide pozitiftir

Rabbim tamamina erdirsin insallah canim cuma gununu zor ediyorum bende persembe ise de baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…