- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Canim.. gec tutunmadir diye dusunelim. Insallah cuma gunu kocaman bir artis olacakaldım canım 8 ,49 çıktı doktor cuma günü tekrarlamamı söyledi, dikkat et sınırdasın dedi
inş canım sabırsızlıkla bekliyorum,olmsa hiç çıkmazdı herlade:)Canim.. gec tutunmadir diye dusunelim. Insallah cuma gunu kocaman bir artis olacak
Kuzum beta hcg 1500 üzeri olduğu zaman çağırıyor doktor genelde de pozitifi aldıktan bir hafta 10 gün sonra gibi.Meyaba canlar. Siz var ya çok tatlısınız. Yani biz :) anne olmak için atıyor kalbimiz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin :)
Şimdi soruma geleyim kese ne zaman görünüyor bilgisi olan var mı?
Benim durumum daha kötü her transferimde pozitifi gördüm, ilkinde erken düşük ikincide kimyasal gebelik. Şuan kanda pozitif cıktı ama değer düşer korkusuyla anneme bile haber veremedim. Hayal kırıklığı öyle cok daha zor. Ama insallah bu sefer olacak imkansız değil sen de pozitif sonuç alacaksın inanıyorumHiç pozitifi göremediğimden olumlu hissim olsa bile mantığım önüne geçiyor imkansız gibi geliyor ama bu sefer iyi düşüncem en azından bir hafta
İlaçlardan oluyor, kaşıntı kuruluk yapıyor bende de. Ama belirti kişiden kişiye değişiyo. Cok takılmayın azıcık daha geçse idrarda cıkarBenim bugun transferimin 6. Günü resmen ara ara yanma hissi geliyor camı falan aciyorum hemen, bugun kasik ve bel agrim yogunlukta,birde kasinti var vücudumda var mi boyle birsey yasayan?
Sen de haklısın kuzum ikisi de çok zor hepimiz kucağımıza aldığımız günleri elimiBenim durumum daha kötü her transferimde pozitifi gördüm, ilkinde erken düşük ikincide kimyasal gebelik. Şuan kanda pozitif cıktı ama değer düşer korkusuyla anneme bile haber veremedim. Hayal kırıklığı öyle cok daha zor. Ama insallah bu sefer olacak imkansız değil sen de pozitif sonuç alacaksın inanıyorum
Hayirli olsun transferinSen de haklısın kuzum ikisi de çok zor hepimiz kucağımıza aldığımız günleri elimi
Sağol kuzum sen n’aptın ne zaman vereceksin kanı?Hayirli olsun transferinrahat sakin umutlu bi 10 gun olsun senin icin.
Yarin verecegim cnmSağol kuzum sen n’aptın ne zaman vereceksin kanı?
Amin canim allah razi olsun daha kalp atisinida duyarsam ancak rahatlayacam rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin insallahAnladım canım pozitifi aldın keseni de gördün çok şükür en zor kısımlarını atlatmışsın..
inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın bebeğini
İnsallah canim☺hayırlısı olsun..sabahları erken uyanmak çok zorlaştı. .birde agrimayacak yerlerim ağrıyor bugün..İdrar testi yapmadım. .belkide küçücük bir umut mutlu olmamı sagliyordurBenimde agri oldugunda tutunmus oluyor o yuzden agrilar gecinde telas yapıyorumilk gunden itibaren hep vardi bakalim yarik sabah nasil uyanacagim, herseyin hayırlısı
lekekenme normal korkma..Benim bugün transfer günü dahil 7. Günüm.gün öğleden sonra çok az kahve bir leke geldi. Sonra durdu. 5. Gün taze emriyo transferi oldum. Dünde regl günümdü. Acaba adet olucamda ilaçlar mı baskılıyor. İdrar testi yaptım negatif. Lekelenmeleriniz nasıldı?
ben 3 transferim dede serum takmadım 2 pozitifim var alakasi yok bence..Kızlar transferde serum yaptırmalımıyız. Yani degerleri düşük olan iki arkadaş okudum onlar serum yaptırmadı da pozitifi görenler hep serum yaptırdığı içinmi pozitif acaba. Tabii önce Allahın izni. Biz duyduğumuz sebepleri yerine getirmeye çalışan aciz kullar
Bende yapmiyorum idrar testi bugun eczaneye gittim aklima bile gelmedi iyi ki de gelmediİnsallah canim☺hayırlısı olsun..sabahları erken uyanmak çok zorlaştı. .birde agrimayacak yerlerim ağrıyor bugün..İdrar testi yapmadım. .belkide küçücük bir umut mutlu olmamı sagliyordur
Transfer gunu sayılmıyor yani 6. Gununuz benimle aynisiniz bugun zaten cikmaz idrar da amaBenim bugün transfer günü dahil 7. Günüm.gün öğleden sonra çok az kahve bir leke geldi. Sonra durdu. 5. Gün taze emriyo transferi oldum. Dünde regl günümdü. Acaba adet olucamda ilaçlar mı baskılıyor. İdrar testi yaptım negatif. Lekelenmeleriniz nasıldı?
Malum 4. Gun kanda 0.389 u gordumTransfer gunu sayılmıyor yani 6. Gununuz benimle aynisiniz bugun zaten cikmaz idrar da ama
Regl mi oluyorum acabaTransfer gunu sayılmıyor yani 6. Gununuz benimle aynisiniz bugun zaten cikmaz idrar da ama
Yani şöyle bir durum var 5.gün embriyosu 2 gün içinde tutunuyor. Tutunma lekelenme si olması için biraz geç gibi, bilemiyorum tabii yine de. İçiniz rahat etsin isterseniz kan verin derimBenim bugün transfer günü dahil 7. Günüm.gün öğleden sonra çok az kahve bir leke geldi. Sonra durdu. 5. Gün taze emriyo transferi oldum. Dünde regl günümdü. Acaba adet olucamda ilaçlar mı baskılıyor. İdrar testi yaptım negatif. Lekelenmeleriniz nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?