Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bende serum yaptırmadım canim ilk defa duydum serumuda ama pozitif benimkisi

Pozitif sonuc alanlar bisey soracagim sizdede igne batiyor gibi birsey oluyormu alttan bugun transferin 22.gunu ama korkuyorum

Serum uygulatmaya doktorunuz karar verir .serum uygulama transferden 1hafta once uygulaniyor .
Siz nerede tedavi goruyorsunuz?

Kızlar bugün üçüncü gün bitti ilk kez büyük tuvaletimi yaptım çok zorlamadım ama biraz yavaş ıkındım çok korkuyorum bi şey olur mu sizce çok tedirginim

Eki Görüntüle 2596562 Kizlar soyle bir sey buldummm. Buna gore 5. Gun embriuosu 6. Gun kana geciyormus :) yani 6.gun atiyorum100 cikti ya? 4. Gun 50 vs degilmis yani... bi heveslendimmm
Canım bence bu doğru. Çünkü ben transferimin 4. Günü gece test yaptım hemen çizgi belirgin çıktı. Bu da demek oluyo ki kana çoktaaan geçmiş.

Kizlar bisey sorucam yarin transferim var ve adet sancim oluyo arada bi sizinde olmuşmuydu ilk denememde bukadar agrim olmamisti sanki tam hatirlamiyorum

Merhaba, benim 13 şubatta 2 adet 5. Gün (blast) transfer edildi ,7. Günümde tutunma kanaması oldum. Çok şükür hamileyim, hayırlısıyla devameder inşallah , korkma seninkide tutunmadır inşallah . Allah isteyen herkese nasib etsin amin

İnşallah canım

Korkudan yapmamıştım valla gider bebişler siye bugün artık tutamadım
Gitmezler merak etme kuzum O kadar güçsüz değiller inan. Sen kabız olmamaya çalış kuru kayısıyı suda bekletip ye günde bir defa. Hiç korkma tuvaletle öksürmekle hapşırmakla hiçbir şey olmaz.

Hayırlı olsunnn benim de 13şubat 2adet 5.gün ☺
keseyi gördün mü ya ben dün kan verdim değerim 1728çıktı.senin kaçtı?

Hayırlı olsun tebrik ederim.Taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfer mi yapılmıştı?

kızlar öksürmekten hapşırmaktan büyük tuvaletinizi yapmaktan korkmayın. yani bu embriyo öle basit birşeyde rahimden çıkıp gelmez. rahat olun.
ben transfer sonrası bugün 1 saat yattıktan sonra yemek yemeğe gittim. 2saat dolanmışımdırbir de arabada yokkar çukur falan sarsıldım ama okırsa olır napayım. ben ilkinde de böyleydim

pozitif sonuç alanlar hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. nasılsın negatif olanlar sa üzülmesin inanın bir gün olacak. şimdi o gün hiç gelmeyecekmiş gibi gelir ama geliyor

Hayırlı olsunnn benim de 13şubat 2adet 5.gün ☺
keseyi gördün mü ya ben dün kan verdim değerim 1728çıktı.senin kaçtı?
Seninkide hayırlı olsun sağlıkla kavuşalım
Benim bu 3. Transferim;
1. Kimyasal gebelikti
8. Gün 46.17
10. Gün 71.03
12. Gün 49.58
14. Gün 85.70
17. Gün 251.55
19. Gün 412.59
21. Gün 408.25 hcg
12. Günde iaçları kestirdiler, kendiliğinden 0 landı değerlerim

2. (7. Haftada )kanamayla düşük oldu, kürtaj oldum
12.Gün 583 (5.11.2018)
14.Gün 1678 (7.11.2018)
16.Gün 4318 hcg (9.11.2018)

3. 13 şubat 2020 de transfer oldum
8. Gün 420
10. Gün 1002
12. Gün 2493 hcg

12. Gün yani bu gün alttan muayenede çok küçük bir kese gördük, 10 gün sonra gel dedi. Hayırlısı olsun

Bu şekilde açıklayıcı yazmamın sebebi, ben internette kim ne yaşamış ?Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı? Sonrasında neler yaşamış? Nasıl sonlanmış? Diye çılgınca araştırıyorum. Belki bu bilgilerde birinin işine yarar. Ama şu gerçek ki kendi yaşadıklarımız bile çok farklıyken, birbirimizinkiyle kıyaslamamak lazım. Ama işte ben de yapıyorum, rahatlıyor insan

İlaçların etkisi diyelim biz hiç belirti aramayalım Benim adet günüm de 1 mart baya yaklaştı ama aklımıza kötü şeyler getirmeyelim
Evet canım bende öyle düşünüyorum. Bazen bişey hissediyorum. Sonra kendi kendime unut belirti arama diyorum. Yiyecek ekmeği varsa olacaktır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…