Bende serum yaptırmadım canim ilk defa duydum serumuda ama pozitif benimkisiKızlar transferde serum yaptırmalımıyız. Yani degerleri düşük olan iki arkadaş okudum onlar serum yaptırmadı da pozitifi görenler hep serum yaptırdığı içinmi pozitif acaba. Tabii önce Allahın izni. Biz duyduğumuz sebepleri yerine getirmeye çalışan aciz kullar
Serum uygulatmaya doktorunuz karar verir .serum uygulama transferden 1hafta once uygulaniyor .Kızlar transferde serum yaptırmalımıyız. Yani degerleri düşük olan iki arkadaş okudum onlar serum yaptırmadı da pozitifi görenler hep serum yaptırdığı içinmi pozitif acaba. Tabii önce Allahın izni. Biz duyduğumuz sebepleri yerine getirmeye çalışan aciz kullar
Korkma bence biraz ıkınmaktan bisey olmaz o iş ikınmadan olmuyor sonuçtaKızlar bugün üçüncü gün bitti ilk kez büyük tuvaletimi yaptım çok zorlamadım ama biraz yavaş ıkındım çok korkuyorum bi şey olur mu sizce çok tedirginim
Canım bence bu doğru. Çünkü ben transferimin 4. Günü gece test yaptım hemen çizgi belirgin çıktı. Bu da demek oluyo ki kana çoktaaan geçmiş.Eki Görüntüle 2596562 Kizlar soyle bir sey buldummm. Buna gore 5. Gun embriuosu 6. Gun kana geciyormus :) yani 6.gun atiyorum100 cikti ya? 4. Gun 50 vs degilmis yani... bi heveslendimmm
Üç gündür yapmadan nasıl durdunKızlar bugün üçüncü gün bitti ilk kez büyük tuvaletimi yaptım çok zorlamadım ama biraz yavaş ıkındım çok korkuyorum bi şey olur mu sizce çok tedirginim
İnşallah canımKorkma bence biraz ıkınmaktan bisey olmaz o iş ikınmadan olmuyor sonuçta
Korkudan yapmamıştım valla gider bebişler siye bugün artık tutamadımÜç gündür yapmadan nasıl durdun
Merhaba, benim 13 şubatta 2 adet 5. Gün (blast) transfer edildi ,7. Günümde tutunma kanaması oldum. Çok şükür hamileyim, hayırlısıyla devameder inşallahBenim bugün transfer günü dahil 7. Günüm.gün öğleden sonra çok az kahve bir leke geldi. Sonra durdu. 5. Gün taze emriyo transferi oldum. Dünde regl günümdü. Acaba adet olucamda ilaçlar mı baskılıyor. İdrar testi yaptım negatif. Lekelenmeleriniz nasıldı?
Benim 12. Günüm bendede oluyor ara araPozitif sonuc alanlar bisey soracagim sizdede igne batiyor gibi birsey oluyormu alttan bugun transferin 22.gunu ama korkuyorum
Gitmezler merak etme kuzumİnşallah canım
Korkudan yapmamıştım valla gider bebişler siye bugün artık tutamadım
Hayırlı olsunnnMerhaba, benim 13 şubatta 2 adet 5. Gün (blast) transfer edildi ,7. Günümde tutunma kanaması oldum. Çok şükür hamileyim, hayırlısıyla devameder inşallah, korkma seninkide tutunmadır inşallah . Allah isteyen herkese nasib etsin amin ♥
Hayırlı olsun tebrik ederim.Merhaba, benim 13 şubatta 2 adet 5. Gün (blast) transfer edildi ,7. Günümde tutunma kanaması oldum. Çok şükür hamileyim, hayırlısıyla devameder inşallah, korkma seninkide tutunmadır inşallah . Allah isteyen herkese nasib etsin amin ♥
İçim rahatladı Canım yiyorum kayısı da sağol cevap içinGitmezler merak etme kuzum☺ O kadar güçsüz değiller inan. Sen kabız olmamaya çalış kuru kayısıyı suda bekletip ye günde bir defa. Hiç korkma tuvaletle öksürmekle hapşırmakla hiçbir şey olmaz.
Seninkide hayırlı olsunHayırlı olsunnnbenim de 13şubat 2adet 5.gün ☺
keseyi gördün mü ya ben dün kan verdim değerim 1728çıktı.senin kaçtı?
Evet canım bende öyle düşünüyorum. Bazen bişey hissediyorum. Sonra kendi kendime unut belirti arama diyorum. Yiyecek ekmeği varsa olacaktır zaten.İlaçların etkisi diyelim biz hiç belirti aramayalımBenim adet günüm de 1 mart baya yaklaştı ama aklımıza kötü şeyler getirmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?