Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Eki Görüntüle 2596562 Kizlar soyle bir sey buldummm. Buna gore 5. Gun embriuosu 6. Gun kana geciyormus :) yani 6.gun atiyorum100 cikti ya? 4. Gun 50 vs degilmis yani... bi heveslendimmm
Buna bayıldım benim de 6. Gün idrarda cok cok silikti.
İnşallah canım

Korkudan yapmamıştım valla gider bebişler siye bugün artık tutamadım
Kuzum duphalac surup al bence suan, transferden sonra veriyorlar kabız olma diye. Hem zaten ilaçlar siskinlik yapıyor bir de kabız olma rahat edersin, hem de çok ıkınmaman lazım. Azıcık ıkınmaktan bişey olmaz ama yine de önlemini al derim

Pozitif sonuc alanlar bisey soracagim sizdede igne batiyor gibi birsey oluyormu alttan bugun transferin 22.gunu ama korkuyorum
oluyor canım normal..
Kızlar bugün üçüncü gün bitti ilk kez büyük tuvaletimi yaptım çok zorlamadım ama biraz yavaş ıkındım çok korkuyorum bi şey olur mu sizce çok tedirginim
Olmaz canım çok kabız olma yeter..

İşallah öyledir. Bugün gündüz 3 te oldu hala gelen yok. Sadece hafif bir karın ağrım oldu. Sizdede karın ağrısı oldu mu?

Canım bağışıklık serumu verildimi bu transferde

Oooo ne kadar açıklayıcı yazmışsın her şeyi çok güzel Kesinlikle katılıyorum sana. Tüp bebwkten önce çikolata kistimle uğraşırken okumadığım yer kalmamıştı. Bu kisti olup da hamile kalabilen o kadar azdı ki görünce gözlerim doluyordu.
ben yarın yeniden kan vereceğim. Doktor sonrasında ultrason için tarih vericem dedi.

Hadi hayırlısı, yarında güzel sonuçlar alırsın inşallah
Bende tüm transferlerden önce sezeryanla 5,5 cm miyonumu aldırdım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın , tüm boş kucaklar sağlıkla bebeklerle dolsun , amin

Adet agrilqri gibi agriniz oluyor mu

Canim adet agrilari gibi agrin oluyor mu?

Selam kanama normal miymiş benim de bu sabah kanamam oldu değerim artıyor ama çok korktum neden olduğunu söylemedi doktor

Canim adet agrilari gibi agrin oluyor mu?
Oldu ama çok yoğun değildi, şu an yok belki tekrar olur.
Arada iğne batmaları oluyor rahmimde.
Belimin kalçamla birleştiği bölge ağrıyor bazen.
Dizim ,ayak bikeklerim , kemiklerim ağrıyor bazen.
Halsizliğim var , kendimi çok yorgun hissediyorum.
Gün içinde uykum geliyor , halsizlikle birlikte uyuya kalıyorum.
Transferin ilk gününden beri akıntım var.
Kaşıntılarım var, sağ bacağımı yara yaptım kaşımaktan.
Göğüslerimde ağrı, sızlama var.
Korkularım var, endişelerim var.
Ama herşeye rağmen çok mutluyum
Allah isteyen her kadına sağlıkla bebek nasib etsin. Boş kucak kalmasın bebişlerle dolsun , amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…