- 21 Haziran 2018
- 291
- 518
- 53
- 43
Sağol, seninkide hayırlı olsunHayırlı olsun tebrik ederim.Taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfer mi yapılmıştı?
Buna bayıldımEki Görüntüle 2596562 Kizlar soyle bir sey buldummm. Buna gore 5. Gun embriuosu 6. Gun kana geciyormus :) yani 6.gun atiyorum100 cikti ya? 4. Gun 50 vs degilmis yani... bi heveslendimmm
Kuzum duphalac surup al bence suan, transferden sonra veriyorlar kabız olma diye. Hem zaten ilaçlar siskinlik yapıyor bir de kabız olma rahat edersin, hem de çok ıkınmaman lazım. Azıcık ıkınmaktan bişey olmaz ama yine de önlemini al derimİnşallah canım
Korkudan yapmamıştım valla gider bebişler siye bugün artık tutamadım
Benim de 2 adet 5. gün taze embriyo transferim yapıldı. Bugün 4. günüm darısı hepimizin başına tekrar tebrik ederimSağol, seninkide hayırlı olsun
Dondurulmuş tular
korkuyorum acaba bisey mi oluyor diye allahim koru sen biziBenim 12. Günüm bendede oluyor ara ara
oluyor canım normal..Pozitif sonuc alanlar bisey soracagim sizdede igne batiyor gibi birsey oluyormu alttan bugun transferin 22.gunu ama korkuyorum
Olmaz canım çok kabız olma yeter..Kızlar bugün üçüncü gün bitti ilk kez büyük tuvaletimi yaptım çok zorlamadım ama biraz yavaş ıkındım çok korkuyorum bi şey olur mu sizce çok tedirginim
İşallah öyledir. Bugün gündüz 3 te oldu hala gelen yok. Sadece hafif bir karın ağrım oldu. Sizdede karın ağrısı oldu mu?Merhaba, benim 13 şubatta 2 adet 5. Gün (blast) transfer edildi ,7. Günümde tutunma kanaması oldum. Çok şükür hamileyim, hayırlısıyla devameder inşallah, korkma seninkide tutunmadır inşallah . Allah isteyen herkese nasib etsin amin ♥
İznirSerum uygulatmaya doktorunuz karar verir .serum uygulama transferden 1hafta once uygulaniyor .
Siz nerede tedavi goruyorsunuz?
İkizmii maşallah Allahın bize de nasip etsinMerhaba, benim 13 şubatta 2 adet 5. Gün (blast) transfer edildi ,7. Günümde tutunma kanaması oldum. Çok şükür hamileyim, hayırlısıyla devameder inşallah, korkma seninkide tutunmadır inşallah . Allah isteyen herkese nasib etsin amin ♥
Serum yaptırdınızmıHayırlı olsunnnbenim de 13şubat 2adet 5.gün ☺
keseyi gördün mü ya ben dün kan verdim değerim 1728çıktı.senin kaçtı?
Canım bağışıklık serumu verildimi bu transferdeSeninkide hayırlı olsunsağlıkla kavuşalım
Benim bu 3. Transferim;
1. Kimyasal gebelikti
8. Gün 46.17
10. Gün 71.03
12. Gün 49.58
14. Gün 85.70
17. Gün 251.55
19. Gün 412.59
21. Gün 408.25 hcg
12. Günde iaçları kestirdiler, kendiliğinden 0 landı değerlerim
2. (7. Haftada )kanamayla düşük oldu, kürtaj oldum
12.Gün 583 (5.11.2018)
14.Gün 1678 (7.11.2018)
16.Gün 4318 hcg (9.11.2018)
3. 13 şubat 2020 de transfer oldum
8. Gün 420
10. Gün 1002
12. Gün 2493 hcg
12. Gün yani bu gün alttan muayenede çok küçük bir kese gördük, 10 gün sonra gel dedi. Hayırlısı olsun
Bu şekilde açıklayıcı yazmamın sebebi, ben internette kim ne yaşamış ?Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı? Sonrasında neler yaşamış? Nasıl sonlanmış? Diye çılgınca araştırıyorum. Belki bu bilgilerde birinin işine yarar. Ama şu gerçek ki kendi yaşadıklarımız bile çok farklıyken, birbirimizinkiyle kıyaslamamak lazım. Ama işte ben de yapıyorum, rahatlıyor insan
Canım serumun ne olduğunu bilmiyorum. Bende çikolata kisti vardı yumurtalıklarım birbirine yapışık ve tüplerimden biri kapalıydı. Ama rahimde sıkıntı yoktu. O ne için veriliyor?Serum yaptırdınızmı
Bağışıklık içinCanım serumun ne olduğunu bilmiyorum. Bende çikolata kisti vardı yumurtalıklarım birbirine yapışık ve tüplerimden biri kapalıydı. Ama rahimde sıkıntı yoktu. O ne için veriliyor?
Oooo ne kadar açıklayıcı yazmışsın her şeyi çok güzelSeninkide hayırlı olsunsağlıkla kavuşalım
Benim bu 3. Transferim;
1. Kimyasal gebelikti
8. Gün 46.17
10. Gün 71.03
12. Gün 49.58
14. Gün 85.70
17. Gün 251.55
19. Gün 412.59
21. Gün 408.25 hcg
12. Günde iaçları kestirdiler, kendiliğinden 0 landı değerlerim
2. (7. Haftada )kanamayla düşük oldu, kürtaj oldum
12.Gün 583 (5.11.2018)
14.Gün 1678 (7.11.2018)
16.Gün 4318 hcg (9.11.2018)
3. 13 şubat 2020 de transfer oldum
8. Gün 420
10. Gün 1002
12. Gün 2493 hcg
12. Gün yani bu gün alttan muayenede çok küçük bir kese gördük, 10 gün sonra gel dedi. Hayırlısı olsun
Bu şekilde açıklayıcı yazmamın sebebi, ben internette kim ne yaşamış ?Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı? Sonrasında neler yaşamış? Nasıl sonlanmış? Diye çılgınca araştırıyorum. Belki bu bilgilerde birinin işine yarar. Ama şu gerçek ki kendi yaşadıklarımız bile çok farklıyken, birbirimizinkiyle kıyaslamamak lazım. Ama işte ben de yapıyorum, rahatlıyor insan
Hayirli olsun,agriniz oluyor mu acaba ?Hayırlı olsunnnbenim de 13şubat 2adet 5.gün ☺
keseyi gördün mü ya ben dün kan verdim değerim 1728çıktı.senin kaçtı?
Hadi hayırlısı, yarında güzel sonuçlar alırsın inşallahOooo ne kadar açıklayıcı yazmışsın her şeyi çok güzel ☺ Kesinlikle katılıyorum sana. Tüp bebwkten önce çikolata kistimle uğraşırken okumadığım yer kalmamıştı. Bu kisti olup da hamile kalabilen o kadar azdı ki görünce gözlerim doluyordu.
ben yarın yeniden kan vereceğim. Doktor sonrasında ultrason için tarih vericem dedi.
Adet agrilqri gibi agriniz oluyor muTest yaptım ben canım pozitif benimki dündü test tarihim ama cuma kanamam oldu cumartesi sabah doktorum gel dedi sonuç pozitifti dün yine gittim değerim de katlanmış kanamam ara ara devam ediyor yarın yine gidecem bakalım ne diyecek yarın.. İnsallah seninkide pozitiftir
Canim adet agrilari gibi agrin oluyor mu?Hadi hayırlısı, yarında güzel sonuçlar alırsın inşallah
Bende tüm transferlerden önce sezeryanla 5,5 cm miyonumu aldırdım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın , tüm boş kucaklar sağlıkla bebeklerle dolsun , amin
Selam kanama normal miymiş benim de bu sabah kanamam oldu değerim artıyor ama çok korktum neden olduğunu söylemedi doktorTest yaptım ben canım pozitif benimki dündü test tarihim ama cuma kanamam oldu cumartesi sabah doktorum gel dedi sonuç pozitifti dün yine gittim değerim de katlanmış kanamam ara ara devam ediyor yarın yine gidecem bakalım ne diyecek yarın.. İnsallah seninkide pozitiftir
Oldu ama çok yoğun değildi, şu an yok belki tekrar olur.Canim adet agrilari gibi agrin oluyor mu?
Şimdilik bilemiyoruz, ilerleyen günlerde belli olur inşallah. Hayırlısı olsun hepimiz içinİkizmii maşallah Allahın bize de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?