Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Sabaha kan testim var ,korkularim var ,arada agrilarim var offff

Bağışıklık için
ilk defa duydum inan. Doktor önerisiyse değerlendirin tabi ama kulaktan dolma bi bilgiyse boşverin gitsin.
Hayirli olsun,agriniz oluyor mu acaba ?
Canım ben hamile olduğumu transferimin 2.günü kasık ağrılarımdan anlamıştım. Kasıklarımdan bacağıma uzanan romatizma ağrısı gibi kemik ağrısı vardı. Bugün 12.gün ve adet ağrısı gibi ağrılarım var ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum.
korkma, korku asla çare değil. Sen cesur ol ki bebeğin de azimli olsun tutunsun sana.

Cok sagol cnm ,benim yasadiklarimi yasayan birileri olunca rahatliyorum valla

Adet agrilqri gibi agriniz oluyor mu
hemde nasıl benim adet sancilarim ağrılı oluyor normalde aynen öyle oluyor ama sürekli olmadı ara ara özellikle gece ve sabah bugün 13. Günüm biraz daha iyiyim..
Selam kanama normal miymiş benim de bu sabah kanamam oldu değerim artıyor ama çok korktum neden olduğunu söylemedi doktor
aslında adet gibi olması normal değil ama bendeki normal gözüküyor çünkü değerim çok güzel yükseliyor..
Sabaha kan testim var ,korkularim var ,arada agrilarim var offff
Hiç korkma canım pazartesi senden kötü vaziyetteydim kesin değerim düşmüştür bu ağrılar ve kanama normal değil diyordum ama çok şükür korkum boşuna çıktı.. Çok endişeleniyorum diye çarşambaya tekrar çağırdı yarın yine gidecem bakalım yarın ne diyecek benim tatlı doktorum

Benim de agrilarim ara ara oluyor cnm geceleri daha fazla hissediyorum .
Insallah hersey yolundadir, iyi haberler veririz yarin .

Merhabalar , bende bunu sormak istiyordum.Bu haftasonu baslicaz hayirlidiyla tup bebege. Genetik test yaptirmalimiyiz? Nerde nasil olur bu surec? Kac gunde gelir sonucu ? Zarari varmidir cok tesekkurler simdiden cevaplar icin

Merhabalar , bende bunu sormak istiyordum.Bu haftasonu baslicaz hayirlidiyla tup bebege. Genetik test yaptirmalimiyiz? Nerde nasil olur bu surec? Kac gunde gelir sonucu ? Zarari varmidir cok tesekkurler simdiden cevaplar icin
Dusuklerin varsa trombofili paneli yaptır derim. Fakülte hastaneleri ücretsz yapıyor ama çok geç çıkıyor 6 ayda anca. Kan tahlili zaten zararı yok tabiki. Eğer düştüğün yoksa yaptırma zaten doktorun seni yönlendirir.

Merhaba hanımlar ben de transferi mi 15 Şubat'ta yaptırdım 6 gün embriyosuydu. Çok şükür dün pozitif olduğunu öğrendim değerim 164 çıktı yarın tekrar kan vereceğim bir tane kızım var o da tüp bebekdi. Kızımdan sonra 4 tüp bebeğim. Buralarda belirtileri çok aradım ben de yaşadığım belirtileri size yazmak istedim transferimin ertesi günü akşamına vücudum ateşliydi. İkinci günü akşamı çok terledim üç günü de çok terledim. 4 günü hiç belirti olmadı 5 günü hafif bel ve kasık ağrılarım oldu çok hafif öğürme başladı 6 gün aynı şekilde devam etti 7 ve 8 günü hiç belirtim yoktu 9 günüm tekrar halsizlik bacakta halsizlik hafif kasık ağrısı mide bulantısı vardı 5.6 .ve 7 gün idrarda silik çıktı ama çok az silik. 8 ve 9 gün koyulaştı 10 günde de kan testinin sonucu 164 çıktı. Hepsini yazmak istedim �nşallah herkes bu güzel duyguyu Yaşar.

Çok erken uyanıyorum çok erken uyuyorum şükür bsy yok şimdilik ama yarın gidicem ya onun stresi de sardı beni yine. Bsy var mı acaba diye takvimler çok yakışmış yalnız
iyi iyi kuzum gündüzde pek yazmadın merak ettim
hosgeldin canım hayırlısı olsun tedaviin biz bahçeci fulya ya gidiyoruz genetik için yurtdışına yolluyorlar yumurta toplandiktan sonra dollenme yi gerçekleştirip dondurup yolluyorlar tam kesin bilgimyok ama 20 30 gün sürüyor sonuçların gelmesine.. Bu tedaviyi bana uygulamadi yengeme uyguluyor yumurtaları tembel di iki düşugu vardı yaşıda ilerleyince tüp bebek önerdim oda araştırıp gitti bu konuda doktor rehber oluyor..

Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benimde 3. Denemem ilkinden bi oglum var şimdi yine pozitif ama öyle bi kanamam oluyorki nasıl pozitif olduğuna şaşırıyorum 2 günde bir hastaneye gidip kana bakıyoruz değerler iyi yükseliyor bugün yine gideceğiz her gidişimde tamam doktor bu sefer düşüşe geçti diyecek diyorum ama yanılıyorum bugün yine o korku sardı beni dua edin bana

oğlun kaç yaşında? benim de 3.5 yaşında kızım var. bu süreç onlarla nasıl geçecwk bilemiyorum gebelik olursa. ama tek bildiğim şu var 2.transfer süreci çok daha rahatmış kafa rahat geride bir tane var diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…