sen de benim gibisinYa ben tutundugunu da hissettim transferden 6-7-8 saat sonra hep. O yzden 4.gun kan verdim zaten.
Oh çok şükür sağlıkla devam etsin kuzumEki Görüntüle 2596693 Kizlarrrr gunaydinn... erken gebelik testiyle 5.5 gün.. cizgi orada :)
günaydınnn hanımlarr
pozitif bir test gördüm orda
senle cok benzesiyormusuz. Benim de kizim 2016 Mayis dogumlu. Onda da tuttugunu hissetmistim 8. Gun direkt kant verip 63u gormustum. Ama idrarda cikmiyordu :) o zamanlar ucuz kaset testi yapiyordumsen de benim gibisinilk transferimde aynı böyle salı günü olmuştu. erken gebelik testini pazar sabahı yapıştırdım ilk 10dk hiçbirşey çıkmadı üzüldüm yattım geri. sonra teste bir baktım hafif bşr çizgi belirmiş. evin her köşesinde çizgiye bakıp emin olmaya çalıştım. ışığa falan tuttum sonra gidip kan verdim aynı gün 47çıktı.ptesi 83 salı 114 çarşamba 200üstüydü.yani 4 gün üst üste tahlil yaptırdım
Merhaba. Bende kan pihtilasmasi var genetik test ile raporluyum. Gebelik ve 40 gun kogusalik boyunca killandim kan sulandirici. O zananlar hibor vardi hey gidi...tek bir gercek var ki.. her aci geciyoryalnız bu prulotexe ve diğer ilaçlara bende gebelik olursa 12.haftaya kadar devam edecekmişim. acayip bşr gerginlik yaptı göbeğimin alt kısmında. patlayacak gibiyim. iştahım da fena. dün aşırı yedim
çok sevindim sabah sabah :) bu grup uğurlu mu geldi ne bir sürü güzel habersenle cok benzesiyormusuz. Benim de kizim 2016 Mayis dogumlu. Onda da tuttugunu hissetmistim 8. Gun direkt kant verip 63u gormustum. Ama idrarda cikmiyordu :) o zamanlar ucuz kaset testi yapiyordumhayirlisi diyirum artikkk
5 yaşında canım, benim bu 3. Denemem oğlum 3 yaşındayken bi deneme daha oldu negatif! Ama çok zorlanmistim 2. Denemede oğlum çok küçüktü kabızlık sorunu vardı tuvalete tutuyordum çok zorlandığım için tutmadı şimdi çok şükür kendi ihtiyaçlarını karşılıyor beni anlıyor gidip gelip karnımı öpüyor kardeşimi opecem diyeoğlun kaç yaşında? benim de 3.5 yaşında kızım var. bu süreç onlarla nasıl geçecwk bilemiyorum gebelik olursa. ama tek bildiğim şu var 2.transfer süreci çok daha rahatmış kafa rahat geride bir tane var diyorsun
Hayırlı olsun canım herkesinki pozitif olur inşallahçok sevindim sabah sabah :) bu grup uğurlu mu geldi ne bir sürü güzel haber
ben de az önce sağlık ocağında kan verdim tekrar, 2ye katlamış mı emin olmak için. ilk defa uyduruk idrar testlerinde de çıktı benim ve sürekli yapıp duruyorum.umarım sonucum iyi gelir de bir adım daha rahatlamış olurum
Ya ben de kesinlikle bu grubun uguruna inaniyorum var yaçok sevindim sabah sabah :) bu grup uğurlu mu geldi ne bir sürü güzel haber
ben de az önce sağlık ocağında kan verdim tekrar, 2ye katlamış mı emin olmak için. ilk defa uyduruk idrar testlerinde de çıktı benim ve sürekli yapıp duruyorum.umarım sonucum iyi gelir de bir adım daha rahatlamış olurum
Heh o kdr üzüldüğüne değdi mi bak yükselmeye başlamış işte :) hayirlisi olsunEki Görüntüle 2596693 Kizlarrrr gunaydinn... erken gebelik testiyle 5.5 gün.. cizgi orada :)
Kullandığım ilaçlar bende de çok şişkinlik yapıyor yaaa. Karnım şiş ve sert.yalnız bu prulotexe ve diğer ilaçlara bende gebelik olursa 12.haftaya kadar devam edecekmişim. acayip bşr gerginlik yaptı göbeğimin alt kısmında. patlayacak gibiyim. iştahım da fena. dün aşırı yedim
Allah tamamina erdirsin ,hayirli olsunMerhaba hanımlar ben de transferi mi 15 Şubat'ta yaptırdım 6 gün embriyosuydu. Çok şükür dün pozitif olduğunu öğrendim değerim 164 çıktı yarın tekrar kan vereceğim bir tane kızım var o da tüp bebekdi. Kızımdan sonra 4 tüp bebeğim. Buralarda belirtileri çok aradım ben de yaşadığım belirtileri size yazmak istedim transferimin ertesi günü akşamına vücudum ateşliydi. İkinci günü akşamı çok terledim üç günü de çok terledim. 4 günü hiç belirti olmadı 5 günü hafif bel ve kasık ağrılarım oldu çok hafif öğürme başladı 6 gün aynı şekilde devam etti 7 ve 8 günü hiç belirtim yoktu 9 günüm tekrar halsizlik bacakta halsizlik hafif kasık ağrısı mide bulantısı vardı 5.6 .ve 7 gün idrarda silik çıktı ama çok az silik. 8 ve 9 gün koyulaştı 10 günde de kan testinin sonucu 164 çıktı. Hepsini yazmak istedim �nşallah herkes bu güzel duyguyu Yaşar.
Kuzum sürekli yatmaya gerek yok dolaş dolaş kan gitsinGünaydın kızlaaarr 🖐🖐 yat yat tontiğim düzleştigezmeye başladım evde ben.
Kullandığım ilaçlar bende de çok şişkinlik yapıyor yaaa. Karnım şiş ve sert.
Ay insallah yerimde duramiorumm... bugun ne kadar sessiz herkes??Heh o kdr üzüldüğüne değdi mi bak yükselmeye başlamış işte :) hayirlisi olsun
Aynen. Hemşirem de zaten çok yatma vücudun hasta psikplojine girmesin demiştiKuzum sürekli yatmaya gerek yok dolaş dolaş kan gitsin
Sitede bi sorun var sanırım sabahtn beridir giremedim ben. Ondan kaynaklıdır sessizlik deAy insallah yerimde duramiorumm... bugun ne kadar sessiz herkes??
Hayırlı yolculuklar olsun🖐🖐yatmayın daha bencede yaben bugün normal hayatıma döndüm. sadece uzanma eğilme gibi şeylere dikkat ediyorum. şimdi evimize yola çıkıyoruz. 5saat yol gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?