Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ya ben tutundugunu da hissettim transferden 6-7-8 saat sonra hep. O yzden 4.gun kan verdim zaten.
sen de benim gibisinilk transferimde aynı böyle salı günü olmuştu. erken gebelik testini pazar sabahı yapıştırdımilk 10dk hiçbirşey çıkmadı üzüldüm yattım geri. sonra teste bir baktım hafif bşr çizgi belirmiş. evin her köşesinde çizgiye bakıp emin olmaya çalıştım. ışığa falan tuttumsonra gidip kan verdim aynı gün 47çıktı.ptesi 83 salı 114 çarşamba 200üstüydü.yani 4 gün üst üste tahlil yaptırdım

yalnız bu prulotexe ve diğer ilaçlara bende gebelik olursa 12.haftaya kadar devam edecekmişim. acayip bşr gerginlik yaptı göbeğimin alt kısmında. patlayacak gibiyim. iştahım da fena. dün aşırı yedim

günaydınnn hanımlarr

pozitif bir test gördüm orda
senle cok benzesiyormusuz. Benim de kizim 2016 Mayis dogumlu. Onda da tuttugunu hissetmistim 8. Gun direkt kant verip 63u gormustum. Ama idrarda cikmiyordu :) o zamanlar ucuz kaset testi yapiyordum hayirlisi diyirum artikkk

yalnız bu prulotexe ve diğer ilaçlara bende gebelik olursa 12.haftaya kadar devam edecekmişim. acayip bşr gerginlik yaptı göbeğimin alt kısmında. patlayacak gibiyim. iştahım da fena. dün aşırı yedim
Merhaba. Bende kan pihtilasmasi var genetik test ile raporluyum. Gebelik ve 40 gun kogusalik boyunca killandim kan sulandirici. O zananlar hibor vardi hey gidi...tek bir gercek var ki.. her aci geciyor

senle cok benzesiyormusuz. Benim de kizim 2016 Mayis dogumlu. Onda da tuttugunu hissetmistim 8. Gun direkt kant verip 63u gormustum. Ama idrarda cikmiyordu :) o zamanlar ucuz kaset testi yapiyordum hayirlisi diyirum artikkk
çok sevindim sabah sabah :) bu grup uğurlu mu geldi ne bir sürü güzel haber

ben de az önce sağlık ocağında kan verdim tekrar, 2ye katlamış mı emin olmak için. ilk defa uyduruk idrar testlerinde de çıktı benim ve sürekli yapıp duruyorum.umarım sonucum iyi gelir de bir adım daha rahatlamış olurum

5 yaşında canım, benim bu 3. Denemem oğlum 3 yaşındayken bi deneme daha oldu negatif! Ama çok zorlanmistim 2. Denemede oğlum çok küçüktü kabızlık sorunu vardı tuvalete tutuyordum çok zorlandığım için tutmadı şimdi çok şükür kendi ihtiyaçlarını karşılıyor beni anlıyor gidip gelip karnımı öpüyor kardeşimi opecem diye benimki pek rahat geçmiyor canım ya dondurmuslarim kalmadı yeniden başladık bu süreçte oğlumla pek ilgilenemedim hasta oldu zayıfladı ve pozitife rağmen kanamam var geceleri felaket kasik ve bel agrim oluyor saat 5 te o ağrı ile uyandım kanama eşliğinde dayanamadım ağrı kesici içtim

Hayırlı olsun canım herkesinki pozitif olur inşallah
Noldu bu kk na bi saat mesaj yollayamiyorum

Ya ben de kesinlikle bu grubun uguruna inaniyorum var ya

Günaydın kızlaaarr 🖐🖐 yat yat tontiğim düzleşti gezmeye başladım evde ben.
Kullandığım ilaçlar bende de çok şişkinlik yapıyor yaaa. Karnım şiş ve sert.

Allah tamamina erdirsin ,hayirli olsun

yatmayın daha bencede yaben bugün normal hayatıma döndüm. sadece uzanma eğilme gibi şeylere dikkat ediyorum. şimdi evimize yola çıkıyoruz. 5saat yol gideceğiz

Merhaba, bugun transferimin 7. Gunu belirti falan kalmadi boyle olunca da nasil gecer bu iki gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…