- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Gecmiyooor iste gecmiyoooorrrrMerhaba, bugun transferimin 7. Gunu belirti falan kalmadi boyle olunca da nasil gecer bu iki gun
ben de akşam 4 ü nasıl yapıcam bilmiyorum test sonucunu öğrenmek için. barkod da vermediler online bakamıyorum, aptal kafam unuttum sormayı.Gecmiyooor iste gecmiyoooorrrr
Telefon et isim cer verirler barkod numarasıben de akşam 4 ü nasıl yapıcam bilmiyorum test sonucunu öğrenmek için. barkod da vermediler online bakamıyorum, aptal kafam unuttum sormayı.
Hastaneyi arasan canim? Nerde kan vermistin? Az kalmis son 2 saat. Bir film izle?ben de akşam 4 ü nasıl yapıcam bilmiyorum test sonucunu öğrenmek için. barkod da vermediler online bakamıyorum, aptal kafam unuttum sormayı.
ben transfer sonrası ilk gün oturdum sadece ertesi gün duşumu aldım, dışarıya çıktım..yukarılara uzanma, karın kaslarımı gerecek hareketler ve ağır kaldırma haricinde bir şey yapmadım. şişkinlik vardı erik hoşafı içtim sıvı beslendim ve yürüdüm çok işe yaradı hiç kabızlık sorunu yaşamadım. nevralji hastası olduğum için ağrı eşiğim çok yüksek ve morfin harici ilaçlar ağrılarımı kesmeyeceği için ağrı kesici de kullanmadım :) çok ağır grip oldum onu da limonlu sıcak su ve bal karışımı ile atlattım...umarım yazdıklarım fikir verirHerkese merhaba baştan okuyayım dedim ama yok bitmiyor :) transfer sonrasi için önerileriniz neler ben artık yatmıyorum oturuyorum uzanıyorum 4.günüm bu arada. Kaç gün sonra duş aldınız bide ben transfer sonrasi da Nar yemeye k devam ettim sakıncası olur mu ki? 3ve 5 olmak üzere 2 gün arayla 2 embriyo transfer edildi cumartesi ve pazartesi transferi oldu yani. Bugün bacaklarım çok ağrıyor hareketsizlikten sanırım
3 şubat transfer günüm :)Çok sağol canım sen ne zaman transfer oldun :)
aradım açmıyolar sağolsunlar, aile hekimliği ya. salla pati maalesef. zaten progestan olmaya gidicem 5te ozaman öğrenicem. Allahtan işteyim de bişekilde şu saate gelebildim :)Hastaneyi arasan canim? Nerde kan vermistin? Az kalmis son 2 saat. Bir film izle?
5.gün embriyosuysa çıkar canım, benim 6.günde cok silik çıkmıştı.Bugun benim 7. Gunum erken gebelik testi yapsam simdi cikar mi ki acabasabah idrari ile yapiliyorya normalde
moralini bozma nolur, biri sağlıklıysa şükret kuzum. senin sağlığın daha önemli nolur üzülme. benim bir arkadaşıma da böyle olmuştu. ikizdi ama biri dış gebelikti aldırdı şimdi çok sağlıklı bir evladı var. hiç üzme kendiniBen geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
Ay yok canım ya ikiz yaptım da sorunlarından korkarak yaptım yoksa bitane olsun bizim olsun kafasındayım lapariskopi zor Bi ameliyat. Bide hamileyken yaparsak ilaçsız çok zor geçer korkum ondan.. Çok şükür bir tanesi sağlıklı Allaha şükürler olsun..moralini bozma nolur, biri sağlıklıysa şükret kuzum. senin sağlığın daha önemli nolur üzülme. benim bir arkadaşıma da böyle olmuştu. ikizdi ama biri dış gebelikti aldırdı şimdi çok sağlıklı bir evladı var. hiç üzme kendini
Aaaa sonuç bellidir o zaman nasıl oldu canim3 şubat transfer günüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?