Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Herkese merhaba baştan okuyayım dedim ama yok bitmiyor :) transfer sonrasi için önerileriniz neler ben artık yatmıyorum oturuyorum uzanıyorum 4.günüm bu arada. Kaç gün sonra duş aldınız bide ben transfer sonrasi da Nar yemeye k devam ettim sakıncası olur mu ki? 3ve 5 olmak üzere 2 gün arayla 2 embriyo transfer edildi cumartesi ve pazartesi transferi oldu yani. Bugün bacaklarım çok ağrıyor hareketsizlikten sanırım

ben transfer sonrası ilk gün oturdum sadece ertesi gün duşumu aldım, dışarıya çıktım..yukarılara uzanma, karın kaslarımı gerecek hareketler ve ağır kaldırma haricinde bir şey yapmadım. şişkinlik vardı erik hoşafı içtim sıvı beslendim ve yürüdüm çok işe yaradı hiç kabızlık sorunu yaşamadım. nevralji hastası olduğum için ağrı eşiğim çok yüksek ve morfin harici ilaçlar ağrılarımı kesmeyeceği için ağrı kesici de kullanmadım :) çok ağır grip oldum onu da limonlu sıcak su ve bal karışımı ile atlattım...umarım yazdıklarım fikir verir

Bugun benim 7. Gunum erken gebelik testi yapsam simdi cikar mi ki acaba sabah idrari ile yapiliyorya normalde

Ben geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu

Ben geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
moralini bozma nolur, biri sağlıklıysa şükret kuzum. senin sağlığın daha önemli nolur üzülme. benim bir arkadaşıma da böyle olmuştu. ikizdi ama biri dış gebelikti aldırdı şimdi çok sağlıklı bir evladı var. hiç üzme kendini

Ay yok canım ya ikiz yaptım da sorunlarından korkarak yaptım yoksa bitane olsun bizim olsun kafasındayım lapariskopi zor Bi ameliyat. Bide hamileyken yaparsak ilaçsız çok zor geçer korkum ondan.. Çok şükür bir tanesi sağlıklı Allaha şükürler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…