Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ben geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
Ben geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
moralini bozma lütfen inşallah her şey yolunda gider

Moralini bozma canım seninle olan miniğin de o stresten etkilenmesin . Allah kolay yolunu göstersin sana inşallah.
Canım dualarımız hep birbirimize. Yarın da kandil imşallah hep dualarımda olacaksanız

Canim ben 2 kere laporoskopi oldum tabi hamile degildim ama hic zor bir sey degil. Bir arkadasim da 37 haftalik gebeyken safra ameliyati oldu hem de anestezili. Simdi oglu 5 aylik oldu bile

insallah bebegin seni bırakmayacak canım merak etme
Canim ya :/ kesin mi 2 kese olmasi... belki tek keseyle hafif kanaman oluyordur?
yok canım kesin değil doktor da olabilir dedi.. çift embriyo transfer oldu benimki görünen kesenin etrafında kan falan görmedi herhangi biyerdede kanama yoktu kanamam devam ederse böyle bir risk olabilir..

Canim ben 2 kere laporoskopi oldum tabi hamile degildim ama hic zor bir sey degil. Bir arkadasim da 37 haftalik gebeyken safra ameliyati oldu hem de anestezili. Simdi oglu 5 aylik oldu bile
Bende oldum laparoskopi ilaçlarla insan ağrıyı farketmiyor hamileyken en düşük ilacı veriyorlar tek temennim kanamam in kesilmesi ve bi sorunun oluşmaması.. Son aşamada ameliyatsa ameliyat sağlığım ve bebeğim için herşeye katlanırım..

Karnım ağrıyooooor karnım çok şiiiş 5 aylık hamileyim sanki. Off ilaçlar de mi arkadaşlar

Insallah canim insallahh kan sulandiricinin dozunu ayarlasa keske doktorun. Kanamayi o da costuruyor olabilir dedigin gibi o kesilsin de.. geri kalan her sey guzelce 40 hafta akip gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…