- 12 Şubat 2020
- 257
- 386
- 33
- 43
5+3 gündür hamileyim :) darısı sizlere olsunAaaa sonuç bellidir o zaman nasıl oldu canim
çok geçmiş olsun umarım yolunda gider herşeyBen geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
Evet 5. Gun embriyosu benimki de5.gün embriyosuysa çıkar canım, benim 6.günde cok silik çıkmıştı.
Hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz insallah5+3 gündür hamileyim :) darısı sizlere olsun
Teşekkürler canım inşallahçok geçmiş olsun umarım yolunda gider herşey
Hıii masallaaah5+3 gündür hamileyim :) darısı sizlere olsun
inş düşünsüğü gibi olmaz. nasıl belli olacakmışBen geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
Ben geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
moralini bozma lütfen inşallah her şey yolunda giderBen geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
takibe aldı beni canım bende bilmiyorum cok ağrın ve kanaman olursa gece olsa dahi beni ara dedi..inş düşünsüğü gibi olmaz. nasıl belli olacakmış
İnsallah canım ya..moralini bozma lütfen inşallah her şey yolunda gider
inşallah sorun çıkmaz.takibe aldı beni canım bende bilmiyorum cok ağrın ve kanaman olursa gece olsa dahi beni ara dedi..
İnsallah canım ya..
Canim ya :/ kesin mi 2 kese olmasi... belki tek keseyle hafif kanaman oluyordur?Ben geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
Moralini bozma canım seninle olan miniğin de o stresten etkilenmesin . Allah kolay yolunu göstersin sana inşallah.Ben geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
Canım dualarımız hep birbirimize. Yarın da kandil imşallah hep dualarımda olacaksanızKızlar baska doktora gittim kendi doktorum uzakta perinotojiye yönlendirdi 5 düşüğüm oldugu icin ama bunada şükür ki kalp atışı var dedi doktor dinletmedi cok küçük zararli olabilir dedi dua edin lutfen bana rabbim herkese nasip etsin saglikla alalım kucaklarimiza insallah
Canim ben 2 kere laporoskopi oldum tabi hamile degildim ama hic zor bir sey degil. Bir arkadasim da 37 haftalik gebeyken safra ameliyati oldu hem de anestezili. Simdi oglu 5 aylik oldu bileAy yok canım ya ikiz yaptım da sorunlarından korkarak yaptım yoksa bitane olsun bizim olsun kafasındayım lapariskopi zor Bi ameliyat. Bide hamileyken yaparsak ilaçsız çok zor geçer korkum ondan.. Çok şükür bir tanesi sağlıklı Allaha şükürler olsun..
insallah bebegin seni bırakmayacak canım merak etmeKızlar baska doktora gittim kendi doktorum uzakta perinotojiye yönlendirdi 5 düşüğüm oldugu icin ama bunada şükür ki kalp atışı var dedi doktor dinletmedi cok küçük zararli olabilir dedi dua edin lutfen bana rabbim herkese nasip etsin saglikla alalım kucaklarimiza insallah
yok canım kesin değil doktor da olabilir dedi.. çift embriyo transfer oldu benimki görünen kesenin etrafında kan falan görmedi herhangi biyerdede kanama yoktu kanamam devam ederse böyle bir risk olabilir..Canim ya :/ kesin mi 2 kese olmasi... belki tek keseyle hafif kanaman oluyordur?
Tabi canım en büyük tesellim benimle olan miniğim çok şükür o benimleMoralini bozma canım seninle olan miniğin de o stresten etkilenmesin . Allah kolay yolunu göstersin sana inşallah.
Canım dualarımız hep birbirimize. Yarın da kandil imşallah hep dualarımda olacaksanız
Bende oldum laparoskopi ilaçlarla insan ağrıyı farketmiyor hamileyken en düşük ilacı veriyorlar tek temennim kanamam in kesilmesi ve bi sorunun oluşmaması.. Son aşamada ameliyatsa ameliyat sağlığım ve bebeğim için herşeye katlanırım..Canim ben 2 kere laporoskopi oldum tabi hamile degildim ama hic zor bir sey degil. Bir arkadasim da 37 haftalik gebeyken safra ameliyati oldu hem de anestezili. Simdi oglu 5 aylik oldu bile
Insallah canim insallahh kan sulandiricinin dozunu ayarlasa keske doktorun. Kanamayi o da costuruyor olabilirBende oldum laparoskopi ilaçlarla insan ağrıyı farketmiyor hamileyken en düşük ilacı veriyorlar tek temennim kanamam in kesilmesi ve bi sorunun oluşmaması.. Son aşamada ameliyatsa ameliyat sağlığım ve bebeğim için herşeye katlanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?