Aaaa kuzum ya ama değerin güzel katliyordu.nasil emin oluck şimdi ona tüpte mi diye çok üzüldüm ya şimdiBen geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
Şükür canım buna da kendi doktorun da kalbi görünce bnce iyiye gittiğini anlicaktir merak etme hiç duanı et bekleKızlar baska doktora gittim kendi doktorum uzakta perinotojiye yönlendirdi 5 düşüğüm oldugu icin ama bunada şükür ki kalp atışı var dedi doktor dinletmedi cok küçük zararli olabilir dedi dua edin lutfen bana rabbim herkese nasip etsin saglikla alalım kucaklarimiza insallah
Moralini bozma canım seninle olan miniğin de o stresten etkilenmesin . Allah kolay yolunu göstersin sana inşallah.
Canım dualarımız hep birbirimize. Yarın da kandil imşallah hep dualarımda olacaksanız
[/QUOTEcanim allah razi olsun karsilikli dua edelim insallah
kan sulandirici kullanmıyorum canım ilk kanamada bırakırdı..Insallah canim insallahh kan sulandiricinin dozunu ayarlasa keske doktorun. Kanamayi o da costuruyor olabilirdedigin gibi o kesilsin de.. geri kalan her sey guzelce 40 hafta akip gecsin
Benim bildiğim dış gebelikte gelen kan kirli olurmuş çamur gibi bir de ağrı çok olurmuş senin normal gibi duruyor kanaman bnce canım. Bnm de çok kanamam olmuştu gittik sapasağlam kese gördük. Yani oluyor kanama da inşallah yoktur.Bende oldum laparoskopi ilaçlarla insan ağrıyı farketmiyor hamileyken en düşük ilacı veriyorlar tek temennim kanamam in kesilmesi ve bi sorunun oluşmaması.. Son aşamada ameliyatsa ameliyat sağlığım ve bebeğim için herşeye katlanırım..
Insallah canim insallah seninde laparoskobiye hic gerek kalmaz kanaman dururinsallah bebegin seni bırakmayacak canım merak etme
yok canım kesin değil doktor da olabilir dedi.. çift embriyo transfer oldu benimki görünen kesenin etrafında kan falan görmedi herhangi biyerdede kanama yoktu kanamam devam ederse böyle bir risk olabilir..
Hayırlısı olsun canım ben hep yattım 3 transferde pozitif gordum. Normal hamilelikler yaşamıyoruz sonuçta ben yatmaktan yanayım bu yüzden işe de başlamadım. Tekrar rapor yazdırdım yatıyorum hala inan ki. İnşallah bu sefer güzel sonuç alırsınYarin transferim var, bu 4. Olacak insallah . Bundan onceki 3 transferimde de yatmadim, 2. Gunu işe başladim , hatta sonuncusunda transferin ertesi gunu piknige gittimama bu sefer evde kalsam mi diye dusunuyorum, siz neler yaptiniz ozellikle pozitif alan arkadaslardan hemen işe başlayan oldu mu?
Ben bir hafta evde yattım. Doktorum özellikle istedi. Sonra pozitif çıktı. Yine rapor verdi riskli diye.Yarin transferim var, bu 4. Olacak insallah . Bundan onceki 3 transferimde de yatmadim, 2. Gunu işe başladim , hatta sonuncusunda transferin ertesi gunu piknige gittimama bu sefer evde kalsam mi diye dusunuyorum, siz neler yaptiniz ozellikle pozitif alan arkadaslardan hemen işe başlayan oldu mu?
şu mübarek üç ayların hürmetine rabbim sana ve burdaki herkese evlat nasip etsinEvet kızlar yarın test günüm. .hayırlısı olsun..bol dua istiyorum..Allah hepimize nasip etsin..Sağlıkla hayirlisiyla
doktorlar nekadar normal hayatınıza devam edin deselerde günün büyük bölümü dinlenme ile geçirilmesi taraftarıyım.. Anı hareketler, yükseğe uzanmak, egilmek, ağır kaldırmaktan kaciniyorum mümkün olursa tes gününe kadar hiç iş yapıp yorma kendini ben bunları yapıyorum rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah..Yarin transferim var, bu 4. Olacak insallah . Bundan onceki 3 transferimde de yatmadim, 2. Gunu işe başladim , hatta sonuncusunda transferin ertesi gunu piknige gittimama bu sefer evde kalsam mi diye dusunuyorum, siz neler yaptiniz ozellikle pozitif alan arkadaslardan hemen işe başlayan oldu mu?
bende anlamadım cuma günü tekrar çagirdi kanamanın devam edip etmemesi ile anlayacak herhalde...Aaaa kuzum ya ama değerin güzel katliyordu.nasil emin oluck şimdi ona tüpte mi diye çok üzüldüm ya şimdi
benim kanamam siyah ufacik ufacik parçalara döndü son bikacgundur ve geceleri kasik bel ağrısı ile uyanıyorum bu arada genelde gece kanamam oluyor gündüz hiç bişey yok..Benim bildiğim dış gebelikte gelen kan kirli olurmuş çamur gibi bir de ağrı çok olurmuş senin normal gibi duruyor kanaman bnce canım. Bnm de çok kanamam olmuştu gittik sapasağlam kese gördük. Yani oluyor kanama da inşallah yoktur.
inşallah canimInsallah canim insallah seninde laparoskobiye hic gerek kalmaz kanaman durur
İnşallah tüpe yerleşmemiştir, kanamanda biran önce durur ve hamileliğinin keyfini çıkarırsın sağlıkla...Ben geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
İnsallah kuzum yek duam bu suandaİnşallah tüpe yerleşmemiştir, kanamanda biran önce durur ve hamileliğinin keyfini çıkarırsın sağlıkla...
Bu son denemem olacak o yuzden bu sefer ben de dinlenerek gecireyim bakalim , annem yarin gelecek zaten , hicbirsey yaptirmaz bana da ben duramiyorum işte , ama bu sefer biraz zorluycam kendimi insallahHayırlısı olsun canım ben hep yattım 3 transferde pozitif gordum. Normal hamilelikler yaşamıyoruz sonuçta ben yatmaktan yanayım bu yüzden işe de başlamadım. Tekrar rapor yazdırdım yatıyorum hala inan ki. İnşallah bu sefer güzel sonuç alırsın
Canım sen crinone jel kullanıyormusun? DÜn transfer oldum bugün ilk kez crinone yaptım öyle bir kuruluk oldu kiİlaçlardan oluyor, kaşıntı kuruluk yapıyor bende de. Ama belirti kişiden kişiye değişiyo. Cok takılmayın azıcık daha geçse idrarda cıkar
Her defasinda yarindan itibaren gunluk hayatina donebilirsin dedi benim doktorum da ama bu sefer yaticam insallahBen bir hafta evde yattım. Doktorum özellikle istedi. Sonra pozitif çıktı. Yine rapor verdi riskli diye.
Crinone jel vajinaya birikip akıntıya engel olabiliyor ilk günlerde sonraki günler lavoda atarsın akıntı da olur bende öyle olmuştu..Canım sen crinone jel kullanıyormusun? DÜn transfer oldum bugün ilk kez crinone yaptım öyle bir kuruluk oldu kikorktum hep akıntı gebelik düşündürür ya
Teşekkürler kuzum inşallah seninkide pozitif olacak.. Ben bide çok dua okuttum ve okudum duanın gücüne inanıyorum dua her kapıyı açar sende imkanın varsa hem okut hemde oku beklerken içini ferah tutmana yardımcı oluyor..Reengarenk tesekkur ederim, insallah sen de biran once atlatırsin sıkıntılarını, cok yazmiyorum ama surekli okuyorum yazdiklarinizi, testi pozitif olan herkesin saglikla bebegini kucagina alması nasip olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?