Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canım sen crinone jel kullanıyormusun? DÜn transfer oldum bugün ilk kez crinone yaptım öyle bir kuruluk oldu ki korktum hep akıntı gebelik düşündürür ya
Ben de kullanıyorum crinone jel ama ben de aksine aşırı akıntı oluyor. Hatta jel kalıntılarıyla karışık olduğu için sanırım çok çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Şuan tereddüt ettim ben de acaba benimki içeri gitmiyor mu

Crinone jel vajinaya birikip akıntıya engel olabiliyor ilk günlerde sonraki günler lavoda atarsın akıntı da olur bende öyle olmuştu..
YA evet jel bile azıcık geri geldi kirlenmedi bile çamaşırım o derece Yarın bu kurulukla nasıl uygulayacağım bilmiyorum olumsuz düşünmek için bile çok Erken daha birinci günüm

Kuzum bana yarım saat yürü dediler yürüdüm geri gelen yok bilemedim ki hangisi iyi

Kuzum bana yarım saat yürü dediler yürüdüm geri gelen yok bilemedim ki hangisi iyi
Bana da uyguladıktan sonra 5 dk yat 10 dk yürü denildi valla 10 dk yürüyüp hemen tontiği yerleştiriyorum koltuğa çok kıymetli yürüyüşü az daha uzatayım ben de

YA evet jel bile azıcık geri geldi kirlenmedi bile çamaşırım o derece Yarın bu kurulukla nasıl uygulayacağım bilmiyorum olumsuz düşünmek için bile çok Erken daha birinci günüm
Aslında yazmaya utandım birkaç gün sonra afedersin duvar gibi kalıntı oldu bende ben kendim temizliyordum tıpa gibi tikamisti afedersiniz..

Aslında yazmaya utandım birkaç gün sonra afedersin duvar gibi kalıntı oldu bende ben kendim temizliyordum tıpa gibi tikamisti afedersiniz..
Canım utanmana gerek yok valla insan sadece kendi yaşıyor zannediyor korkuyor. Aynı şeylerin yaşandığını bilirsek normal karşılarız bu durumları şuan daha rahatladım mesela

Allah yardımcınız olsun içinizi ferah tutun. Değerler yükseliyorsa hiç sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle sürekli dinlenin

bende 1 haftadır kullanıyorum. bazen baya sıvı şekilde geliyor. geçen hapşırıklı topak gibi geldi mesela. jeli uygularken çömelerek uugula kuruluk varsa. ya da dış kısmına azcık jeli dışa sıkıp sür. ama elin temiz olsun

Bu son denemem olacak o yuzden bu sefer ben de dinlenerek gecireyim bakalim , annem yarin gelecek zaten , hicbirsey yaptirmaz bana da ben duramiyorum işte , ama bu sefer biraz zorluycam kendimi insallah
ben ilk transferimde transfer sonrası 20dk yürüyüp otele gttim.akşama kadar uzanıp taksiyle bir akrabamıza gittik. 2.gün de aynı şekilde gezip 3.gün 6 saat otobüs yolculuğu yaptım. pozitif sonuç kızım var bir tane. dün de transfer sonrası 1 saat yatıp yine gezmeye çıktık yemek yiyip otele geçtik. sabah kadar yattım. bugün de 5saatlik yolculukla eve geldik. ben sadece yaptığım hareketlere dikkat ediyorum. sürekli yatak modunda değilim.

Ben daha tek doz yaptım gelen giden yok vakumladı mı rahim naptı ahshdj ben de dışına süreyim öyle yerleştireyim dedim başka türlü olmayacak sanırım

Canim bende 1 gun yattim sadece

Bu arada diğer başlıklardan tanıdığım moonlovers insallah bu grup bize de uğurlu gelir inşallah su mübarek aylarda. İnşallah güzel haberler alacaksın bugun
Canim cok tesekkur ederim kanda pozitifi gordum ,darisi size olsun insallah.
Ben 8.gun dus aldim ,genelde yattim oturdum hic is yapmadim ,bol su ictim ,ananas yedim hergun ,kabak cekirdegi yedim,et tavuk ,et sulu corbalar ictim,neredeyse hic belirti yasamadim belirtisi olmayanlara duyurulur 8.gunden sonra adet olacakmisim gibi karnim agridi ozellikle gece ,1gece cok basim agridi ,hiic gogus agrisi yok sadece dolgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…