- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Daha once iki kese mi gorulmustu?Ben geldim kontrolüm vardı bi kese gördük ama ikincisini görmedi doktor kanamanın devam etmesi sebebiyle tupe yerleşmiş olabilir öyleyse laparoskopi olucam moralim çok bozuldu
Hqyirli olsunKızlar bende transfer oldum bugun ♥
Simdi eve geldim dinleniyorum umarım güzel sonuç aliriz
Yok canım yeni görüyoruz keseyi. bitane gördü diğeride ihtimal kesin bişey yok bende dua ediyorum sürekli inşallah öyle değildir..Daha once iki kese mi gorulmustu?
Insallah dusunuldugu gibi degildir.
Gözünüz aydın sağlıcakla devam etsin inşallah.pozitifleri görünce mutlu oluyoruz. Bizde hayırlı sonuçlar alırız işallah 7. Günüm ama belirti yok cuma test günüm bakalımCanim cok tesekkur ederim kanda pozitifi gordum ,darisi size olsun insallah.
Ben 8.gun dus aldim ,genelde yattim oturdum hic is yapmadim ,bol su ictim ,ananas yedim hergun ,kabak cekirdegi yedim,et tavuk ,et sulu corbalar ictim,neredeyse hic belirti yasamadim belirtisi olmayanlara duyurulur8.gunden sonra adet olacakmisim gibi karnim agridi ozellikle gece ,1gece cok basim agridi ,hiic gogus agrisi yok sadece dolgun
Sagol canimHqyirli olsun
Insallah insallah.bazen hamilelikte de kanama oluyormus ya oyle birseydir belkiYok canım yeni görüyoruz keseyi. bitane gördü diğeride ihtimal kesin bişey yok bende dua ediyorum sürekli inşallah öyle değildir..
Valla bende yoktu sonlara dogru adet gibi agrilar basladiGözünüz aydın sağlıcakla devam etsin inşallah.pozitifleri görünce mutlu oluyoruz. Bizde hayırlı sonuçlar alırız işallah 7. Günüm ama belirti yok cuma test günüm bakalım
korkma canım sancılar normal ama sen için rahat edecekse doktoruna danış.. Uzan üstüne battaniye ört üşütme adet donemindeysen ondanda sancı oluyor olabilir..Arkadaşlar sancılarım var. Pozitif sonuç aldım 10. Gün deyim. Bir şey mi oluyor neden sancılarım oluyor ara ara
kolonya ilr ov canim iğneden oluyor basta olmuyo da belirli bir süre sonra oluyo vücutta artık yeter diyo herhaldeKızlar, karımdan iğne yerlerim kaşınıyor ve kızardı hafif kabardı. Sizede oldumu.
Progesteron iğne vuruyordum bu güne kadar bir şey yok tu, bu gün oksapar a da başladım sabah akşamına kaşındı kızardı kabardı iğne yerleri. Normal mi sizce?
Gecmis olsun yazdiklarinizi simdi okudum sizin gibi esimin kuzeni de cocuklari hep karninda öldü en son bizim burada bir doktor var Alllah razi olsun Gata' nin bile arastirip bulamadigi sebebi buldu ve simdi 2 tane cocugu var cok sukur. Umarim sizinde bir an once tedavisi bulunur ve evlatlariniza kavusursunuz. Selam ve dua ile..Canim benim ben 5 düşük yaptim 2 sinin kalbi durdu kurtaj oldum 3 tanesini düşürdüm 2 yıldır gitmediğim hastene yaptirmadigim test kalmadi doktorlar tıp yuzde 50 sine care buluyor yuzde 50sinin nedeni bilinmiyor diyor ne esimde ne bende sorun var ama surekli 9 10 haftalarda düşük yapiyorum rabbim buda bizim sınavımız diyorum 5 kez kendiligimden hamile kaldim bu kez doktoe sen kalma ben tüp bebek yapicam dedi bundada gittim kese var ama düşük riskim var yine yapacak bisey yok sabırla bekliyorum
Canım hiç belirti yaşamış mıydın benim 4.günüm bugün rahimde ağrı oldu çok korktumKızlar bugün transfer sonrası 13.günüm ve ikinci defa kan testi yapıldı. 3753 çıktı. Benim doktorum farklı şehirde. Aradım ama asistanı açtı. Değerin güzel, 15gün sonra kese için doktora görün dedi. Sizce geç değil mi 15 gün???
bir de ben hala günde 3adet estrofem, 2 kez de crinone jel kullanıyorum azaltmadı:/ siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz??
Canım ben hamile olduğumu böyle kasığımı sanki içerden bişey kemiriyomuş gibi olan ağrılardan dolayı daha 2.gün anlamıştım. 5.gün transferiyse seninki yarın test yap ben yapmıştım :)Canım hiç belirti yaşamış mıydın benim 4.günüm bugün rahimde ağrı oldu çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?