Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar, karımdan iğne yerlerim kaşınıyor ve kızardı hafif kabardı. Sizede oldumu.
Progesteron iğne vuruyordum bu güne kadar bir şey yok tu, bu gün oksapar a da başladım sabah akşamına kaşındı kızardı kabardı iğne yerleri. Normal mi sizce?

Gözünüz aydın sağlıcakla devam etsin inşallah.pozitifleri görünce mutlu oluyoruz. Bizde hayırlı sonuçlar alırız işallah 7. Günüm ama belirti yok cuma test günüm bakalım

Kizlaaar 2 şey sorucam.
Benim transfer kagidimda
Kaçıncı gün transferi : 6
Yazıyo . Yanı 6. Gün transferimi ben 5 biliyodum.
Bide progestan 6 çıkmış kötü mü .. dupaston verdi

Arkadaşlar sancılarım var. Pozitif sonuç aldım 10. Gün deyim. Bir şey mi oluyor neden sancılarım oluyor ara ara

Arkadaşlar sancılarım var. Pozitif sonuç aldım 10. Gün deyim. Bir şey mi oluyor neden sancılarım oluyor ara ara
korkma canım sancılar normal ama sen için rahat edecekse doktoruna danış.. Uzan üstüne battaniye ört üşütme adet donemindeysen ondanda sancı oluyor olabilir..

kolonya ilr ov canim iğneden oluyor basta olmuyo da belirli bir süre sonra oluyo vücutta artık yeter diyo herhalde

Kızlar bugün transfer sonrası 13.günüm ve ikinci defa kan testi yapıldı. 3753 çıktı. Benim doktorum farklı şehirde. Aradım ama asistanı açtı. Değerin güzel, 15gün sonra kese için doktora görün dedi. Sizce geç değil mi 15 gün???
bir de ben hala günde 3adet estrofem, 2 kez de crinone jel kullanıyorum azaltmadı:/ siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz??

Gecmis olsun yazdiklarinizi simdi okudum sizin gibi esimin kuzeni de cocuklari hep karninda öldü en son bizim burada bir doktor var Alllah razi olsun Gata' nin bile arastirip bulamadigi sebebi buldu ve simdi 2 tane cocugu var cok sukur. Umarim sizinde bir an once tedavisi bulunur ve evlatlariniza kavusursunuz. Selam ve dua ile..

Canım hiç belirti yaşamış mıydın benim 4.günüm bugün rahimde ağrı oldu çok korktum

Canım hiç belirti yaşamış mıydın benim 4.günüm bugün rahimde ağrı oldu çok korktum
Canım ben hamile olduğumu böyle kasığımı sanki içerden bişey kemiriyomuş gibi olan ağrılardan dolayı daha 2.gün anlamıştım. 5.gün transferiyse seninki yarın test yap ben yapmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…