Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

maşallah değeriniz çok iyi hayırlı olsun.. Benim 12. Gün değerim 1200 civariydi bugün 14. Günüm vajinal den kese göründü..
Kizlaar bende bugün transfer oldum ❤
Hayırlı olsun canım

Ne güzel bi haber bu çok şükür Rabbim bizim yüzümüze de gülsün başa kadar sağlıkla inşallah canım :) ben 3-5 transferi oldum ilk transferimin olunan günü saymazsak 4.günü ikincisinin 2.günü bugün dayanamayıp duş aldım. Bende oturur pozisyonda uzanıyorum genelde iş güç yaptığım yok 2lt su içmeye çalışıyorum ananas avakado kabak çekirdeği nar çiğ kuruyemis et et sulu çorbalar :) hiç bir belirti yok yalnızca bugün bacaklarım ağrıdı ama hareketsizlikten sanırım. Çok umutluyum Allahım dualarımızı kabul etsin bu mübarek aylarda bizi boynu bükük bırakmasın inşallah. İletişimde kalalım inşallah doktorumuz aynı :)

Bide bugün eşimle biraz dolaştık bi kafede çay içtim kaç günden sonra çay da içmiyorum transferden beri :) 1500 adım atmışım kaç günden sonra

Canım ben hamile olduğumu böyle kasığımı sanki içerden bişey kemiriyomuş gibi olan ağrılardan dolayı daha 2.gün anlamıştım. 5.gün transferiyse seninki yarın test yap ben yapmıştım :)
5.gün transferi Canım göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var rahmime bugün bi sancı girdi bugün ilk kez ateş bastı bi de dün böyle rahmimde sanki yukarı doğru bi dalgalanma oldu belki saçma ama bi de bel ağrısı oluyor ara ara. İlaçlardan mı oluyor yoksa belirti mi bilmiyorum kafayı yemek üzereyim

Aa sende mi Umit hanimin hastasisin,belirti arama bosver keyfine bak ben son gunler cok stres oldum idrar testlerine inanamadim korkudan gunler gecmedi
Beslenme cok onemli gercekten.
Peki sana serum falan uygulandi mi

Aynıları var bende ve geçmiyor İnşallah bebeğin seninle bence. Kafayı yemiyorsun. Ben daha 2.günden şuram ağrıyo buram ağrıyo deyince annem kvalidem benle dalga geçmiştiama vardı hepsi yani uydurmuyordum.

İnşallah benimledir canım ben de hissediyorum ama daha erken diye de kafam kurcalanıyor ben test günümü beklicem sanırım korkuyorum negatif görmekten baya

Kızlar merhaba 24 şubatta iki tane dondurulmş 5.gün embriyo transferi oldum ertesi gün çok hafif leke oldu transfer sırasında takılan aletlerden kılcal damar kanaması akıntıyla geldi diye düşündüm ama bugünde peçeteye az miktarda geldi,yerleşme kanaması için erken değil mi yaa başına gelen yada bi yerde okuyan var mı böyle bişeyi

5.gün transferi 2gün içinde yerleşiyor canım. Önemli olan kanın rengi aslında. Kırmızı olmaması lazım. Açık pembe veya kahverengiye dönükse sıkıntı yok.

Aa sende mi Umit hanimin hastasisin,belirti arama bosver keyfine bak ben son gunler cok stres oldum idrar testlerine inanamadim korkudan gunler gecmedi
Beslenme cok onemli gercekten.
Peki sana serum falan uygulandi mi
Evet ümit hanımın hastasıyım :) çok heyecanlıyim ama aynı zamanda çok korkuyorum böyle karmaşık :) kaçıncı gün idrar testi yaptın sen ve çıktı mı :) valla gelsin kelle paçaları gitsin tavuk suyu çorbalar kemik suları :) bize de nasiptir inşallah bu ay. UygulanDi canım 2 kez transfer öncesiydi ama ikisi de sen de nasıldı? Bide seninki kaçıncı gün embriyosuydu

Bide kaşıntı yaşayan var mı kızlar vücudumun her yeri kaşınıyor 2 gündür yanaklarım al al oluyor ilaçların yan etkisi mi acaba

Hadi maşallah güzel İlerliyo
Beni 10 gün sonra çağırdı ,her doktor farklı olabilir.bide farklı şehirdeymiş belki ondan gel git zor olmasın diye düşünmüştür belki.
Estrofem sabah 2 akşam 2 alıyorum.
Progestan tablet fitil sabah 2 akşam 2.
Folikasit 1ad.
Vitamin 1 ad.
Kan sulandırıcı iğne 1 ad
Progestan iğne 1 ad
Corasprin 1 ad
Bunları 3 ay kullanacaksın dedi.

3 .gun embriyosu benim ,7.gunden itibaren idrarda cikti .Bende transfer oncesi 2kez aldim,yarin tekrar takilacak.

Hangi vitamini kullaniyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…