- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
maşallah değeriniz çok iyi hayırlı olsun.. Benim 12. Gün değerim 1200 civariydi bugün 14. Günüm vajinal den kese göründü..Kızlar bugün transfer sonrası 13.günüm ve ikinci defa kan testi yapıldı. 3753 çıktı. Benim doktorum farklı şehirde. Aradım ama asistanı açtı. Değerin güzel, 15gün sonra kese için doktora görün dedi. Sizce geç değil mi 15 gün???
bir de ben hala günde 3adet estrofem, 2 kez de crinone jel kullanıyorum azaltmadı:/ siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz??
Hayırlı olsun canımKizlaar bende bugün transfer oldum ❤
Ne güzel bi haber bu çok şükür Rabbim bizim yüzümüze de gülsün başa kadar sağlıkla inşallah canım :) ben 3-5 transferi oldum ilk transferimin olunan günü saymazsak 4.günü ikincisinin 2.günü bugün dayanamayıp duş aldım. Bende oturur pozisyonda uzanıyorum genelde iş güç yaptığım yok 2lt su içmeye çalışıyorum ananas avakado kabak çekirdeği nar çiğ kuruyemis et et sulu çorbalar :) hiç bir belirti yok yalnızca bugün bacaklarım ağrıdı ama hareketsizlikten sanırım. Çok umutluyum Allahım dualarımızı kabul etsin bu mübarek aylarda bizi boynu bükük bırakmasın inşallah. İletişimde kalalım inşallah doktorumuz aynı :)Canim cok tesekkur ederim kanda pozitifi gordum ,darisi size olsun insallah.
Ben 8.gun dus aldim ,genelde yattim oturdum hic is yapmadim ,bol su ictim ,ananas yedim hergun ,kabak cekirdegi yedim,et tavuk ,et sulu corbalar ictim,neredeyse hic belirti yasamadim belirtisi olmayanlara duyurulur8.gunden sonra adet olacakmisim gibi karnim agridi ozellikle gece ,1gece cok basim agridi ,hiic gogus agrisi yok sadece dolgun
Tesekkur ederim insallahmaşallah değeriniz çok iyi hayırlı olsun.. Benim 12. Gün değerim 1200 civariydi bugün 14. Günüm vajinal den kese göründü..
Hayırlı olsun canım
Bana 15 gün sonra git dedi yani 28.günüm oluyo. Nasıl dayanicam? Başka doktora mı gitsem?maşallah değeriniz çok iyi hayırlı olsun.. Benim 12. Gün değerim 1200 civariydi bugün 14. Günüm vajinal den kese göründü..
Hayırlı olsun canım
5.gün transferi Canım göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var rahmime bugün bi sancı girdi bugün ilk kez ateş bastı bi de dün böyle rahmimde sanki yukarı doğru bi dalgalanma oldu belki saçma ama bi de bel ağrısı oluyor ara ara. İlaçlardan mı oluyor yoksa belirti mi bilmiyorum kafayı yemek üzereyimCanım ben hamile olduğumu böyle kasığımı sanki içerden bişey kemiriyomuş gibi olan ağrılardan dolayı daha 2.gün anlamıştım. 5.gün transferiyse seninki yarın test yap ben yapmıştım :)
Bende ayni adet sancısı çekiyorum. .ve yarın teste gidecegimAder sancisi cekiyorum sanirim yarin sabah teste de gitmeme gerek kalmayacak
Aa sende mi Umit hanimin hastasisin,belirti arama bosver keyfine bakNe güzel bi haber bu çok şükür Rabbim bizim yüzümüze de gülsün başa kadar sağlıkla inşallah canım :) ben 3-5 transferi oldum ilk transferimin olunan günü saymazsak 4.günü ikincisinin 2.günü bugün dayanamayıp duş aldım. Bende oturur pozisyonda uzanıyorum genelde iş güç yaptığım yok 2lt su içmeye çalışıyorum ananas avakado kabak çekirdeği nar çiğ kuruyemis et et sulu çorbalar :) hiç bir belirti yok yalnızca bugün bacaklarım ağrıdı ama hareketsizlikten sanırım. Çok umutluyum Allahım dualarımızı kabul etsin bu mübarek aylarda bizi boynu bükük bırakmasın inşallah. İletişimde kalalım inşallah doktorumuz aynı :)
Aynıları var bende ve geçmiyor5.gün transferi Canım göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var rahmime bugün bi sancı girdi bugün ilk kez ateş bastı bi de dün böyle rahmimde sanki yukarı doğru bi dalgalanma oldu belki saçma ama bi de bel ağrısı oluyor ara ara. İlaçlardan mı oluyor yoksa belirti mi bilmiyorum kafayı yemek üzereyim
İnşallah benimledir canım ben de hissediyorum ama daha erken diye de kafam kurcalanıyorAynıları var bende ve geçmiyor ☺İnşallah bebeğin seninle bence. Kafayı yemiyorsun. Ben daha 2.günden şuram ağrıyo buram ağrıyo deyince annem kvalidem benle dalga geçmiştiama vardı hepsi yani uydurmuyordum.
5.gün transferi 2gün içinde yerleşiyor canım. Önemli olan kanın rengi aslında. Kırmızı olmaması lazım. Açık pembe veya kahverengiye dönükse sıkıntı yok.Kızlar merhaba 24 şubatta iki tane dondurulmş 5.gün embriyo transferi oldum ertesi gün çok hafif leke oldu transfer sırasında takılan aletlerden kılcal damar kanaması akıntıyla geldi diye düşündüm ama bugünde peçeteye az miktarda geldi,yerleşme kanaması için erken değil mi yaa başına gelen yada bi yerde okuyan var mı böyle bişeyi
Evet ümit hanımın hastasıyım :) çok heyecanlıyim ama aynı zamanda çok korkuyorum böyle karmaşık :) kaçıncı gün idrar testi yaptın sen ve çıktı mı :) valla gelsin kelle paçaları gitsin tavuk suyu çorbalar kemik suları :) bize de nasiptir inşallah bu ay. UygulanDi canım 2 kez transfer öncesiydi ama ikisi de sen de nasıldı? Bide seninki kaçıncı gün embriyosuyduAa sende mi Umit hanimin hastasisin,belirti arama bosver keyfine bakben son gunler cok stres oldum idrar testlerine inanamadim korkudan gunler gecmedi
Beslenme cok onemli gercekten.
Peki sana serum falan uygulandi mi
Öyle mi gerçekten peki herkeste yerleşme kanaması oluyor mu5.gün transferi 2gün içinde yerleşiyor canım. Önemli olan kanın rengi aslında. Kırmızı olmaması lazım. Açık pembe veya kahverengiye dönükse sıkıntı yok.
Hadi maşallah güzel İlerliyoKızlar bugün transfer sonrası 13.günüm ve ikinci defa kan testi yapıldı. 3753 çıktı. Benim doktorum farklı şehirde. Aradım ama asistanı açtı. Değerin güzel, 15gün sonra kese için doktora görün dedi. Sizce geç değil mi 15 gün???
bir de ben hala günde 3adet estrofem, 2 kez de crinone jel kullanıyorum azaltmadı:/ siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz??
Bende de aynıBide kaşıntı yaşayan var mı kızlar vücudumun her yeri kaşınıyor 2 gündür yanaklarım al al oluyor ilaçların yan etkisi mi acaba
3 .gun embriyosu benim ,7.gunden itibaren idrarda cikti .Bende transfer oncesi 2kez aldim,yarin tekrar takilacak.Evet ümit hanımın hastasıyım :) çok heyecanlıyim ama aynı zamanda çok korkuyorum böyle karmaşık :) kaçıncı gün idrar testi yaptın sen ve çıktı mı :) valla gelsin kelle paçaları gitsin tavuk suyu çorbalar kemik suları :) bize de nasiptir inşallah bu ay. UygulanDi canım 2 kez transfer öncesiydi ama ikisi de sen de nasıldı? Bide seninki kaçıncı gün embriyosuydu
Hangi vitamini kullaniyorsun cnmHadi maşallah güzel İlerliyo
Beni 10 gün sonra çağırdı ,her doktor farklı olabilir.bide farklı şehirdeymiş belki ondan gel git zor olmasın diye düşünmüştür belki.
Estrofem sabah 2 akşam 2 alıyorum.
Progestan tablet fitil sabah 2 akşam 2.
Folikasit 1ad.
Vitamin 1 ad.
Kan sulandırıcı iğne 1 ad
Progestan iğne 1 ad
Corasprin 1 ad
Bunları 3 ay kullanacaksın dedi.
Bende olmadi kanamaÖyle mi gerçekten peki herkeste yerleşme kanaması oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?