- 21 Haziran 2018
- 291
- 518
- 53
- 43
Hangi vitamini kullaniyorsun cnm
Yüzümden alev fışkırıyor gene nedir bu anlamadım :/Bende de aynı
Yaaa gerçekten mi bende mi baksam 7.günde çok heyecanlıyım3 .gun embriyosu benim ,7.gunden itibaren idrarda cikti .Bende transfer oncesi 2kez aldim,yarin tekrar takilacak.
Kaçtane bebiş transfer edilmişti senin? Benim 2 ad. Blast.Kızlar bugün transfer sonrası 13.günüm ve ikinci defa kan testi yapıldı. 3753 çıktı. Benim doktorum farklı şehirde. Aradım ama asistanı açtı. Değerin güzel, 15gün sonra kese için doktora görün dedi. Sizce geç değil mi 15 gün???
bir de ben hala günde 3adet estrofem, 2 kez de crinone jel kullanıyorum azaltmadı:/ siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz??
Herkeste olmuyor. Bende olmamıştı mesela. Bebeğin rahimde tutunduğu yere bağlı bu kanama.Öyle mi gerçekten peki herkeste yerleşme kanaması oluyor mu
Progestan hem fitil hem iğne çok değil mi kuzum, ben sadece jelini günde 2defa kullanıyorum. Acaba benimki mi az...Hadi maşallah güzel İlerliyo
Beni 10 gün sonra çağırdı ,her doktor farklı olabilir.bide farklı şehirdeymiş belki ondan gel git zor olmasın diye düşünmüştür belki.
Estrofem sabah 2 akşam 2 alıyorum.
Progestan tablet fitil sabah 2 akşam 2.
Folikasit 1ad.
Vitamin 1 ad.
Kan sulandırıcı iğne 1 ad
Progestan iğne 1 ad
Corasprin 1 ad
Bunları 3 ay kullanacaksın dedi.
Aynıyız senle :) 13şubatta 2adet blastKaçtane bebiş transfer edilmişti senin? Benim 2 ad. Blast.
Benim 2 tane düşük var öncesinde, o sebeple böyle sanırımHerkeste olmuyor. Bende olmamıştı mesela. Bebeğin rahimde tutunduğu yere bağlı bu kanama.
Progestan hem fitil hem iğne çok değil mi kuzum, ben sadece jelini günde 2defa kullanıyorum. Acaba benimki mi az...
Valla şu 12.haftaya gelelim artık ben sevmedim bu stresi
Bende suan gidiyorum yoldayim ama hic umudum yokBende ayni adet sancısı çekiyorum. .ve yarın teste gidecegimhayırlısı olsun hakkımızda. .
Canım öncelikle hayırlı olsun asistanı ezberden konuşmuş senin 3500 den sonra vajinalşe 5000 den sonra karından gözüküyor.15 gün sonra gidersen belki kalp atışı bile gözükürKızlar bugün transfer sonrası 13.günüm ve ikinci defa kan testi yapıldı. 3753 çıktı. Benim doktorum farklı şehirde. Aradım ama asistanı açtı. Değerin güzel, 15gün sonra kese için doktora görün dedi. Sizce geç değil mi 15 gün???
bir de ben hala günde 3adet estrofem, 2 kez de crinone jel kullanıyorum azaltmadı:/ siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz??
Güzel haberlerle gelin inşallah biraz da kişilik meselesi galiba olumlu olumsuz düşünmek.benim hep 2-3yumurtam olgun çıkıyordu son toplamada 7 de 7 olgum çıktıklarını söyleyince inanamamıştım karışıklık olamaz bile demiştimBende suan gidiyorum yoldayim ama hic umudum yok
Canım çok sağol cevabın içinCanım öncelikle hayırlı olsun asistanı ezberden konuşmuş senin 3500 den sonra vajinalşe 5000 den sonra karından gözüküyor.15 gün sonra gidersen belki kalp atışı bile gözüküryerinde olsam önümüzdeki haftaiçi giderdim
Canm bence ilaclar degil ictigimiz sular yapiyoBu ilaçlar sizi de gece 2-3 kere wc ye kaldırıyor mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?