Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bu gece reflü gibi bir dururumum var , yatamıyorum midem mi boğazım mı amlamadım. Bu kadar ilacın sebep olduğu bir durumda olabilir.

Kaçtane bebiş transfer edilmişti senin? Benim 2 ad. Blast.

Öyle mi gerçekten peki herkeste yerleşme kanaması oluyor mu
Herkeste olmuyor. Bende olmamıştı mesela. Bebeğin rahimde tutunduğu yere bağlı bu kanama.
Progestan hem fitil hem iğne çok değil mi kuzum, ben sadece jelini günde 2defa kullanıyorum. Acaba benimki mi az...
Valla şu 12.haftaya gelelim artık ben sevmedim bu stresi

Benim 2 tane düşük var öncesinde, o sebeple böyle sanırım

Günaydinlar...dun yaptigim 2 test de nasil oldu beni yaniltti bilmiyorum. Az once yine yaptim ayni marka ve bembeyaz cikti. Transfer sonrasi 6.5 (7 aslinda ama saatten dolayi) günüm... nasip. Haber vereyim dedim

Canım öncelikle hayırlı olsun asistanı ezberden konuşmuş senin 3500 den sonra vajinalşe 5000 den sonra karından gözüküyor.15 gün sonra gidersen belki kalp atışı bile gözükür yerinde olsam önümüzdeki haftaiçi giderdim

Bende suan gidiyorum yoldayim ama hic umudum yok
Güzel haberlerle gelin inşallah biraz da kişilik meselesi galiba olumlu olumsuz düşünmek.benim hep 2-3yumurtam olgun çıkıyordu son toplamada 7 de 7 olgum çıktıklarını söyleyince inanamamıştım karışıklık olamaz bile demiştim bana kalırsa Asla olmayacak bişeydi hep de 6-7 da 2 çıkıyordu.diyeceğim şu ki beynimiz çok farklı çalışıyor bu dönemde ne olduğunu tutup tutmadığını bilemeyiz

Canım çok sağol cevabın için7martta doktora gitmeye karar verdim daha fazla bekleyemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…