- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninle olumsuz düşünme. Doktor herhangi bir müdahale yapmıyor mu kanamayı kesmek için.Kanamam var nolur dua edin geçen seferde bu dönemlerde kanama oldu
bukadar umutsuz olma lütfen.. Biraz inanın olacak diyin kendi kendinize dua edin insallah pozitiftir hadi güzel haberlerle gelBende suan gidiyorum yoldayim ama hic umudum yok
amin seninde kandilin mübarek olsunGünaydın kızlar 🖐 bugün kandil herkesin kandili mübarek olsun. Bugün dularımızda birbirimizi unutmayalım hepimiz aynı gemideyiz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı bebiş nasip etsin hepimize
rabbim bu mübarek kandil gününde bebeğini senden koparmasin insallahKanamam var nolur dua edin geçen seferde bu dönemlerde kanama oldu
Hayırlı olsun canım 5.gün embriyosuydu değil miKizlar bugun 6.5 gun Degerim 34.5...
Ben çok su tüketiyor olmaktan kaynaklandığını düşünüyordum :)Bu ilaçlar sizi de gece 2-3 kere wc ye kaldırıyor mu ??
Evet donmus 5.gun embriyosuydu. 4 yil once dondurulmustu..Hayırlı olsun canım 5.gün embriyosuydu değil mi
Herkeste ayni etki olmuyor canim bekle demek cok zor biliyorum ama bekle 2 gun daha5 .gun embriyosu 2 gun icinde tutunursa bende niye hic belirti yok kizlar bugun 4.gunun
Canim allah yardimcin olsun bu guzel gunde... dinlenmeye calis. Kacinci gundesin?Kanamam var nolur dua edin geçen seferde bu dönemlerde kanama oldu
Çok saol yaa kaafam rahatladı5.gün transferi 2gün içinde yerleşiyor canım. Önemli olan kanın rengi aslında. Kırmızı olmaması lazım. Açık pembe veya kahverengiye dönükse sıkıntı yok.
İlaç yan etkisi aramaktan basit nedeni atlamışımBen çok su tüketiyor olmaktan kaynaklandığını düşünüyordum :)
Aslında bu da ilaçların yan etkisi ben de leyla gibiyim konuşurken söyleyeceklerimi unutuyorumİlaç yan etkisi aramaktan basit nedeni atlamışımçok güldüm kendime
hayırlı kandillerGünaydın kızlar 🖐 bugün kandil herkesin kandili mübarek olsun. Bugün dularımızda birbirimizi unutmayalım hepimiz aynı gemideyiz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı bebiş nasip etsin hepimize
bence gayet iyikızlar kan sonucumu yeni aldım.
24.02.2020 ptesi günü 20,87
26.02.2020 çarşamba günü 43.64
48 saatte 2ye katlamış iyi miyiz sizce? yarın test günüm 2 gün sonraki artışı da görmüş olucam. asla rahat nefes alamıyorum :)
Allah yardımcın olsun. İnşallah slklntılı bi durum değildirKanamam var nolur dua edin geçen seferde bu dönemlerde kanama oldu
inşallah bu sefer güzel ilerlerizbence gayet iyi
deli kız yaptığın testleri yazarmisin transferden beri kaç test yaptın tedaviden çok testlere harcadın paraKizlar bugun 6.5 gun Degerim 34.5...
herkeste belirti olmuyor canım takılma okadar..5 .gun embriyosu 2 gun icinde tutunursa bende niye hic belirti yok kizlar bugun 4.gunun
hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinkızlar kan sonucumu yeni aldım.
24.02.2020 ptesi günü 20,87
26.02.2020 çarşamba günü 43.64
48 saatte 2ye katlamış iyi miyiz sizce? yarın test günüm 2 gün sonraki artışı da görmüş olucam. asla rahat nefes alamıyorum :)
canım belirti arama. bu kişiden kişiye değişiklik gösterir. tutunma demek belirti demek değildir. bir kere bir sürü ilaç kullanılıyor. hepsinin değişik değişik yan etkileri var.benimde 2 gün önce oldu transferim. kasıklarımda ağrı oluyor ama vurulduğum iğneye yoruyorum. benim bu 2.transferim ilkinde de farklı şeyler yaşamadım. demem o ki kendinizi dinlemeyün. dinledikçe moraliniz bozulur5 .gun embriyosu 2 gun icinde tutunursa bende niye hic belirti yok kizlar bugun 4.gunun
teşekkür ederiiimm, yarın test günüm. bir başka kan sonucuyla daha gelicem size :)deli kız yaptığın testleri yazarmisin transferden beri kaç test yaptın tedaviden çok testlere harcadın parahayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
herkeste belirti olmuyor canım takılma okadar..
hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?