Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bende suan gidiyorum yoldayim ama hic umudum yok
bukadar umutsuz olma lütfen.. Biraz inanın olacak diyin kendi kendinize dua edin insallah pozitiftir hadi güzel haberlerle gel
amin seninde kandilin mübarek olsun
Kanamam var nolur dua edin geçen seferde bu dönemlerde kanama oldu
rabbim bu mübarek kandil gününde bebeğini senden koparmasin insallah cokmu var kanaman canım ne zaman başladı?

Kizlar bugun 6.5 gun Degerim 34.5...
deli kız yaptığın testleri yazarmisin transferden beri kaç test yaptın tedaviden çok testlere harcadın para hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
5 .gun embriyosu 2 gun icinde tutunursa bende niye hic belirti yok kizlar bugun 4.gunun
herkeste belirti olmuyor canım takılma okadar..
hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

5 .gun embriyosu 2 gun icinde tutunursa bende niye hic belirti yok kizlar bugun 4.gunun
canım belirti arama. bu kişiden kişiye değişiklik gösterir. tutunma demek belirti demek değildir. bir kere bir sürü ilaç kullanılıyor. hepsinin değişik değişik yan etkileri var.benimde 2 gün önce oldu transferim. kasıklarımda ağrı oluyor ama vurulduğum iğneye yoruyorum. benim bu 2.transferim ilkinde de farklı şeyler yaşamadım. demem o ki kendinizi dinlemeyün. dinledikçe moraliniz bozulur

teşekkür ederiiimm, yarın test günüm. bir başka kan sonucuyla daha gelicem size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…