- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
İdrarda erken gebelik testi ile bakmis miydin benim ikinci cizgi hic çıkmadı, ama soyle bisey oldu idrarda 5 sn kalacakmis test ben uc dakika dik vaziyette biraktim sonra yatay yaptim testi cok beklemekten kaynakli mi acaba bilemiyorum simdi deKizlar bugun 6.5 gun Degerim 34.5...
ahaha geleceğimi görüyorum sendeKizlar bugun 6.5 gun Degerim 34.5...
Yapmistim canim dun attim hep buraya.. evet 10 sn bekliyorsun sonra 5 dk dio ama bende hep 10.dakikada cikti silik cizgi. O kopkoyu cikanlara hayret ediyorumİdrarda erken gebelik testi ile bakmis miydin benim ikinci cizgi hic çıkmadı, ama soyle bisey oldu idrarda 5 sn kalacakmis test ben uc dakika dik vaziyette biraktim sonra yatay yaptim testi cok beklemekten kaynakli mi acaba bilemiyorum simdi de
ben testleri yaparken direk yan bırakıyorum. idrarı da direk ilgili yere yanken damlatıyorumİdrarda erken gebelik testi ile bakmis miydin benim ikinci cizgi hic çıkmadı, ama soyle bisey oldu idrarda 5 sn kalacakmis test ben uc dakika dik vaziyette biraktim sonra yatay yaptim testi cok beklemekten kaynakli mi acaba bilemiyorum simdi de
Zaten benzesiyoruz yaahaha geleceğimi görüyorum sendeha gayret oluyorr bu iş
ben testleri yaparken direk yan bırakıyorum. idrarı da direk ilgili yere yanken damlatıyorum
ay3 dk bırakmaman lazmdı :)) yanlıştır o. bir kaba idrarı koyduktan sonra dik olarak 10 a kadar say hızlıca, sonra kapağını kapatıp düz bir şekilde kenara koy :)o testlerden degildi benim yaptigim early marka olan dik birakiyorsun idrar dolu plastigin içine ama 5 sn olmasi gerekirken 3 dk biraktim dik sekilde yanlis yaptim galiba insallahta yanlıştır
oldu kese çok güzel korkma diyo ama ben çok ağladım korkuyorum akşama kadar kanamami takip edelim yat desi
Allah yardımcın olsun. İnşallah slklntılı bi durum değildir
[/QUOTE
dua edin nolur baya kanamam var kese çok güzel gözüktü
Korkma canım allahin izni ile hiç bişey olmaz.. Ben kaç gündür okadar kanama gordum ki benimki saglikliysa siz hiç korkmayın..ah yavrum kanamam baya o
oldu kese çok güzel korkma diyo ama ben çok ağladım korkuyorum akşama kadar kanamami takip edelim yat desi
Canım ilaçlar da etkileyebiliyor. Ben bi gün soğuk algınlığı hapı içtim de dayak yemiş gibi yüzüm gözüm şişti. Sen kaşınan ve kabaran yerlerini kaşımamaya özen göster kaşırsan hem daha çok kaşınıyor hem de daha fazla kabarıyor. Buz uygulaması yap ya da soğuk duş altına sok kaşınan bölgeyi. Bunlar sakinleştiriyor canım.Aslında bu da ilaçların yan etkisi ben de leyla gibiyim konuşurken söyleyeceklerimi unutuyorumBu arada benim kaşıntım dün gece çok arttı, sabah serum aldıktan sonra da biraz oldu.
Söylediklerine fazlasıyla katılıyorumcanım belirti arama. bu kişiden kişiye değişiklik gösterir. tutunma demek belirti demek değildir. bir kere bir sürü ilaç kullanılıyor. hepsinin değişik değişik yan etkileri var.benimde 2 gün önce oldu transferim. kasıklarımda ağrı oluyor ama vurulduğum iğneye yoruyorum. benim bu 2.transferim ilkinde de farklı şeyler yaşamadım. demem o ki kendinizi dinlemeyün. dinledikçe moraliniz bozulur
Canım çok sevindim Allah 9 ayınızı sağ salim tamamlamanızı nasip etsin , hayırlı doğumların olsunKızlar kontrolden çıktım 6+3 kalbi duyduk şükür çok güzeldi inşallah Allah herkese nasip etsin bu mübarek günde
Yaaa ne güzel hayırlı olsunKızlar kontrolden çıktım 6+3 kalbi duyduk şükür çok güzeldi inşallah Allah herkese nasip etsin bu mübarek günde
Kuzum şimdi gördüm. Korkma hiç dinlen hep geçer kanama insan korkuyo ama dikkat et sen olmaz bsycikah yavrum kanamam baya o
İnsallah canim sağ salim hamileliğimiz olsun hepimizinCanım çok sevindim Allah 9 ayınızı sağ salim tamamlamanızı nasip etsin , hayırlı doğumların olsun
Hadi İnşallah darısı başınıza kuzumYaaa ne güzel hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?