Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

insallah canim suan hamileyim rabbim korusun

Transfer sonrası süreçte beslenmeme dikkat ediyorum ama. Çay kahve konusunda doktorum bir şey demedi. Bu konuda sizler ne yapıyorsunuz kızlar. Ben biraz çaykolik biriyim de

Birden fazla mı geldi acaba. Ayaklarını dikmen iyi olmuş ama doktoruna da bilgi ver bence

Yüzüm dahi kaşınmaya başladı.Evet ilaçların yan etkilerini okuduğumda kaşıntı başı çekiyor, var olan kaşıntıyı daha çok tetikliyor sanırımSöylediklerini uygulacağım canım çok sağol

bende jel den sonra cok akıntı oluyor küçük siyah lekede geliyor korkuyorum valla

Kızlar kontrolden çıktım 6+3 kalbi duyduk şükür çok güzeldi inşallah Allah herkese nasip etsin bu mübarek günde
Cok sevindim canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah darısı hayirli haber bekleyenlerin başına benimkini dinletmedi küçük diye ama ben görüyorum dedi cok merak ediyorum suan

Hııı anladım canım benim yoktu yeni çıktı ben senin de öyle sandım

Transfer sonrası süreçte beslenmeme dikkat ediyorum ama. Çay kahve konusunda doktorum bir şey demedi. Bu konuda sizler ne yapıyorsunuz kızlar. Ben biraz çaykolik biriyim de
bana denen şu, günlük 1 bardağı fazla aşmamak kaydıyla çay kahve kola vs içebilirsiniz dendi. bitki çayı da içebilirsiniz dediler ama adaçayı gibi söktürücü çaylardan ziyade ıhlamur, papatya yeşil çaya izin var. yani çok abartmadan içebiliyoruz. ben hergün 1 bardak çay içiyorum öğlen de 1 tane kahve başka bişey içmiyorum.

Cok sevindim canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah darısı hayirli haber bekleyenlerin başına benimkini dinletmedi küçük diye ama ben görüyorum dedi cok merak ediyorum suan
Benimki de iki saniye bile sürmedi canım inan kalp atışını gördüm ekranda zaten embriyo dan ölçüm yapayım artık görünüyor dedi hem kese hem bebek 6+3 dedi inşallah sağ salim alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…