- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Kendini okadar yorma canım dikkat et..Kızlar, bu gün çarşıda işim vardı, 2 saat gibi yürüyerek işimi hallettim.
Eve geldim hafif bir kanamam var. Ayaklarımı diktim yattım.
Allahım sen hayırlısını nasib et bana ve arkadaşlarıma amin...
Insallah 11 gun sonra bende bu haberi alirimBugün kandil ve peşpeşe güzel haberler geliyorAllah'ın kudreti bu bol bol dua edelim inşallah bu ay herkes hamile kalacak
insallah canim suan hamileyim rabbim korusunGecmis olsun yazdiklarinizi simdi okudum sizin gibi esimin kuzeni de cocuklari hep karninda öldü en son bizim burada bir doktor var Alllah razi olsun Gata' nin bile arastirip bulamadigi sebebi buldu ve simdi 2 tane cocugu var cok sukur. Umarim sizinde bir an once tedavisi bulunur ve evlatlariniza kavusursunuz. Selam ve dua ile..
Birden fazla mı geldi acaba. Ayaklarını dikmen iyi olmuş ama doktoruna da bilgi ver benceKızlar, bu gün çarşıda işim vardı, 2 saat gibi yürüyerek işimi hallettim.
Eve geldim hafif bir kanamam var. Ayaklarımı diktim yattım.
Allahım sen hayırlısını nasib et bana ve arkadaşlarıma amin...
Bendeki kaşıntı da akşamları çıkıyo ortayaAslında bu da ilaçların yan etkisi ben de leyla gibiyim konuşurken söyleyeceklerimi unutuyorumBu arada benim kaşıntım dün gece çok arttı, sabah serum aldıktan sonra da biraz oldu.
Bana hemşire 1 bardaktan fazla kahve içme dedi,bitki çayları hiç içme dedi ama çay için bişy demediTransfer sonrası süreçte beslenmeme dikkat ediyorum ama. Çay kahve konusunda doktorum bir şey demedi. Bu konuda sizler ne yapıyorsunuz kızlar. Ben biraz çaykolik biriyim de
Rabbim sifa versin insallah canim rabbimin izniyle bisey olmaz dua et bol bolKanamam var nolur dua edin geçen seferde bu dönemlerde kanama oldu
Yüzüm dahi kaşınmaya başladı.Evet ilaçların yan etkilerini okuduğumda kaşıntı başı çekiyor, var olan kaşıntıyı daha çok tetikliyor sanırımSöylediklerini uygulacağım canım çok sağolCanım ilaçlar da etkileyebiliyor. Ben bi gün soğuk algınlığı hapı içtim de dayak yemiş gibi yüzüm gözüm şişti. Sen kaşınan ve kabaran yerlerini kaşımamaya özen göster kaşırsan hem daha çok kaşınıyor hem de daha fazla kabarıyor. Buz uygulaması yap ya da soğuk duş altına sok kaşınan bölgeyi. Bunlar sakinleştiriyor canım.
Söylediklerine fazlasıyla katılıyorum
Benim 3 aydan uzundur kaşıntım vardı canım tedaviyle direkt ilgili olduğunu düşünmüyorum.Ama olanı da tetikliyor sanırım.Benim de geceleri fena bir hal alıyor.Otoimmün rahatsızlıklarımla ilintili olduğunu düşünüyorum.Bendeki kaşıntı da akşamları çıkıyo ortaya
bende jel den sonra cok akıntı oluyor küçük siyah lekede geliyor korkuyorum vallaBen de kullanıyorum crinone jel ama ben de aksine aşırı akıntı oluyor. Hatta jel kalıntılarıyla karışık olduğu için sanırım çok çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Şuan tereddüt ettim ben de acaba benimki içeri gitmiyor mu
Cok sevindim canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah darısı hayirli haber bekleyenlerin başına benimkini dinletmedi küçük diye ama ben görüyorum dedi cok merak ediyorum suanKızlar kontrolden çıktım 6+3 kalbi duyduk şükür çok güzeldi inşallah Allah herkese nasip etsin bu mübarek günde
Hııı anladım canım benim yoktu yeni çıktı ben senin de öyle sandımBenim 3 aydan uzundur kaşıntım vardı canım tedaviyle direkt ilgili olduğunu düşünmüyorum.Ama olanı da tetikliyor sanırım.Benim de geceleri fena bir hal alıyor.Otoimmün rahatsızlıklarımla ilintili olduğunu düşünüyorum.
bana denen şu, günlük 1 bardağı fazla aşmamak kaydıyla çay kahve kola vs içebilirsiniz dendi. bitki çayı da içebilirsiniz dediler ama adaçayı gibi söktürücü çaylardan ziyade ıhlamur, papatya yeşil çaya izin var. yani çok abartmadan içebiliyoruz. ben hergün 1 bardak çay içiyorum öğlen de 1 tane kahve başka bişey içmiyorum.Transfer sonrası süreçte beslenmeme dikkat ediyorum ama. Çay kahve konusunda doktorum bir şey demedi. Bu konuda sizler ne yapıyorsunuz kızlar. Ben biraz çaykolik biriyim de
Insallah canim hayirli haberler alirsin rabbim gönlüne göre versin inşallahkızlar bende yarın test yapacagım en son 11 ğün yapmıştım cok düşüktü değerler, umarım uçmuştur dğerler:)
Benimki de iki saniye bile sürmedi canım inan kalp atışını gördüm ekranda zaten embriyo dan ölçüm yapayım artık görünüyor dedi hem kese hem bebek 6+3 dedi inşallah sağ salim alalım kucağımızaCok sevindim canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah darısı hayirli haber bekleyenlerin başına benimkini dinletmedi küçük diye ama ben görüyorum dedi cok merak ediyorum suan
jelden sonra akıntı olması normal kuzum, uyguladıktan sonra 5 dk yatıp kalkıp yürümen gerekiyor. hareket edilmediği zaman jel iyi emilemediğinden cok geliyor akıntı ya da parça olarak.bende jel den sonra cok akıntı oluyor küçük siyah lekede geliyor korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?