- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Anladım canım. Bitki çayı içmiyorum zaten o konuda temkinliyim. Kahve pek aramıyorum zaten. Çay benim için biraz zorlayıcı olur. Fazla içiyorum gibi hissettim dikkat etmeliyim diye sormak istedim. Sayısını azaltmamda yine fayda vardır her şeyin fazlası zararBana hemşire 1 bardaktan fazla kahve içme dedi,bitki çayları hiç içme dedi ama çay için bişy demedi
bana denen şu, günlük 1 bardağı fazla aşmamak kaydıyla çay kahve kola vs içebilirsiniz dendi. bitki çayı da içebilirsiniz dediler ama adaçayı gibi söktürücü çaylardan ziyade ıhlamur, papatya yeşil çaya izin var. yani çok abartmadan içebiliyoruz. ben hergün 1 bardak çay içiyorum öğlen de 1 tane kahve başka bişey içmiyorum.
amim cnm cok sağolInsallah canim hayirli haberler alirsin rabbim gönlüne göre versin inşallah
direk işe geliyorum zaten de yinede azda olsa geliyor:)jelden sonra akıntı olması normal kuzum, uyguladıktan sonra 5 dk yatıp kalkıp yürümen gerekiyor. hareket edilmediği zaman jel iyi emilemediğinden cok geliyor akıntı ya da parça olarak.
bende günlük 2 ola 4 arası içerim bişey olmazAnladım canım. Bitki çayı içmiyorum zaten o konuda temkinliyim. Kahve pek aramıyorum zaten. Çay benim için biraz zorlayıcı olur. Fazla içiyorum gibi hissettim dikkat etmeliyim diye sormak istedim. Sayısını azaltmamda yine fayda vardır her şeyin fazlası zararteşekkür ederim
Amin saglikla kucaginiza alin inşaallahinsallah canim suan hamileyim rabbim korusun
çayı kahveyi çok sevene zor cidden :) ben ikisini de çok aramam.ben çayı çok abartmışım ya kahvaltıda 2-3 bardak. Akşam yemekten sonra 2-3 bardak . Bugünden itibaren azaltayım. İçtiğimi de limonla içeyim teşekkürler 🖐
hayırlı olsunnnKızlar kontrolden çıktım 6+3 kalbi duyduk şükür çok güzeldi inşallah Allah herkese nasip etsin bu mübarek günde
Bundan sonra ben de o şekilde içicem neyse erken döndüm hatadanbende günlük 2 ola 4 arası içerim bişey olmazama tabi cok açık..
Gerçekten zor oluyor bağımlılık galibaçayı kahveyi çok sevene zor cidden :) ben ikisini de çok aramam.
Hamilelik belirtileri arasında diye biliyorum normal yani canım. Kendi geçerbugün ağzımda acaip bir acı tat var, metal tadı gibi. aynı durumda olan var mı ya? ağzıma bir çikolata atayım dedim ama hiç bişey bastırmıyo o acı tadı.
daha bu sabah başladı, inşallah geçerHamilelik belirtileri arasında diye biliyorum normal yani canım. Kendi geçer
Üzüldüm. Söyleyecek söz bulamıyorum. Vardır bir hayır diyorum. Allahtan umut kesme, mucizelerinden desonucum negatif 3. denememsözün bittiği yer
teselli cümleleri seni rahatlatmayacak eminim ama hakkında hayırlısı olsunsonucum negatif 3. denememsözün bittiği yer
Gecmiş olsun allah sabır versinsonucum negatif 3. denememsözün bittiği yer
aynı hisleri hepimiz yaşadık. Ne desek boş üzüldümsonucum negatif 3. denememsözün bittiği yer
Bence 15 gün sonra kalp atışlarıyla beraber görürsün keseyi.. onu mu kastetti acaba hemşire. Ben memorialde tedavı oluyorum orada da kese kalp atışı beraber çağırıyorlar..Kızlar bugün transfer sonrası 13.günüm ve ikinci defa kan testi yapıldı. 3753 çıktı. Benim doktorum farklı şehirde. Aradım ama asistanı açtı. Değerin güzel, 15gün sonra kese için doktora görün dedi. Sizce geç değil mi 15 gün???
bir de ben hala günde 3adet estrofem, 2 kez de crinone jel kullanıyorum azaltmadı:/ siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz??
Canım ben de 4. Günde yaptım çok hafif çıktı 5. Günde yaptım bembeyax hiç yok..6. Günde yaptım çok net çıktı. Bunlar hep erken gebelik testleriydi.. bugün 8. Günüm normal gebelik testi bozuk gibi bişey iki çizgi de aşırı silik ortada saçma bir şerit var..Günaydinlar...dun yaptigim 2 test de nasil oldu beni yaniltti bilmiyorum. Az once yine yaptim ayni marka ve bembeyaz cikti. Transfer sonrasi 6.5 (7 aslinda ama saatten dolayi) günüm... nasip. Haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?