Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bana hemşire 1 bardaktan fazla kahve içme dedi,bitki çayları hiç içme dedi ama çay için bişy demedi
Anladım canım. Bitki çayı içmiyorum zaten o konuda temkinliyim. Kahve pek aramıyorum zaten. Çay benim için biraz zorlayıcı olur. Fazla içiyorum gibi hissettim dikkat etmeliyim diye sormak istedim. Sayısını azaltmamda yine fayda vardır her şeyin fazlası zarar teşekkür ederim

ben çayı çok abartmışım ya kahvaltıda 2-3 bardak. Akşam yemekten sonra 2-3 bardak . Bugünden itibaren azaltayım. İçtiğimi de limonla içeyim teşekkürler 🖐

bende günlük 2 ola 4 arası içerim bişey olmaz ama tabi cok açık..

bugün ağzımda acaip bir acı tat var, metal tadı gibi. aynı durumda olan var mı ya? ağzıma bir çikolata atayım dedim ama hiç bişey bastırmıyo o acı tadı.

bugün ağzımda acaip bir acı tat var, metal tadı gibi. aynı durumda olan var mı ya? ağzıma bir çikolata atayım dedim ama hiç bişey bastırmıyo o acı tadı.
Hamilelik belirtileri arasında diye biliyorum normal yani canım. Kendi geçer

Bence 15 gün sonra kalp atışlarıyla beraber görürsün keseyi.. onu mu kastetti acaba hemşire. Ben memorialde tedavı oluyorum orada da kese kalp atışı beraber çağırıyorlar..

Günaydinlar...dun yaptigim 2 test de nasil oldu beni yaniltti bilmiyorum. Az once yine yaptim ayni marka ve bembeyaz cikti. Transfer sonrasi 6.5 (7 aslinda ama saatten dolayi) günüm... nasip. Haber vereyim dedim
Canım ben de 4. Günde yaptım çok hafif çıktı 5. Günde yaptım bembeyax hiç yok..6. Günde yaptım çok net çıktı. Bunlar hep erken gebelik testleriydi.. bugün 8. Günüm normal gebelik testi bozuk gibi bişey iki çizgi de aşırı silik ortada saçma bir şerit var..
yani idrar testlerinin görüntüsüne çok güvenme .. çok kaliteli değiller hepsi aynı standartta üretilmiyor bence.. boşuna canını sıkma bir kere çıktıysa ona güven..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…