- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Değer çok iyi bence canımKizlar bugun 6.5 gun Degerim 34.5...
Insallah canim yarin haberlerini bekliyoruzzkızlar bende yarın test yapacagım en son 11 ğün yapmıştım cok düşüktü değerler, umarım uçmuştur dğerler:)
Evet kuzum kan berdim iste bunun uzerine :) rahatladim.. simdi cumartesi katlanmaya bakacagizCanım ben de 4. Günde yaptım çok hafif çıktı 5. Günde yaptım bembeyax hiç yok..6. Günde yaptım çok net çıktı. Bunlar hep erken gebelik testleriydi.. bugün 8. Günüm normal gebelik testi bozuk gibi bişey iki çizgi de aşırı silik ortada saçma bir şerit var..
yani idrar testlerinin görüntüsüne çok güvenme .. çok kaliteli değiller hepsi aynı standartta üretilmiyor bence.. boşuna canını sıkma bir kere çıktıysa ona güven..
Guzel mubarek gunlerdeyiz. Icinden geceni duaya dökmeni dilerim... cok cok zor. Bizlerin sinavini baskasi anlayamaz. Insallah bir kez daha cesaretlenip bu yola ciktiginda kucagin yavrunla dolarsonucum negatif 3. denememsözün bittiği yer
Guzel mubarek gunlerdeyiz. Icinden geceni duaya dökmeni dilerim... cok cok zor. Bizlerin sinavini baskasi anlayamaz. Insallah bir kez daha cesaretlenip bu yola ciktiginda kucagin yavrunla dolar
Bende suan gidiyorum yoldayim ama hic
Canim bende 1 saat önce early yaptım. .5 sn beklettim 2-3 dak çıktı. .tekrar dene..fazla idrar koyunca sıkıntı oluyoro testlerden degildi benim yaptigim early marka olan dik birakiyorsun idrar dolu plastigin içine ama 5 sn olmasi gerekirken 3 dk biraktim dik sekilde yanlis yaptim galiba insallahta yanlıştır
Çok güzel bnce de değerin canım inşallah kat kat artsınInsallah canim yarin haberlerini bekliyoruzz
Canim herseyin hayırlısı Allah yardimcin olsunsonucum negatif 3. denememsözün bittiği yer
Haklisiniz..insan bu sureclerde panik yapiyo..hele birde sıkıntılı surecler gecirdigimiz icin hepimiz..yuruyus olayinida birasdan yapabilitim ama bir yanimda yorumlardan ve sosyal arkadaslarimdan duyduklarim hep dinlenmem yonundeydi..tesekkur ederimBence bunlara hiç takılmayın kasık ağrıları olabilir normal, işlem görüyoruz, kafanızı dağıtın başka şeylere odaklanın ve yatmayın !! yürüyüş yapın harekret halinde olmanız yatmaktan daha faydalı..
Bende suan gidiyorum yoldayim ama hic umudum yok
Benim 2. Denemem..daha once transfer bile yapamadan yarida kesildi..yaşta oldukca var bende.zamanimda kisitli biras..biraz umutsuz vakayim acikcasi..her şerde bi hayir vardir..dogru zmani bekliyor olabilir..insallah en kisa zamanda bebeginizi kucaginiza almaniz dilegiyle..umudunuzu yitirmeyin olurmu..teselli cümleleri seni rahatlatmayacak eminim ama hakkında hayırlısı olsun
inşallah yarın ikimiz de artışı görür rahatlarız :)Evet kuzum kan berdim iste bunun uzerine :) rahatladim.. simdi cumartesi katlanmaya bakacagiz
Ne söylesek içini soğutmayacak biliyorum..benim de üçüncü denemem..yalnız değilsin,pes etme dörtte beşte pozitif alanları unutma canımsonucum negatif 3. denememsözün bittiği yer
şuan yapmışsın gibi duruyor. 5. hafta içinde gözüküyor yorumunun altındaKızlar kaçıncı hafta olduğunuzu gösteren tabloyu nasıl yapıyoruz acaba bulamadım ben
r ama kalKorkma canım allahin izni ile hiç bişey olmaz.. Ben kaç gündür okadar kanama gordum ki benimki saglikliysa siz hiç korkmayın..
Kuzum şimdi gördüm. Korkma hiç dinlen hep geçer kanama insan korkuyo ama dikkat et sen olmaz bsycik
[
sen naptin kalp atışını duydun mu
ama aşırı kanamam var yavrumKorkma canım allahin izni ile hiç bişey olmaz.. Ben kaç gündür okadar kanama gordum ki benimki saglikliysa siz hiç korkmayın..
çok ağladım eşimde idlibe göreve gitti 2 gündür sesini duymadım. çok korkuyorum kese var ama küçük daha dedi 5+5 kalp atisi için küçük dedi kesenin etrafında kanamaKuzum şimdi gördüm. Korkma hiç dinlen hep geçer kanama insan korkuyo ama dikkat et sen olmaz bsycik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?