Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Evet kuzum kan berdim iste bunun uzerine :) rahatladim.. simdi cumartesi katlanmaya bakacagiz

Merhabalar benimde transferimin 2 gunu..2 gundur yatiyorum bazen kalkiyorum tabi ama..bugun kasigimda agri var..ilaclarin yan etkilerinde varmi kasik agrisi bayanlar biliyomusunuz..

Bende suan gidiyorum yoldayim ama hic
o testlerden degildi benim yaptigim early marka olan dik birakiyorsun idrar dolu plastigin içine ama 5 sn olmasi gerekirken 3 dk biraktim dik sekilde yanlis yaptim galiba insallahta yanlıştır
Canim bende 1 saat önce early yaptım. .5 sn beklettim 2-3 dak çıktı. .tekrar dene..fazla idrar koyunca sıkıntı oluyor

Bence bunlara hiç takılmayın kasık ağrıları olabilir normal, işlem görüyoruz, kafanızı dağıtın başka şeylere odaklanın ve yatmayın !! yürüyüş yapın harekret halinde olmanız yatmaktan daha faydalı..

Haklisiniz..insan bu sureclerde panik yapiyo..hele birde sıkıntılı surecler gecirdigimiz icin hepimiz..yuruyus olayinida birasdan yapabilitim ama bir yanimda yorumlardan ve sosyal arkadaslarimdan duyduklarim hep dinlenmem yonundeydi..tesekkur ederim

teselli cümleleri seni rahatlatmayacak eminim ama hakkında hayırlısı olsun
Benim 2. Denemem..daha once transfer bile yapamadan yarida kesildi..yaşta oldukca var bende.zamanimda kisitli biras..biraz umutsuz vakayim acikcasi..her şerde bi hayir vardir..dogru zmani bekliyor olabilir..insallah en kisa zamanda bebeginizi kucaginiza almaniz dilegiyle..umudunuzu yitirmeyin olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…