- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Düşük tehlikesi var dedimi doktor? tehlike yoksa korkma kanamadan inşallah durur..ama aşırı kanamam var yavrum
Kesenin etrafında kanama olan arkadaşlarım sadece dinlendiler wc dışında kalkmadılar.Çok gemiş olsun korkma allahın izniyle bişey olmaz.Eşine üzüldüğün için bebeğinde etkilenmiştr Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.benim kardeş,imde tunceli de asker aklımız fikrimiz onda.Rabbim yardımcısı olsun hepsinin.çok ağladım eşimde idlibe göreve gitti 2 gündür sesini duymadım. çok korkuyorum kese var ama küçük daha dedi 5+5 kalp atisi için küçük dedi kesenin etrafında kanama
kesede şuan sıkıntı yok dedi ama kanama tehlikeli yerde yüzde 50 50 dediDüşük tehlikesi var dedimi doktor? tehlike yoksa korkma kanamadan inşallah durur..
sağol canim ama benim geçen seferde aynı 5.5 haftada böyle kanama oldu kese bozuldu kürtaj olmak zorunda kaldim ne olur dua edin bana perişan oldumKesenin etrafında kanama olan arkadaşlarım sadece dinlendiler wc dışında kalkmadılar.Çok gemiş olsun korkma allahın izniyle bişey olmaz.Eşine üzüldüğün için bebeğinde etkilenmiştr Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.benim kardeş,imde tunceli de asker aklımız fikrimiz onda.Rabbim yardımcısı olsun hepsinin.
Okadar ağlama üzülme insan üzüldükce daha çok kanama oluyor ben busefer farkettim bunu.. Dünden beri kendimi üzmemeye çalışıyorum biraz kesildi kanamam dua et bol bol burdaki bi arkadaş düşük tehlikesi için bi Esma paylaşmıştı elini karnına koy bu duaları okuçok ağladım eşimde idlibe göreve gitti 2 gündür sesini duymadım. çok korkuyorum kese var ama küçük daha dedi 5+5 kalp atisi için küçük dedi kesenin etrafında kanama
Allah yardımcın olsun allah korusun geçmişi düşünme lütfen bu kez öyle olmayacak de stres yapma.sağol canim ama benim geçen seferde aynı 5.5 haftada böyle kanama oldu kese bozuldu kürtaj olmak zorunda kaldim ne olur dua edin bana perişan oldum
Ozaman yazdıklarımı oku benim kanamam da öyle böyle değildi yazdığım duaları okudum çok dua ettim doktora gittiğimde şaşırdı kanama gözükmüyor ama sen kanaman var diyorsun dedi ondan diğer embriyo tupe yerleşmiş olabilir dedibelkide dualardan dolayı Allah bana bagislamistir muayene olduktan beri fazla kanamam olmadı çok azaldı..kesede şuan sıkıntı yok dedi ama kanama tehlikeli yerde yüzde 50 50 dedi
parca geliyo benden canim büyük buyukOzaman yazdıklarımı oku benim kanamam da öyle böyle değildi yazdığım duaları okudum çok dua ettim doktora gittiğimde şaşırdı kanama gözükmüyor ama sen kanaman var diyorsun dedi ondan diğer embriyo tupe yerleşmiş olabilir dedibelkide dualardan dolayı Allah bana bagislamistir muayene olduktan beri fazla kanamam olmadı çok azaldı..
hangi duaları okudunOzaman yazdıklarımı oku benim kanamam da öyle böyle değildi yazdığım duaları okudum çok dua ettim doktora gittiğimde şaşırdı kanama gözükmüyor ama sen kanaman var diyorsun dedi ondan diğer embriyo tupe yerleşmiş olabilir dedibelkide dualardan dolayı Allah bana bagislamistir muayene olduktan beri fazla kanamam olmadı çok azaldı..
Allah sabir versin cnm kacinci denemendi.Kacinci gunde adet oldun.Ben regl oldum sabah 7 de işe gitmem gerekiyordu gittim.yarın test günümdü zaten.sabah kanı verip kesinleştiricem negatifi.
Cnm senin cift cizgi cikmamismiydiCok umutluydum bende ama dun idrarda negatifi gorunce umudum kirildi bu aksam kan vericem zaten yarindi test günüm.
Bizimki ile aynı olmasa da benim yengemde spiral le hamile kaldı aynı senin anlattığın gibi düşük tehlikesi vardı oda parça parça geliyor demişti çok şükür hiç bişey olmadı hastaneye bile yatırdılar doktorlarda hayret etmiş.. sende dua et allahtan ümit kesilmezparca geliyo benden canim büyük buyuk
İlk denemem 5. Gün taze emriyo transferi. 19 şubatta transfer oldum.Allah sabir versin cnm kacinci denemendi.Kacinci gunde adet oldun.
Öyle deme canım ilaçlar regl olmani engelliyor belki hamilesindir yerleşme kanamasıdır bendede oldu adet gibi doktorumu aradım yerleşme kanaması olabilir hemen gel test yapalım dedi sonucum pozitif.. Bence vakit kaybetme doktorla görüş ve test yap hemen..Ben regl oldum sabah 7 de işe gitmem gerekiyordu gittim.yarın test günümdü zaten.sabah kanı verip kesinleştiricem negatifi.
İnşallah pozitiftir idrar yanıltabilir..Cok umutluydum bende ama dun idrarda negatifi gorunce umudum kirildi bu aksam kan vericem zaten yarindi test günüm.
çok dua ediyorum Yazdıklarınıza okudum ama yok..yine aynı şeyi yaşamak kahrediyo beni okadar dikkat ettim yok protestan bile kesiyo kanamayiBizimki ile aynı olmasa da benim yengemde spiral le hamile kaldı aynı senin anlattığın gibi düşük tehlikesi vardı oda parça parça geliyor demişti çok şükür hiç bişey olmadı hastaneye bile yatırdılar doktorlarda hayret etmiş.. sende dua et allahtan ümit kesilmez
amin canim aminKesenin etrafında kanama olan arkadaşlarım sadece dinlendiler wc dışında kalkmadılar.Çok gemiş olsun korkma allahın izniyle bişey olmaz.Eşine üzüldüğün için bebeğinde etkilenmiştr Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.benim kardeş,imde tunceli de asker aklımız fikrimiz onda.Rabbim yardımcısı olsun hepsinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?