- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
Zaten pazartesi regl günümdü. İlaçlarla bu güne kadar geldim. Önce çamur gibi geldi sonra kırmızı ve parçalı. Ne ağrı ne başka bişi var. Kan vericem bakalımÖyle deme canım ilaçlar regl olmani engelliyor belki hamilesindir yerleşme kanamasıdır bendede oldu adet gibi doktorumu aradım yerleşme kanaması olabilir hemen gel test yapalım dedi sonucum pozitif.. Bence vakit kaybetme doktorla görüş ve test yap hemen..
Ben yinede test yap derim doktora anlat bu yazdıklarını bildiğin adet oldum ben doktor nekadar yerleşme kanaması dediyse ben adet dedim çünkü aynı adet kanama ma benziyordu..Zaten pazartesi regl günümdü. İlaçlarla bu güne kadar geldim. Önce çamur gibi geldi sonra kırmızı ve parçalı. Ne ağrı ne başka bişi var. Kan vericem bakalım
İnsallahİnşallah pozitiftir idrar yanıltabilir..
Hastanedemisin canım serum falan takmadilarmi progestan iğne mi hapmi? Oğlumda kanamam olduğunda doktor serum taktı eve git iki tane progestan iç demisti ignede kullanıyordum çok şükür kesmişti.çok dua ediyorum Yazdıklarınıza okudum ama yok..yine aynı şeyi yaşamak kahrediyo beni okadar dikkat ettim yok protestan bile kesiyo kanamayi
Yaptırcam testi. Benim olumsuz düşünme sebebem taze transfer di. Zaten 19 şubatta transfer oldum.. 24 şubat ise regl günümdü. Hayırlısı kan ne diyecek bakalımBen yinede test yap derim doktora anlat bu yazdıklarını bildiğin adet oldum ben doktor nekadar yerleşme kanaması dediyse ben adet dedim çünkü aynı adet kanama ma benziyordu..
İnşallah pozitif der sende benim gibi şaşırırsınYaptırcam testi. Benim olumsuz düşünme sebebem taze transfer di. Zaten 19 şubatta transfer oldum.. 24 şubat ise regl günümdü. Hayırlısı kan ne diyecek bakalım
Kuzum adet kanaması kadar çok mu yerleşme filan olmasın baya çok gelen oluyor yerleşmede deİlk denemem 5. Gün taze emriyo transferi. 19 şubatta transfer oldum.
Hatta benim normal adet kanamamdan daha çok. Çünkü bende ilk gün az kanama olur. 2. Gün artarKuzum adet kanaması kadar çok mu yerleşme filan olmasın baya çok gelen oluyor yerleşmede de
yok canim eve geldim iğne vurdu ama.yok kesmiyo geçen sefer iğne vurulunca benimkini de kesmişti ama bunda kesmiyo gitti.cocugumHastanedemisin canım serum falan takmadilarmi progestan iğne mi hapmi? Oğlumda kanamam olduğunda doktor serum taktı eve git iki tane progestan iç demisti ignede kullanıyordum çok şükür kesmişti.
Bak parça parça kanaması olup hamile olanlar da var yarın ola hayrolaHatta benim normal adet kanamamdan daha çok. Çünkü bende ilk gün az kanama olur. 2. Gün artar
İnşallah kesilir korkmayok canim eve geldim iğne vurdu ama.yok kesmiyo geçen sefer iğne vurulunca benimkini de kesmişti ama bunda kesmiyo gitti.cocugum
insallahİnşallah kesilir korkma
Tabi kuzum merak etme kese de bile olsa düzelir o bnce sen dinlen duanı et bol bol bk gör iyi gelckçok ağladım eşimde idlibe göreve gitti 2 gündür sesini duymadım. çok korkuyorum kese var ama küçük daha dedi 5+5 kalp atisi için küçük dedi kesenin etrafında kanama
nolur dua edin bana nolur yalvaroyorumTabi kuzum merak etme kese de bile olsa düzelir o bnce sen dinlen duanı et bol bol bk gör iyi gelck
Hayirla kucagina alacaksin bebegini insallah canim ferah tut icininolur dua edin bana nolur yalvaroyorum
Rabbim bu mübarek gecede hepimizin yardımcısı olsunnolur dua edin bana nolur yalvaroyorum
Allah yardımcınız olsun insallah en kısa zamanda kanama durur bebişiniz sizinle olurçok ağladım eşimde idlibe göreve gitti 2 gündür sesini duymadım. çok korkuyorum kese var ama küçük daha dedi 5+5 kalp atisi için küçük dedi kesenin etrafında kanama
dış gebelikte düzenli artış olmaz. düzensiz dalgalı gider. değetlerin çok iyi. tadını çıkarKızlar merhaba bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum transferden sonra
10.Gün değerim 173
13.gün 575
16.Gün 2475 cıktı tek embriyo transferi
sizce değerler normalmi gidiyor iki katında üstünde çıkıyor dış gebelik filan geldi aklıma hemen bi kuruntu yaptım.malum transfer sonrasi ameliyatlar falan herşeyden korkar oldum artık değeri böyle artan varmi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?