Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canım 2değil 3günde bir yaptırmıssın testleri. 2katından fazla çıkıyor doğal olarak Benim 11.gün 1728, 13.gün 3753. Arada iki gün varken iki katı olur
tebrik ederim bu arada, Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Teşekkür ederim hepimizin insallahben hep 2 gün bekleyip 3.gün sabahı yaptırdım bugün degeri yüksek görünce korktum bu nasıl karmaşık duygudur pozitif çıksın diye bekliyoruz şimdide artisla kalbim ağzına geliyor allah hepimizin bebeklerini kucağımiza almayı nasip etsin

Gebelik kesesini gören arkadaşlar tam olarak ne zaman görmüşlerdi acaba? Bu arada kandilimiz mübarek olsun inşallah ❤ Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip eylesin inşallah, bizlerinde sağlıkla devam etmesini

Gebelik kesesini gören arkadaşlar tam olarak ne zaman görmüşlerdi acaba? Bu arada kandilimiz mübarek olsun inşallah ❤ Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip eylesin inşallah, bizlerinde sağlıkla devam etmesini
Benim bildiğim kadarıyla beta hcg 1500 ü geçtiği zaman kese gözüküyor. Doktorum öyle demişti

Benim bildiğim kadarıyla beta hcg 1500 ü geçtiği zaman kese gözüküyor. Doktorum öyle demişti
Ben çarşamba günü 466 sonucunu alınca tekrar kan vermedim, doktor gerek görmedi, ama ben dayanamayıp cumartesi günü 5+1ken keseyi görmek için doktora gidecem, o yüzden merak ettim hafta gün olarak ne zaman görüldüğünü kesesini gören arkadaşlarda?

Pazartesi giderseniz daha iyi olabilir çünkü iki günde ortalama 2 kat artıyor Cumartesi 1500 olmazsa görünmez boşuna kafanızı takarsınız.2 kattan fazla artadabilir tabi kesin görünmez demiyorum ama görünmeme ihtimalini göz önünde bulundurun çanınızı sıkmayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…