- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
yok canim el gibinparcalar geliyoAllah yardımcınız olsun insallah en kısa zamanda kanama durur bebişiniz sizinle olur
yok canim yine aynı oldu geçen seferde böyle oldu yine parçalar geliyo gitti bebegimHayirla kucagina alacaksin bebegini insallah canim ferah tut icini
Kotu dusunmek yok canim bak mubarek gun Rabbimin neye gucu yetmez ki bol bol dua etyok canim yine aynı oldu geçen seferde böyle oldu yine parçalar geliyo gitti bebegim
kaçıncı gün embriyosuKizlaar bugun 8. Gunum ve sonucum 5,78 ne dusuneyim ben simdi
5. gun embriyosukaçıncı gün embriyosu
Taze transfer mi canim yani catlatma ignesinden kac gun gecti5. gun embriyosu
Yok canim taze degil 5 yillik dondurulmus embriyo of iki gun sonra mi tekrar versem yarin aksam mi bilemedimTaze transfer mi canim yani catlatma ignesinden kac gun gecti
Catlatma ignesi etkisi olmayacagina gore yukselme ihtimali var demektir umudunu kesme yani kuzumYok canim taze degil 5 yillik dondurulmus embriyo of iki gun sonra mi tekrar versem yarin aksam mi bilemedim
Canım 2değil 3günde bir yaptırmıssın testleri. 2katından fazla çıkıyor doğal olarakKızlar merhaba bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum transferden sonra
10.Gün değerim 173
13.gün 575
16.Gün 2475 cıktı tek embriyo transferi
sizce değerler normalmi gidiyor iki katında üstünde çıkıyor dış gebelik filan geldi aklıma hemen bi kuruntu yaptım.malum transfer sonrasi ameliyatlar falan herşeyden korkar oldum artık değeri böyle artan varmi aranizda?
ediyorum canim ama.yine olan olduKotu dusunmek yok canim bak mubarek gun Rabbimin neye gucu yetmez ki bol bol dua et
Yok yok hissediyorum bebegin seninleediyorum canim ama.yine olan oldu
Nolur sakin ol. Hemen kabullenme. Rabbim ol dedikten sonra tüm kanın boşalsa nolur ki. Bu geceyi değerlendir. Henüz geçen bir şey yok.ediyorum canim ama.yine olan oldu
5.gün embriyosu için düşük gibi ama belli olmaz. 2 gün sonra tekrarla bence5. gun embriyosu
Teşekkür ederimCanım 2değil 3günde bir yaptırmıssın testleri. 2katından fazla çıkıyor doğal olarakBenim 11.gün 1728, 13.gün 3753. Arada iki gün varken iki katı olur
tebrik ederim bu arada, Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Benim bildiğim kadarıyla beta hcg 1500 ü geçtiği zaman kese gözüküyor. Doktorum öyle demiştiGebelik kesesini gören arkadaşlar tam olarak ne zaman görmüşlerdi acaba? Bu arada kandilimiz mübarek olsun inşallah ❤ Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip eylesin inşallah, bizlerinde sağlıkla devam etmesini
Ben çarşamba günü 466 sonucunu alınca tekrar kan vermedim, doktor gerek görmedi, ama ben dayanamayıp cumartesi günü 5+1ken keseyi görmek için doktora gidecem, o yüzden merak ettim hafta gün olarak ne zaman görüldüğünü kesesini gören arkadaşlarda?Benim bildiğim kadarıyla beta hcg 1500 ü geçtiği zaman kese gözüküyor. Doktorum öyle demişti
Pazartesi giderseniz daha iyi olabilir çünkü iki günde ortalama 2 kat artıyor Cumartesi 1500 olmazsa görünmez boşuna kafanızı takarsınız.2 kattan fazla artadabilir tabi kesin görünmez demiyorum ama görünmeme ihtimalini göz önünde bulundurun çanınızı sıkmayın:)Ben çarşamba günü 466 sonucunu alınca tekrar kan vermedim, doktor gerek görmedi, ama ben dayanamayıp cumartesi günü 5+1ken keseyi görmek için doktora gidecem, o yüzden merak ettim hafta gün olarak ne zaman görüldüğünü kesesini gören arkadaşlarda?
öyle canim ama parca çok düştü umudum kalmadiNolur sakin ol. Hemen kabullenme. Rabbim ol dedikten sonra tüm kanın boşalsa nolur ki. Bu geceyi değerlendir. Henüz geçen bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?