Babası pazartesi yanımızda olamayacağı için Bi heyecanla cumartesiye randevu aldım, söylediğiniz gibi farkındayım ama merak iştePazartesi giderseniz daha iyi olabilir çünkü iki günde ortalama 2 kat artıyor Cumartesi 1500 olmazsa görünmez boşuna kafanızı takarsınız.2 kattan fazla artadabilir tabi kesin görünmez demiyorum ama görünmeme ihtimalini göz önünde bulundurun çanınızı sıkmayın:)
İnşallah hemencecik gözükür o zamanBabası pazartesi yanımızda olamayacağı için Bi heyecanla cumartesiye randevu aldım, söylediğiniz gibi farkındayım ama merak işteinşallah kendini bize gösterir dünyalar bizim olur erken dönemde görenlerde olduğu için merak ederek sordum aslında, ben büyük ihtimalle transvajinal ultrasonla görüleceğini düşünüyorum, öyle hissediyorum ki üzmeyecek bizi inşallah
Teşekkür ederim Rabbim güzel kalbinize göre versin inşallahİnşallah hemencecik gözükür o zamanEğer gözükmezse bu da çok normal farkında olup üzülmedikten sonra erken gitmenin bir dezavantajı kalmıyor hızlıca yükselsin beta babaya yetişsin
Teşekkürler hepimizinTeşekkür ederim Rabbim güzel kalbinize göre versin inşallahinşallah gösterir kendini annesine de babasına da
4.tüp oldugu için bu sefer tutunması için ekstra birsey yaptımı doktorunuz hayırlı olsun buaradaMerhaba hanımlar ben de transferi mi 15 Şubat'ta yaptırdım 6 gün embriyosuydu. Çok şükür dün pozitif olduğunu öğrendim değerim 164 çıktı yarın tekrar kan vereceğim bir tane kızım var o da tüp bebekdi. Kızımdan sonra 4 tüp bebeğim. Buralarda belirtileri çok aradım ben de yaşadığım belirtileri size yazmak istedim transferimin ertesi günü akşamına vücudum ateşliydi. İkinci günü akşamı çok terledim üç günü de çok terledim. 4 günü hiç belirti olmadı 5 günü hafif bel ve kasık ağrılarım oldu çok hafif öğürme başladı 6 gün aynı şekilde devam etti 7 ve 8 günü hiç belirtim yoktu 9 günüm tekrar halsizlik bacakta halsizlik hafif kasık ağrısı mide bulantısı vardı 5.6 .ve 7 gün idrarda silik çıktı ama çok az silik. 8 ve 9 gün koyulaştı 10 günde de kan testinin sonucu 164 çıktı. Hepsini yazmak istedim �nşallah herkes bu güzel duyguyu Yaşar.
Şimdi ne var kan sulandırıcı canım. Clexan veriyor doktorlar cok yakıcıMerhaba. Bende kan pihtilasmasi var genetik test ile raporluyum. Gebelik ve 40 gun kogusalik boyunca killandim kan sulandirici. O zananlar hibor vardi hey gidi...tek bir gercek var ki.. her aci geciyor
Ortalama 48 saatte bir 2ye katlanıyo desek ctesi erken olabilir gibi kuzum, göremezsem panik yapma diye söylüyorum ama git tabii. Belli olmazBen çarşamba günü 466 sonucunu alınca tekrar kan vermedim, doktor gerek görmedi, ama ben dayanamayıp cumartesi günü 5+1ken keseyi görmek için doktora gidecem, o yüzden merak ettim hafta gün olarak ne zaman görüldüğünü kesesini gören arkadaşlarda?
şu mübarek günde Rabbim gönlümüzdekini nasip eylesin inşallah hepimize, öyle bekledik ki kuzumu artık gösterir diye düşünüyorumOrtalama 48 saatte bir 2ye katlanıyo desek ctesi erken olabilir gibi kuzum, göremezsem panik yapma diye söylüyorum ama git tabii. Belli olmazinsallah görürsünüz de rahatlarsın
Hibor kullanirdim ben. Simdi oksapar cikmis. O da yakiyor ama hibor gibi derinin altini koca koca yumru yapmiyor en azindanŞimdi ne var kan sulandırıcı canım. Clexan veriyor doktorlar cok yakıcı
Görürsün canım 14. Gün vajinal usg de göründu benimki...Babası pazartesi yanımızda olamayacağı için Bi heyecanla cumartesiye randevu aldım, söylediğiniz gibi farkındayım ama merak işteinşallah kendini bize gösterir dünyalar bizim olur erken dönemde görenlerde olduğu için merak ederek sordum aslında, ben büyük ihtimalle transvajinal ultrasonla görüleceğini düşünüyorum, öyle hissediyorum ki üzmeyecek bizi inşallah
Hayırlı olsun canım, bir sorum var.Hamilelik öncesinde de adet olmadan baş ağrın olur muydu?Canim cok tesekkur ederim kanda pozitifi gordum ,darisi size olsun insallah.
Ben 8.gun dus aldim ,genelde yattim oturdum hic is yapmadim ,bol su ictim ,ananas yedim hergun ,kabak cekirdegi yedim,et tavuk ,et sulu corbalar ictim,neredeyse hic belirti yasamadim belirtisi olmayanlara duyurulur8.gunden sonra adet olacakmisim gibi karnim agridi ozellikle gece ,1gece cok basim agridi ,hiic gogus agrisi yok sadece dolgun
Kuzum eşin idlibdeydi dimi dün yazmıştın allahım sen koruediyorum canim ama.yine olan oldu
Canım dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz.çok ağladım eşimde idlibe göreve gitti 2 gündür sesini duymadım. çok korkuyorum kese var ama küçük daha dedi 5+5 kalp atisi için küçük dedi kesenin etrafında kanama
İnşallahGörürsün canım 14. Gün vajinal usg de göründu benimki...
Aminnn Rabbim korusun esirgesin inşallahKuzum eşin idlibdeydi dimi dün yazmıştın allahım sen koruİyi haberlerinizi bekliyoruz ikinizin de
Benimde 5.gunuTransferin 3. Gunu idrar yada kan testi yaptiran oldumu acaba..surec cok sıkıcı
Benimde 5.gunum cnm hic bir belirtim yok test yaoamayada korkuyorum>Transferin 3. Gunu idrar yada kan testi yaptiran oldumu acaba..surec cok sıkıcı
3.gün test yaparsan hiçbir sonuç alamazsın. heleki 3.gün embriyosuysa çıkmaz. 5.gün dondurulmuş transferi olmuştum ben ilkinde salı öğlen transferim oldu pazar sabahı erken gebelik testi ile 15dk sonra çizgi çıktı. aynı gün kan testinde 47çıktı.demem o ki hcg ilk önce kana karışıyor.Transferin 3. Gunu idrar yada kan testi yaptiran oldumu acaba..surec cok sıkıcı
bize güzel haberler ver inş. eşin iyidir umarımCanım dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?