Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Babası pazartesi yanımızda olamayacağı için Bi heyecanla cumartesiye randevu aldım, söylediğiniz gibi farkındayım ama merak işte inşallah kendini bize gösterir dünyalar bizim olur erken dönemde görenlerde olduğu için merak ederek sordum aslında, ben büyük ihtimalle transvajinal ultrasonla görüleceğini düşünüyorum, öyle hissediyorum ki üzmeyecek bizi inşallah

İnşallah hemencecik gözükür o zaman Eğer gözükmezse bu da çok normal farkında olup üzülmedikten sonra erken gitmenin bir dezavantajı kalmıyor hızlıca yükselsin beta babaya yetişsin

İnşallah hemencecik gözükür o zaman Eğer gözükmezse bu da çok normal farkında olup üzülmedikten sonra erken gitmenin bir dezavantajı kalmıyor hızlıca yükselsin beta babaya yetişsin
Teşekkür ederim Rabbim güzel kalbinize göre versin inşallah inşallah gösterir kendini annesine de babasına da

4.tüp oldugu için bu sefer tutunması için ekstra birsey yaptımı doktorunuz hayırlı olsun buarada

Merhaba. Bende kan pihtilasmasi var genetik test ile raporluyum. Gebelik ve 40 gun kogusalik boyunca killandim kan sulandirici. O zananlar hibor vardi hey gidi...tek bir gercek var ki.. her aci geciyor
Şimdi ne var kan sulandırıcı canım. Clexan veriyor doktorlar cok yakıcı

Ortalama 48 saatte bir 2ye katlanıyo desek ctesi erken olabilir gibi kuzum, göremezsem panik yapma diye söylüyorum ama git tabii. Belli olmaz insallah görürsünüz de rahatlarsın

Ortalama 48 saatte bir 2ye katlanıyo desek ctesi erken olabilir gibi kuzum, göremezsem panik yapma diye söylüyorum ama git tabii. Belli olmaz insallah görürsünüz de rahatlarsın
şu mübarek günde Rabbim gönlümüzdekini nasip eylesin inşallah hepimize, öyle bekledik ki kuzumu artık gösterir diye düşünüyorum

Görürsün canım 14. Gün vajinal usg de göründu benimki...

Hayırlı olsun canım, bir sorum var.Hamilelik öncesinde de adet olmadan baş ağrın olur muydu?

Transferin 3. Gunu idrar yada kan testi yaptiran oldumu acaba..surec cok sıkıcı
3.gün test yaparsan hiçbir sonuç alamazsın. heleki 3.gün embriyosuysa çıkmaz. 5.gün dondurulmuş transferi olmuştum ben ilkinde salı öğlen transferim oldu pazar sabahı erken gebelik testi ile 15dk sonra çizgi çıktı. aynı gün kan testinde 47çıktı.demem o ki hcg ilk önce kana karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…