- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Evet oluyordu,adet oncesi migrenim tutardiHayırlı olsun canım, bir sorum var.Hamilelik öncesinde de adet olmadan baş ağrın olur muydu?
4. Gün çok erken boşuna üzülüyorsunuz arkadaşlar bak buradaGünaydın kızlar dün geceden beri ağlama krizine girdim haberleri gördükçe duydukça Allahım sen sabır ver..
3.gün embriyosu 6.gün 5.gün embriyosu için 4.gün normal gebelik testi hiç bişey çıkmadı hayalet çizgi bile yine olmadı sanırım
Çok pişman oldum baktığıma bide erken gebelik testi de değil evdeki gereksiz bi hareket yaptım4. Gün çok erken boşuna üzülüyorsunuz arkadaşlar bak buradasomurtkankiz dördüncü günde idrarda negatif beşinci günde kanda pozitifi gördü
En erken idrar testini 6. Gün yapın bence beşte bile çıkan var çıkmayan var dörtte çıkan çok nadir zaten
Ah içimiz yandı hepimizin ama ateş asıl düştüğü yeri yakıyor ailelerinin acısını tahmin bile edemeyiz biz böyleysek allah yardımcıları olsun şehit sayımız artmasın inşallah
Tesekur ediyorum..3.gün test yaparsan hiçbir sonuç alamazsın. heleki 3.gün embriyosuysa çıkmaz. 5.gün dondurulmuş transferi olmuştum ben ilkinde salı öğlen transferim oldu pazar sabahı erken gebelik testi ile 15dk sonra çizgi çıktı. aynı gün kan testinde 47çıktı.demem o ki hcg ilk önce kana karışıyor.
Daha cok erken ben ilk 7.gun days comfort erken gebelikle silik cizgi gordum.Sen de bakacaksan erken gebelik testi ile bakGünaydın kızlar dün geceden beri ağlama krizine girdim haberleri gördükçe duydukça Allahım sen sabır ver..
3.gün embriyosu 6.gün 5.gün embriyosu için 4.gün normal gebelik testi hiç bişey çıkmadı hayalet çizgi bile yine olmadı sanırım
çok sukur eşimden haber aldim ama nolur dua edinA alLaayaaaaaaaaaa benim de aklıma geldin dua ettim eşini korusun rabbim iyi haberlerini bekliyorm ben de
çok sukur eşimden haber aldim canim ama bebegim gittiKuzum eşin idlibdeydi dimi dün yazmıştın allahım sen koruİyi haberlerinizi bekliyoruz ikinizin de
Cok şükür geceden beri aklımda elim varmadı yazmaya kanaman nasıl kuzum..çok sukur eşimden haber aldim ama nolur dua edin
Erken gebelik yapma imkanın varsa erken gebelik testi yap canım şuan var gibi gözüküyor amaGünaydın arkadaşlar.ayin 21inde transfer oldum.dondurulmus 3.gun embriyosu.sizce var mı..erken yaptım testi dayanamadım.ablam diyor o hafif çizgi hep olur.kafam karisti
Var canım hayırlı olsun.. Yok hiç çizgi olmaz hamile değilsen ben çok yaparım..Günaydın arkadaşlar.ayin 21inde transfer oldum.dondurulmus 3.gun embriyosu.sizce var mı..erken yaptım testi dayanamadım.ablam diyor o hafif çizgi hep olur.kafam karisti
çok sukur eşimden haber aldim ama nolur dua edin
Canım Allah eşini sana kavuştursun. Sabırlar diliyorum ☹çok sukur eşimden haber aldim canim ama bebegim gitti
Cnm Allah sabır versin imtihanımız zor sabredeceğizçok sukur eşimden haber aldim canim ama bebegim gitti
4bb ne demek acaba bilgi verebilirmisinizBende dün transfer oldum 2. Deneme 5. Gün embriyosu 4bb kalitede olduğu söylendi hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Ayın 4ü test günüm 3üne kadar bakmayacağım moralimi bozdum ayın 22sinde öğleden sonra transfer oldum 3.gün embriyosunu 5.gün embriyosunu da 24ünde öğleden sonra erken oldu sanırım bakmakDaha cok erken ben ilk 7.gun days comfort erken gebelikle silik cizgi gordum.Sen de bakacaksan erken gebelik testi ile bak
Erken olmus cnm moralini bozma sakinAyın 4ü test günüm 3üne kadar bakmayacağım moralimi bozdum ayın 22sinde öğleden sonra transfer oldum 3.gün embriyosunu 5.gün embriyosunu da 24ünde öğleden sonra erken oldu sanırım bakmak
Rabbim eşinin askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah, bak kardeşim herşey hallolur Allah sana ve eşine sağlıklı ömür versin, bizim 6. denememiz çok şükür Rabbim Ol dedi. Herşey insanlar için bizim sınavımız da böyle, sabret şükret dua et güzel günler gelecek inşallahçok sukur eşimden haber aldim canim ama bebegim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?