Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Günaydın kızlar dün geceden beri ağlama krizine girdim haberleri gördükçe duydukça Allahım sen sabır ver..
3.gün embriyosu 6.gün 5.gün embriyosu için 4.gün normal gebelik testi hiç bişey çıkmadı hayalet çizgi bile yine olmadı sanırım

4. Gün çok erken boşuna üzülüyorsunuz arkadaşlar bak burada somurtkankiz dördüncü günde idrarda negatif beşinci günde kanda pozitifi gördü
En erken idrar testini 6. Gün yapın bence beşte bile çıkan var çıkmayan var dörtte çıkan çok nadir zaten

Ah içimiz yandı hepimizin ama ateş asıl düştüğü yeri yakıyor ailelerinin acısını tahmin bile edemeyiz biz böyleysek allah yardımcıları olsun şehit sayımız artmasın inşallah

Çok pişman oldum baktığıma bide erken gebelik testi de değil evdeki gereksiz bi hareket yaptım
Hem nasıl yaktı onları Allahım sabırlar versin çok acı çok

Tesekur ediyorum..

Daha cok erken ben ilk 7.gun days comfort erken gebelikle silik cizgi gordum.Sen de bakacaksan erken gebelik testi ile bak

Günaydın arkadaşlar.ayin 21inde transfer oldum.dondurulmus 3.gun embriyosu.sizce var mı..erken yaptım testi dayanamadım.ablam diyor o hafif çizgi hep olur.kafam karisti
Erken gebelik yapma imkanın varsa erken gebelik testi yap canım şuan var gibi gözüküyor ama

Daha cok erken ben ilk 7.gun days comfort erken gebelikle silik cizgi gordum.Sen de bakacaksan erken gebelik testi ile bak
Ayın 4ü test günüm 3üne kadar bakmayacağım moralimi bozdum ayın 22sinde öğleden sonra transfer oldum 3.gün embriyosunu 5.gün embriyosunu da 24ünde öğleden sonra erken oldu sanırım bakmak

çok sukur eşimden haber aldim canim ama bebegim gitti
Rabbim eşinin askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah, bak kardeşim herşey hallolur Allah sana ve eşine sağlıklı ömür versin, bizim 6. denememiz çok şükür Rabbim Ol dedi. Herşey insanlar için bizim sınavımız da böyle, sabret şükret dua et güzel günler gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…