Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Doktor bana hergun kalçadan iğne verdi folik asit coraspın göbekten bir iğne estofem günde 3 tane kullandığım ilaçlar bunlar
Hepsi iyide kalçadan iğne çok zor artık oturamaz oldum
Birşey sorcam arkadaşım estofem gunde 3 alıyorsun ya bitince ne oluyor bıdaha mı kullanıyorsun ne iğnesi oluyorsun ben 3 hafta iğne kullandm yumrtalar buyumeyınce tedaviyi sonlandırmak ıstedim bana yardımcı olrmu sn sorunun ne bende yumurtalık yetmezliği var ilaçsız adet gormuyorm 33 yaşndayı im

Günaydın arkadaşlar.ayin 21inde transfer oldum.dondurulmus 3.gun embriyosu.sizce var mı..erken yaptım testi dayanamadım.ablam diyor o hafif çizgi hep olur.kafam karisti
3.gün embriyosu için bence pozitf sonuç bu. 8.gün olmuş oluyor bence kan testi yaptır. ya da yarın ilk idrarla tekrar yap

prulotex iğnem pazar bitiyor. ptesi için yenisini almam laxım. acaba pazar test yapıp ona göremi hareket etsem5.gün oluyor.diğer transferimde çıkmıştı 5.günde.
şaka bir yana hormon basıp duruyoruz vücut da şaşırdı iyice

Kızlar 6+2 deyim bu sabah uyandığımda peçeteye nokta şeklinde kahverengi kan geldi. Tutunma olacak zamanı geçmiş olmam gerekmiyor mu? Ne kanaması bu sizce? Çok korktum doktora sormalı mıyım? Artarsa mı sorayım? Dün belimde çok ağrıyordu inşallah miniğime bir şey olmaz

fitil ya da jel kullanıyormusun? kahve akıntılar ondan olabiliyor. içini ferah tut. sadece takip et artarsa doktorunla görüş

Kizlar gunaydin. Bu mubarek gunlerde Allah hepimizin ve askerlerimizin yardimcisi olsun... dun geceden beri sol kasigmda bicak batmalari oluyor agrim var. yarin 9. Gun kan verecegim.. ve doktoruma gidecegim.. insallah katlanmam guzel olur

Kizlar gunaydin. Bu mubarek gunlerde Allah hepimizin ve askerlerimizin yardimcisi olsun... dun geceden beri sol kasigmda bicak batmalari oluyor agrim var. yarin 9. Gun kan verecegim.. ve doktoruma gidecegim.. insallah katlanmam guzel olur
sen 4te mi yapmıştın ilk testisabah ilk idrarla mı yaptın

fitil ya da jel kullanıyormusun? kahve akıntılar ondan olabiliyor. içini ferah tut. sadece takip et artarsa doktorunla görüş

Evet canım Lutinus fitil kullanıyorum ama bu zamana kadar hiç olmadı. Başka olan var mı acaba? Bel ağrımda çok olunca endişe ettim. İnşallah fitildendir çok korkuyorum

Kızlar canım çok sıkkın, 10 gün 8,49 du testim,bugun yani 15 ğün anca 17,91 olmuş çok az ilerliyor doktor,yavaş ilerliyor dedi pazartesi tekrar yapıcam testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…