- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
Var canım hayırlı olsunGünaydın arkadaşlar.ayin 21inde transfer oldum.dondurulmus 3.gun embriyosu.sizce var mı..erken yaptım testi dayanamadım.ablam diyor o hafif çizgi hep olur.kafam karisti
Birşey sorcam arkadaşım estofem gunde 3 alıyorsun ya bitince ne oluyor bıdaha mı kullanıyorsun ne iğnesi oluyorsun ben 3 hafta iğne kullandm yumrtalar buyumeyınce tedaviyi sonlandırmak ıstedim bana yardımcı olrmu sn sorunun ne bende yumurtalık yetmezliği var ilaçsız adet gormuyorm 33 yaşndayı imDoktor bana hergun kalçadan iğne verdi folik asit coraspın göbekten bir iğne estofem günde 3 tane kullandığım ilaçlar bunlar
Hepsi iyide kalçadan iğne çok zor artık oturamaz oldum
VAR canım hayırlı olsunGünaydın arkadaşlar.ayin 21inde transfer oldum.dondurulmus 3.gun embriyosu.sizce var mı..erken yaptım testi dayanamadım.ablam diyor o hafif çizgi hep olur.kafam karisti
3.gün embriyosu için bence pozitf sonuç bu. 8.gün olmuş oluyor bence kan testi yaptır. ya da yarın ilk idrarla tekrar yapGünaydın arkadaşlar.ayin 21inde transfer oldum.dondurulmus 3.gun embriyosu.sizce var mı..erken yaptım testi dayanamadım.ablam diyor o hafif çizgi hep olur.kafam karisti
Çok şükür canım Allah tüm askerlerimizi korusun dualarımız sizlerleçok sukur eşimden haber aldim ama nolur dua edin
Hayırlı olsun canım bana var gibi geldiGünaydın arkadaşlar.ayin 21inde transfer oldum.dondurulmus 3.gun embriyosu.sizce var mı..erken yaptım testi dayanamadım.ablam diyor o hafif çizgi hep olur.kafam karisti
fitil ya da jel kullanıyormusun? kahve akıntılar ondan olabiliyor. içini ferah tut. sadece takip et artarsa doktorunla görüşKızlar 6+2 deyim bu sabah uyandığımda peçeteye nokta şeklinde kahverengi kan geldi. Tutunma olacak zamanı geçmiş olmam gerekmiyor mu? Ne kanaması bu sizce? Çok korktum doktora sormalı mıyım? Artarsa mı sorayım? Dün belimde çok ağrıyordu inşallah miniğime bir şey olmaz
sen 4te mi yapmıştın ilk testiKizlar gunaydin. Bu mubarek gunlerde Allah hepimizin ve askerlerimizin yardimcisi olsun... dun geceden beri sol kasigmda bicak batmalari oluyor agrim var. yarin 9. Gun kan verecegim.. ve doktoruma gidecegim.. insallah katlanmam guzel olur
fitil ya da jel kullanıyormusun? kahve akıntılar ondan olabiliyor. içini ferah tut. sadece takip et artarsa doktorunla görüş
Benim de transferim 21Şubat.Bugün 7. gün akşam test yapmayı düşünüyordum.Sizinkini görünce iyice heveslendimCook teşekkür ederim kizlar ya.inanamiyorum bazen.pazartesi kan vereyim bklm.blrtim eğer varsa inşallah sol bacağım çok ağrıdı.cekilme gibi.ins dediğiniz gibi vardır
4te kan vermistim 0.389 cikmisti... 6. Gun aslinda 5.5 gun idrarda silik gordim 7. Gun (aslinda 6.5) kanda 34.5 cikti...ama iste simdi sol kasigim yaniyor agriyorsen 4te mi yapmıştın ilk testisabah ilk idrarla mı yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?