Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar sabah yaptığım test sonradan silik çizgi oluşmuş ama 1 saat geçmiştir üzerinden erken gebelik testi değil bu arada normal

Eklentiler

• 8E7C1C1E-91E7-4244-AA4F-1622CAB6467E.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 59
Cook teşekkür ederim kizlar ya.inanamiyorum bazen.pazartesi kan vereyim bklm.blrtim eğer varsa inşallah sol bacağım çok ağrıdı.cekilme gibi.ins dediğiniz gibi vardır
Tebrik ederim canım pozitif görümüyor. Bende 21 şubatta transfer oldum ama test yapmaya korkuyorum.

İğnelerden mi acaba ya benim de dün vurulan progestanın ağrısı belime vurdu. Cok morardı artık yer kalmadı.
Yani sanmiyorum. Bir de sol kasigimda ama kas agrisi gibi ama cok yogun bir sanci da var geceden beri. Aklima dis gebelik vs kotu kotu seyler geldi, kovdum tum fikirleri sana da gecmis olsun canim hafif hafif ovsun birileri belini sirtini

Kızlar canım çok sıkkın, 10 gün 8,49 du testim,bugun yani 15 ğün anca 17,91 olmuş çok az ilerliyor doktor,yavaş ilerliyor dedi pazartesi tekrar yapıcam testi
dua et canım kurban olduğum Allah ol deyince oluyor sende dua et bol bol inşallah yükselir.
nolur esime dua edin
Allahım bütün askerlerimizi korusun dünden beri düşünüyorum çok üzüldüm ben bukadar uzulmusken aileler ne halde tahmin bile edemiyorum
Kızlar sabah yaptığım test sonradan silik çizgi oluşmuş ama 1 saat geçmiştir üzerinden erken gebelik testi değil bu arada normal
pozitif gözüküyor canım sabah tekrar yap inşallah hamilesin..
Hadi bakalim guzel haberlerini alalim insallah. Tamam yarin sabah kan verecegim 11 gibi yazarim... sol bacagimin agrisi gecmiyor
Benimde bacaklarim ağrıyor canım korkma bişey olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…