Sonradan toplanmalar olabiliyormuş hemen umutsuz düşünmeyinKızlar canım çok sıkkın, 10 gün 8,49 du testim,bugun yani 15 ğün anca 17,91 olmuş çok az ilerliyor doktor,yavaş ilerliyor dedi pazartesi tekrar yapıcam testi
inşallah canım yükselir bir anda kanamam olmuştu iki kere onlar etkilemiş dediSonradan toplanmalar olabiliyormuş hemen umutsuz düşünmeyin
Canim yaa... son duzlukte insallah simsiki tutunur sana yavrunKızlar canım çok sıkkın, 10 gün 8,49 du testim,bugun yani 15 ğün anca 17,91 olmuş çok az ilerliyor doktor,yavaş ilerliyor dedi pazartesi tekrar yapıcam testi
inşallah canım cok sağolCanim yaa... son duzlukte insallah simsiki tutunur sana yavrun
nolur esime dua edinÇok şükür canım Allah tüm askerlerimizi korusun dualarımız sizlerle
sagol canim Allah ne derse oA alLaayaaaaaaaaaa canım rabbim sabır versin herşeyden önemli olan sizin sağlığınız sabırlar diliyorum
Allah esirgesin canim tum askerimizi icinde de esini insallahnolur esime dua edin
oyle canim ama niye böyle oldu 2 kez olduA alLaayaaaaaaaaaa canım allah sana ve eşine sağlık verdikten sonra yine olur herşeyden önce sağlığımız önemli
amin canim Allah buyukAllah esirgesin canim tum askerimizi icinde de esini insallah
Yap yapBenim de transferim 21Şubat.Bugün 7. gün akşam test yapmayı düşünüyordum.Sizinkini görünce iyice heveslendim
canim cok sevindim geceden beri seni düşündüm rabbim bütün askerlerimizi korusun insallah
çok sukur eşimden haber aldim ama nolur dua edin
ben verdim sonucu bekliyorum. senden de haber bekliyorum :))Kizlar gunaydin. Bu mubarek gunlerde Allah hepimizin ve askerlerimizin yardimcisi olsun... dun geceden beri sol kasigmda bicak batmalari oluyor agrim var. yarin 9. Gun kan verecegim.. ve doktoruma gidecegim.. insallah katlanmam guzel olur
Hadi bakalim guzel haberlerini alalim insallah. Tamam yarin sabah kan verecegim 11 gibi yazarim... sol bacagimin agrisi gecmiyorben verdim sonucu bekliyorum. senden de haber bekliyorum :))
İğnelerden mi acaba yaHadi bakalim guzel haberlerini alalim insallah. Tamam yarin sabah kan verecegim 11 gibi yazarim... sol bacagimin agrisi gecmiyor
Tebrik ederim canım pozitif görümüyor. Bende 21 şubatta transfer oldum ama test yapmaya korkuyorum.Cook teşekkür ederim kizlar ya.inanamiyorum bazen.pazartesi kan vereyim bklm.blrtim eğer varsa inşallah sol bacağım çok ağrıdı.cekilme gibi.ins dediğiniz gibi vardır
Yani sanmiyorum. Bir de sol kasigimda ama kas agrisi gibi ama cok yogun bir sanci da var geceden beri. Aklima dis gebelik vs kotu kotu seyler geldi, kovdum tum fikirleriİğnelerden mi acaba yabenim de dün vurulan progestanın ağrısı belime vurdu. Cok morardı artık yer kalmadı.
dua et canım kurban olduğum Allah ol deyince oluyor sende dua et bol bol inşallah yükselir.Kızlar canım çok sıkkın, 10 gün 8,49 du testim,bugun yani 15 ğün anca 17,91 olmuş çok az ilerliyor doktor,yavaş ilerliyor dedi pazartesi tekrar yapıcam testi
Allahım bütün askerlerimizi korusun dünden beri düşünüyorum çok üzüldüm ben bukadar uzulmusken aileler ne halde tahmin bile edemiyorumnolur esime dua edin
pozitif gözüküyor canım sabah tekrar yap inşallah hamilesin..Kızlar sabah yaptığım test sonradan silik çizgi oluşmuş ama 1 saat geçmiştir üzerinden erken gebelik testi değil bu arada normal
Benimde bacaklarim ağrıyor canım korkma bişey olmaz..Hadi bakalim guzel haberlerini alalim insallah. Tamam yarin sabah kan verecegim 11 gibi yazarim... sol bacagimin agrisi gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?