- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Yok canım kötüyü düşünme dinlen bol bol bendede bu anlattıkların gibi şikayetler vardı hatta bacaklarim hala ağrıyor stres yapma..Yani sanmiyorum. Bir de sol kasigimda ama kas agrisi gibi ama cok yogun bir sanci da var geceden beri. Aklima dis gebelik vs kotu kotu seyler geldi, kovdum tum fikirlerisana da gecmis olsun canim hafif hafif ovsun birileri belini sirtini
Aaaaayyy bu ne guzel bir haber boyle canimSabah tekrar kontrolüm vardı ikinci kese de gözüktü çok şükür bi sıkıntı yok.. Doktor benden daha çok korkmuştu görünce rahatladı dinlenmemi istedi haftaya tekrar çağırdı..
Teşekkürler kuzum darısı hepinizin başına inşallahAaaaayyy bu ne guzel bir haber boyle canimartik 3 kalpsiniz.. Allah sizi bir ömür ayirmasin insallahhh...
kan sonucumu aldım. 70,40 çıkmış. çarşamba 43tü. normal mi senceeeHadi bakalim guzel haberlerini alalim insallah. Tamam yarin sabah kan verecegim 11 gibi yazarim... sol bacagimin agrisi gecmiyor
çok şükürrr çok sevindiiimmmmSabah tekrar kontrolüm vardı ikinci kese de gözüktü çok şükür bi sıkıntı yok.. Doktor benden daha çok korkmuştu görünce rahatladı dinlenmemi istedi haftaya tekrar çağırdı..
insallah canimA alLaayaaaaaaaaaa sağ Salim eşine kabul inşallah canım gerisi olur Allah’ın izniyle
Teşekkürler canımçok şükürrr çok sevindiiimmmm
Oyyy maşallah ikiz güzellerin mi olacak sağ Salim kucağına al inşallahSabah tekrar kontrolüm vardı ikinci kese de gözüktü çok şükür bi sıkıntı yok.. Doktor benden daha çok korkmuştu görünce rahatladı dinlenmemi istedi haftaya tekrar çağırdı..
Çok sevindim senin adına tanımasamda sizleri dualarımdasınız umarım sorunsuz geçer hamileliğinSabah tekrar kontrolüm vardı ikinci kese de gözüktü çok şükür bi sıkıntı yok.. Doktor benden daha çok korkmuştu görünce rahatladı dinlenmemi istedi haftaya tekrar çağırdı..
Teşekkürler kuzum darısı sizin başınıza artık beslrnmeme iki kat dikkat etmem gerekiyorOyyy maşallah ikiz güzellerin mi olacak sağ Salim kucağına al inşallah
Tam olrk %60 artmis canim...bence masallah :) verdigin saat ve hastane de onemli. Bunlari da hesaba kat lutfen... pazar gunu bir daha kan verceksin bu durumda...kan sonucumu aldım. 70,40 çıkmış. çarşamba 43tü. normal mi senceee
Amin canım bende hep dua ediyorum size rabbim sizede yaşatsın bu heyecan ve mutluluktanÇok sevindim senin adına tanımasamda sizleri dualarımdasınız umarım sorunsuz geçer hamileliğin
Ne diyorsun lokumcuk hadi inşallah canım benim 1 saat sonra çıkınca ben pek dikkate almamıştım.dua et canım kurban olduğum Allah ol deyince oluyor sende dua et bol bol inşallah yükselir.
Allahım bütün askerlerimizi korusun dünden beri düşünüyorum çok üzüldüm ben bukadar uzulmusken aileler ne halde tahmin bile edemiyorum
pozitif gözüküyor canım sabah tekrar yap inşallah hamilesin..
Benimde bacaklarim ağrıyor canım korkma bişey olmaz..
Amiiin inşallah canım benim de çift embriyo koyuldu senin gibi Allahım hayırlısını versinTeşekkürler kuzum darısı sizin başınıza artık beslrnmeme iki kat dikkat etmem gerekiyor
İkiz se kesin sabah çıkar benim 5. Gün böyleydi 7. Günde net ciktiNe diyorsun lokumcuk hadi inşallah canım benim 1 saat sonra çıkınca ben pek dikkate almamıştım.
Canım doktorunla görüştn mü tekrar belki de bebişine bir şey olmadı.sagol canim Allah ne derse o
çarşamba sabah 9.30 da verdim, bugün saat 10.20 de verdim. biri aile hekimliği biri özel hastane. doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek.Tam olrk %60 artmis canim...bence masallah :) verdigin saat ve hastane de onemli. Bunlari da hesaba kat lutfen... pazar gunu bir daha kan verceksin bu durumda...
Aynen bakalim doktorun ne diyecek... haberleselim canimçarşamba sabah 9.30 da verdim, bugün saat 10.20 de verdim. biri aile hekimliği biri özel hastane. doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?