Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Yani sanmiyorum. Bir de sol kasigimda ama kas agrisi gibi ama cok yogun bir sanci da var geceden beri. Aklima dis gebelik vs kotu kotu seyler geldi, kovdum tum fikirleri sana da gecmis olsun canim hafif hafif ovsun birileri belini sirtini
Yok canım kötüyü düşünme dinlen bol bol bendede bu anlattıkların gibi şikayetler vardı hatta bacaklarim hala ağrıyor stres yapma..

Sabah tekrar kontrolüm vardı ikinci kese de gözüktü çok şükür bi sıkıntı yok.. Doktor benden daha çok korkmuştu görünce rahatladı dinlenmemi istedi haftaya tekrar çağırdı..
Aaaaayyy bu ne guzel bir haber boyle canim artik 3 kalpsiniz.. Allah sizi bir ömür ayirmasin insallahhh...

Sabah tekrar kontrolüm vardı ikinci kese de gözüktü çok şükür bi sıkıntı yok.. Doktor benden daha çok korkmuştu görünce rahatladı dinlenmemi istedi haftaya tekrar çağırdı..
Çok sevindim senin adına tanımasamda sizleri dualarımdasınız umarım sorunsuz geçer hamileliğin

Ne diyorsun lokumcuk hadi inşallah canım benim 1 saat sonra çıkınca ben pek dikkate almamıştım.

Eklentiler

• F274EB9C-32D7-401E-A244-413394C7BBA0.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 53
Teşekkürler kuzum darısı sizin başınıza artık beslrnmeme iki kat dikkat etmem gerekiyor
Amiiin inşallah canım benim de çift embriyo koyuldu senin gibi Allahım hayırlısını versin İnşallah hamileliğin kolaycacık geçsin evlatlarına sağlıkla kavuş çok heyecanlı ve güzel bi süreç başladı sizin için

Tam olrk %60 artmis canim...bence masallah :) verdigin saat ve hastane de onemli. Bunlari da hesaba kat lutfen... pazar gunu bir daha kan verceksin bu durumda...
çarşamba sabah 9.30 da verdim, bugün saat 10.20 de verdim. biri aile hekimliği biri özel hastane. doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…