Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ayni hastanede yapman gerekiyor kuzum benim doktorum iki testi de merkezde yaptırdı aynı çıkmaz dedi..
ay çarşamba yaptırdığımı ilaç yazdırmaya gittiğimde hemen yaptırıverdim cünkü normalde arabayla 45 dk şehir dışına gidiyoruz özele. burda özel hastane yok, olmazsa pazar tekrar kan vericem. alıştım zaten :)

Zaten değerin güzel yükselmiş inşallah daha güzel haberlerle geleceksin

merkezden aradılar şimdi,70 iyi bir değer dediler ptesi tekrar kan vermemi istediler. Aret bey 12.günden sonraki artışa bakıyormuş. sonrasında artış iyi olursa kese için gün verecekler insallah.
Doktorunuz aret beymi evet 14. Güne önem gösteriyor aret bey.. Benim ilk anne hasretimi aret bey sonlandırdı çok yoğun olduğu için doktor değiştirmek istedim değiştirirkende daha iyi bi hastaneye gideyim dedim yoksa aret bey bu işin uzmanı..

Aaa lokumcuk senin çocuğun var mıydı :) 3. Olacak o zaman bu miniklerle :)

kızlar ben cyclo kullanıyorum sadece beyazlarını. 2 gündür ağzımın tadı acayip. hani bazı ilaçlar tat kaybı yapar ya öle. ben çok kullandım bu ilacı hiç öyle birşey yaşamadım. iğne falan da yaparmı ki tat bozukluğu

ben de aynı hapı kullanıyorum, aynı seyi dün yazdım gruba. acı bir tat böyle metal tadı gibi ama bugün gitti o tat. insallah senin de geçer canım.

evet ve cok memnunum. 3. transferim bu, nihayete eremese de her transferde tuttu aslında. ilkinde düşük oldu 2. kimyasal gebelik. bu insallah sağlıklı ilerler. bu da aslında labaratuvar başarısı bence, kendisi de çok güleryüzlü babacan bir doktor. inşallah ben de sizin gibi onun sayesinde anne olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…