- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Ayni hastanede yapman gerekiyor kuzum benim doktorum iki testi de merkezde yaptırdı aynı çıkmaz dedi..çarşamba sabah 9.30 da verdim, bugün saat 10.20 de verdim. biri aile hekimliği biri özel hastane. doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek.
ay çarşamba yaptırdığımı ilaç yazdırmaya gittiğimde hemen yaptırıverdim cünkü normalde arabayla 45 dk şehir dışına gidiyoruz özele. burda özel hastane yok, olmazsa pazar tekrar kan vericem. alıştım zaten :)Ayni hastanede yapman gerekiyor kuzum benim doktorum iki testi de merkezde yaptırdı aynı çıkmaz dedi..
Zaten değerin güzel yükselmiş inşallah daha güzel haberlerle geleceksinay çarşamba yaptırdığımı ilaç yazdırmaya gittiğimde hemen yaptırıverdim cünkü normalde arabayla 45 dk şehir dışına gidiyoruz özele. burda özel hastane yok, olmazsa pazar tekrar kan vericem. alıştım zaten :)
inşallah ya, hepimize güzel haberler gelsin.Zaten değerin güzel yükselmiş inşallah daha güzel haberlerle geleceksin
Maşallah, senin adına çok mutlu oldum . Sağlıkla bebişlerine kavuşursun inşallahSabah tekrar kontrolüm vardı ikinci kese de gözüktü çok şükür bi sıkıntı yok.. Doktor benden daha çok korkmuştu görünce rahatladı dinlenmemi istedi haftaya tekrar çağırdı..
Tesekkur ederim tatlım hepimiz kucaklarimiza dolu çıkalım burdanMaşallah, senin adına çok mutlu oldum . Sağlıkla bebişlerine kavuşursun inşallah
Ay maşallah inşallah sağ salim al kucağına ikisini deSabah tekrar kontrolüm vardı ikinci kese de gözüktü çok şükür bi sıkıntı yok.. Doktor benden daha çok korkmuştu görünce rahatladı dinlenmemi istedi haftaya tekrar çağırdı..
Teşekkürler kuzum hepimiz sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımizaAy maşallah inşallah sağ salim al kucağına ikisini de
merkezden aradılar şimdi,70 iyi bir değer dediler ptesi tekrar kan vermemi istediler. Aret bey 12.günden sonraki artışa bakıyormuş. sonrasında artış iyi olursa kese için gün verecekler insallah.Zaten değerin güzel yükselmiş inşallah daha güzel haberlerle geleceksin
Doktorunuz aret beymimerkezden aradılar şimdi,70 iyi bir değer dediler ptesi tekrar kan vermemi istediler. Aret bey 12.günden sonraki artışa bakıyormuş. sonrasında artış iyi olursa kese için gün verecekler insallah.
Teşekkürler kuzum darısı başınaButterfry laboratuar farkında dolayı değerler değişkenlik gösterir. bence slklntl yok hayırlı olsun
Reengarenk ne güzel haber. çok sevindim.
Pazartesi yapıcam tekrar bakalım☺İkiz se kesin sabah çıkar benim 5. Gün böyleydi 7. Günde net cikti
Aaa lokumcuk senin çocuğun var mıydı :) 3. Olacak o zaman bu miniklerle :)Doktorunuz aret beymievet 14. Güne önem gösteriyor aret bey.. Benim ilk anne hasretimi aret bey sonlandırdı çok yoğun olduğu için doktor değiştirmek istedim değiştirirkende daha iyi bi hastaneye gideyim dedim yoksa aret bey bu işin uzmanı..
Ek bişey olarak sadece 1 tane dondurulmuş embriyomuz vardı.6.gun embriyosuydu kalitesi ortaydi.rahim çalışması yaptık hazırladık sadece o.4.tüp oldugu için bu sefer tutunması için ekstra birsey yaptımı doktorunuz hayırlı olsun buarada
Evet teyzesi bi oglum var ellerinden öper 5 yaşında bi deneme daha oldu negatif bu üçüncü deneme.. Biz çocuk çok seviyoruz aç gözlüyüz 3 transferim de 2 embriyo istedimAaa lokumcuk senin çocuğun var mıydı :) 3. Olacak o zaman bu miniklerle :)
inşallah cok tesekkür ederim.Butterfry laboratuar farkında dolayı değerler değişkenlik gösterir. bence slklntl yok hayırlı olsun
Reengarenk ne güzel haber. çok sevindim.
ben de aynı hapı kullanıyorum, aynı seyi dün yazdım gruba. acı bir tat böyle metal tadı gibi ama bugün gitti o tat. insallah senin de geçer canım.kızlar ben cyclo kullanıyorum sadece beyazlarını. 2 gündür ağzımın tadı acayip. hani bazı ilaçlar tat kaybı yapar ya öle. ben çok kullandım bu ilacı hiç öyle birşey yaşamadım. iğne falan da yaparmı ki tat bozukluğu
evet ve cok memnunum. 3. transferim bu, nihayete eremese de her transferde tuttu aslında. ilkinde düşük oldu 2. kimyasal gebelik. bu insallah sağlıklı ilerler. bu da aslında labaratuvar başarısı bence, kendisi de çok güleryüzlü babacan bir doktor. inşallah ben de sizin gibi onun sayesinde anne olurumDoktorunuz aret beymievet 14. Güne önem gösteriyor aret bey.. Benim ilk anne hasretimi aret bey sonlandırdı çok yoğun olduğu için doktor değiştirmek istedim değiştirirkende daha iyi bi hastaneye gideyim dedim yoksa aret bey bu işin uzmanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?