ay inşallah gebelik belistisidir diyeceğim de daha 3 gün oldu transfer olalı. 2. günde belirti aramam ama yeni kullandığım bir ilaç olmayınca bir umut geldi içimeben de aynı hapı kullanıyorum, aynı seyi dün yazdım gruba. acı bir tat böyle metal tadı gibi ama bugün gitti o tat. insallah senin de geçer canım.
Sizinde 5. Gun embriyosu muydu?merkezden aradılar şimdi,70 iyi bir değer dediler ptesi tekrar kan vermemi istediler. Aret bey 12.günden sonraki artışa bakıyormuş. sonrasında artış iyi olursa kese için gün verecekler insallah.
evet 5. gün embriyosuydu benim.Sizinde 5. Gun embriyosu muydu?
bence doktor sadece hazırlama aşamasında önemli. rahmi doğru kıvama getirmede kilit doktor. kalan doktorluk bir durum değil. tamamiyle laboratuvar ve embriyolog başarısıdır.evet ve cok memnunum. 3. transferim bu, nihayete eremese de her transferde tuttu aslında. ilkinde düşük oldu 2. kimyasal gebelik. bu insallah sağlıklı ilerler. bu da aslında labaratuvar başarısı bence, kendisi de çok güleryüzlü babacan bir doktor. inşallah ben de sizin gibi onun sayesinde anne olurum
tabii azıcık erken belirti için :) ama ben ptesi transfer oldum ctesi yani transfer hariç 5. gün hayalet gibi de olsa silik cizgiyi görmüştüm. 6.gün belirgindi. 7. gün de dayanamayıp kan verdim işte :)ay inşallah gebelik belistisidir diyeceğim de daha 3 gün oldu transfer olalı. 2. günde belirti aramam ama yeni kullandığım bir ilaç olmayınca bir umut geldi içime
kesinlikle doğru ama en nihayetinde iş doğru hazırlanmış bir rahimle doğru koşullarda döllenmiş embriyonun buluşmasna kalıyor. bir de transfer işlemi de çok kısa bir işlem olmasına rağmen çok önemli bir olay,yine doktorun başarısı devreye giriyor burda. ikisini bir arada bulmak da çok zor. emeği geçen herkese teşekkürler diyeyim :))bence doktor sadece hazırlama aşamasında önemli. rahmi doğru kıvama getirmede kilit doktor. kalan doktorluk bir durum değil. tamamiyle laboratuvar ve embriyolog başarısıdır.
erken gebelik testimi yapmıştın. bende 3 sene önce transferimde salı öğlen transfer olup pazar sabahı yapmıştım erken gebelik testini. çıkmıştı o zaman. şimdi pazar mı yapsam pazartesi mi bilemiyorumtabii azıcık erken belirti için :) ama ben ptesi transfer oldum ctesi yani transfer hariç 5. gün hayalet gibi de olsa silik cizgiyi görmüştüm. 6.gün belirgindi. 7. gün de dayanamayıp kan verdim işte :)
hem normal hem erken yaptım 5.gün ,sonra hep normal test yaptımerken gebelik testimi yapmıştın. bende 3 sene önce transferimde salı öğlen transfer olup pazar sabahı yapmıştım erken gebelik testini. çıkmıştı o zaman. şimdi pazar mı yapsam pazartesi mi bilemiyorum
Rızkıyla gelir minişler annesi,çok da güzel olmuş maşallah Allah sağlıklı sıhhatli versinEvet teyzesi bi oglum var ellerinden öper 5 yaşında bi deneme daha oldu negatif bu üçüncü deneme.. Biz çocuk çok seviyoruz aç gözlüyüz 3 transferim de 2 embriyo istedim
Direk sor beklemeKızlar 6+2 deyim bu sabah uyandığımda peçeteye nokta şeklinde kahverengi kan geldi. Tutunma olacak zamanı geçmiş olmam gerekmiyor mu? Ne kanaması bu sizce? Çok korktum doktora sormalı mıyım? Artarsa mı sorayım? Dün belimde çok ağrıyordu inşallah miniğime bir şey olmaz
Hiç duymadım öyleKIZLAR DEĞERLERİ İLK 2 HAFTADA DÜŞÜK ÇIKIP,YÜKSELEN VARMI ACABA?
Pek anlaşılmıyor bacımKızlar sabah yaptığım test sonradan silik çizgi oluşmuş ama 1 saat geçmiştir üzerinden erken gebelik testi değil bu arada normal
Var elbette canim. Sen moralimi bozma umudunu kaybetme. Ama tevekkulu de elden birakma.. hakkinda hayirlisi olsunKIZLAR DEĞERLERİ İLK 2 HAFTADA DÜŞÜK ÇIKIP,YÜKSELEN VARMI ACABA?
Gozun aydin ,digeri saklanmis demek nazli olacak belliTeşekkürler kuzum hepimiz sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımiza
bebeğimi kaybettim arkadaslarCanım doktorunla görüştn mü tekrar belki de bebişine bir şey olmadı.
Gözün aydın canim cok sevindimSabah tekrar kontrolüm vardı ikinci kese de gözüktü çok şükür bi sıkıntı yok.. Doktor benden daha çok korkmuştu görünce rahatladı dinlenmemi istedi haftaya tekrar çağırdı..
dimi kesin kızdır saklananGozun aydin ,digeri saklanmis demek nazli olacak belli
yok iyi diye düşünüyorum..Kızlar ya Çarşamba günü transferim oldu . Bugün bacagim çekiliyo kasik batmalarim var bu kötü bişey mi iğnelerden mi oluyo acaba
teşekkürler canımGözün aydın canim cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?