Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

ben de aynı hapı kullanıyorum, aynı seyi dün yazdım gruba. acı bir tat böyle metal tadı gibi ama bugün gitti o tat. insallah senin de geçer canım.
ay inşallah gebelik belistisidir diyeceğim de daha 3 gün oldu transfer olalı. 2. günde belirti aramam ama yeni kullandığım bir ilaç olmayınca bir umut geldi içime

merkezden aradılar şimdi,70 iyi bir değer dediler ptesi tekrar kan vermemi istediler. Aret bey 12.günden sonraki artışa bakıyormuş. sonrasında artış iyi olursa kese için gün verecekler insallah.
Sizinde 5. Gun embriyosu muydu?

bence doktor sadece hazırlama aşamasında önemli. rahmi doğru kıvama getirmede kilit doktor. kalan doktorluk bir durum değil. tamamiyle laboratuvar ve embriyolog başarısıdır.

ay inşallah gebelik belistisidir diyeceğim de daha 3 gün oldu transfer olalı. 2. günde belirti aramam ama yeni kullandığım bir ilaç olmayınca bir umut geldi içime
tabii azıcık erken belirti için :) ama ben ptesi transfer oldum ctesi yani transfer hariç 5. gün hayalet gibi de olsa silik cizgiyi görmüştüm. 6.gün belirgindi. 7. gün de dayanamayıp kan verdim işte :)

bence doktor sadece hazırlama aşamasında önemli. rahmi doğru kıvama getirmede kilit doktor. kalan doktorluk bir durum değil. tamamiyle laboratuvar ve embriyolog başarısıdır.
kesinlikle doğru ama en nihayetinde iş doğru hazırlanmış bir rahimle doğru koşullarda döllenmiş embriyonun buluşmasna kalıyor. bir de transfer işlemi de çok kısa bir işlem olmasına rağmen çok önemli bir olay,yine doktorun başarısı devreye giriyor burda. ikisini bir arada bulmak da çok zor. emeği geçen herkese teşekkürler diyeyim :))

tabii azıcık erken belirti için :) ama ben ptesi transfer oldum ctesi yani transfer hariç 5. gün hayalet gibi de olsa silik cizgiyi görmüştüm. 6.gün belirgindi. 7. gün de dayanamayıp kan verdim işte :)
erken gebelik testimi yapmıştın. bende 3 sene önce transferimde salı öğlen transfer olup pazar sabahı yapmıştım erken gebelik testini. çıkmıştı o zaman. şimdi pazar mı yapsam pazartesi mi bilemiyorum

hem normal hem erken yaptım 5.gün ,sonra hep normal test yaptım

Direk sor bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…