- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Canim cok üzüldüm rabbim her konuda yardımcın olsun dua et en kısa zamanda nasip eder insallahbebeğimi kaybettim arkadaslar
Ah canım yabebeğimi kaybettim arkadaslar
Canım sonucumu merak etmiştin.7. gün sonucum negatif çıktı. Kısmet değilmişYap yap☺ burda da paylas merak ettim bnde☺
Üzülme canım rabbim tez vakitte hepimize hayırlı evlat nasip etsin. İlk deneme miydiCanım sonucumu merak etmiştin.7. gün sonucum negatif çıktı. Kısmet değilmiş
Bu 3. denememizdi.İki adet 5. gün taze 6aa transferi yapılmıştı ama kısmet değilmiş.Üzülme canım rabbim tez vakitte hepimize hayırlı evlat nasip etsin. İlk deneme miydi
Bunlar güzel şeylerKızlar ya Çarşamba günü transferim oldu . Bugün bacagim çekiliyo kasik batmalarim var bu kötü bişey mi iğnelerden mi oluyo acaba
Ay heycanlandimBunlar güzel şeyler ☺Devamı gelsin inşallahh
Canim selamlar..hayırlısı olsun hakkında ..benimde perşembe belli oldu sonucum..çok şükür pozitifi gördüm.Bugün tekrar gidip 2. Testi yaptiracagim..bende de 2 gündür biraz kahverengi akıntı geliyor..doktora söyledim. .oda uterusu koruyucu iğne verdi kalçadan yapılıyor. .Bugün pek bişey görmedim şükürKızlar 6+2 deyim bu sabah uyandığımda peçeteye nokta şeklinde kahverengi kan geldi. Tutunma olacak zamanı geçmiş olmam gerekmiyor mu? Ne kanaması bu sizce? Çok korktum doktora sormalı mıyım? Artarsa mı sorayım? Dün belimde çok ağrıyordu inşallah miniğime bir şey olmaz
TebriklerSabah tekrar kontrolüm vardı ikinci kese de gözüktü çok şükür bi sıkıntı yok.. Doktor benden daha çok korkmuştu görünce rahatladı dinlenmemi istedi haftaya tekrar çağırdı..
Gunaydin. Benim de transferim persembe gunuydu yani bugun 2. Gun. Ayni sekilde bende de herhangi belirti yok, ama bu tutup tutmadigi hakkinda bilgi vermez gibi geliyor bana hakkimizda hayirlisi olsun.Kızlar günaydın. Transfer gününü saymazsak ikinci günum ama ben de hiçbir belirti yokilk transferde kasıklarım da batma bel ağrısı falan olmuştu . Acaba tutmadı mi
Kızlar günaydın. Transfer gününü saymazsak ikinci günum ama ben de hiçbir belirti yokilk transferde kasıklarım da batma bel ağrısı falan olmuştu . Acaba tutmadı mi
Kızlar bence semptomsuz olmak daha iyi benim de 4. Günüm tüm kendime özel adet belirtilerim var böyle daha çok kafaya takıyor insanGunaydin. Benim de transferim persembe gunuydu yani bugun 2. Gun. Ayni sekilde bende de herhangi belirti yok, ama bu tutup tutmadigi hakkinda bilgi vermez gibi geliyor bana hakkimizda hayirlisi olsun.
Günaydın arkadaşlar aynı sorun bende de var bende geçen hafta pozitif gördüm ve dün akşam ve bu sabah az da olsa kahverengi akıntı geliyor doktorumu arayacağım ama saat erken diye bekliyorum.birde acaba bugün yine kan testi yapsam bi sıkıntı olup olmadığını anlayabilir miyim beta hcg etkilenir mi hemen bu durumdan en son 2 gün önce yapmıştımCanim selamlar..hayırlısı olsun hakkında ..benimde perşembe belli oldu sonucum..çok şükür pozitifi gördüm.Bugün tekrar gidip 2. Testi yaptiracagim..bende de 2 gündür biraz kahverengi akıntı geliyor..doktora söyledim. .oda uterusu koruyucu iğne verdi kalçadan yapılıyor. .Bugün pek bişey görmedim şükür
İstersen doktorunu danış..
İnşallah canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Erken test yapmayı düşünüyor musunGunaydin. Benim de transferim persembe gunuydu yani bugun 2. Gun. Ayni sekilde bende de herhangi belirti yok, ama bu tutup tutmadigi hakkinda bilgi vermez gibi geliyor bana hakkimizda hayirlisi olsun.
Ne. Biliyim kuzum ilkinde bı hissettiriyordu burdayım diyorduKızlar bence semptomsuz olmak daha iyi benim de 4. Günüm tüm kendime özel adet belirtilerim var böyle daha çok kafaya takıyor insan
İki gebelikle bile birbirine benzemezmiş.ben hiç gebe kalamadım bilemiyorum hep semptomum oldu hep negatif olduNe. Biliyim kuzum ilkinde bı hissettiriyordu burdayım diyorduşimdi hiç hissiyat yok bende yani. Ne zaman test yapacaksın kaçıncı gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?