Ben progestan iğne crinone jel estrofem hap climara forte bant folik asit ve coraspin kullanıyorum kuzumAcaba transferden sonra hangi ilaclari kullaniyorsunuz ?
Ben progestan iğne crinone jel estrofem hap climara forte bant folik asit ve coraspin kullanıyorum kuzum
Hormon değerlerine göredir canım bana estrofem yetersiz olduğu için ekstra bant verdi. Crinone jel sabah akşam kullanmak beni rahatsız ettigi için sabah jel akşam iğne olarak verdi. Ama folik asit kullanman lazım kesin olarakDubhaston tablet ve coraspirin verdi sadece bana. Aklima cok takildi.
Folik asiti kullaniyorum. Ama bana verdigi ilaci normalde adet duzensizligi olan kisilere vermis doktorlar. Şimdi arastirdimda. Iyice kafam karisti. Mesela bana progestan vermedi herkeze verilmisHormon değerlerine göredir canım bana estrofem yetersiz olduğu için ekstra bant verdi. Crinone jel sabah akşam kullanmak beni rahatsız ettigi için sabah jel akşam iğne olarak verdi. Ama folik asit kullanman lazım kesin olarak
İçin rahat etmiyorsa doktoruna bir sor bence neden progesteron kullanmıyorum diye . Ben daha tedaviye başlamadan sormuştum ne ilaçlar kullanıcam hangisi né için diyeFolik asiti kullaniyorum. Ama bana verdigi ilaci normalde adet duzensizligi olan kisilere vermis doktorlar. Şimdi arastirdimda. Iyice kafam karisti. Mesela bana progestan vermedi herkeze verilmis
Bant ne için veriliyor? Bana estrofemi ikinci transferde vermemişti bunda verdi dondurulmuş süreçte var. Negatifse bile regl olmayı engelleyen bu mu?Hormon değerlerine göredir canım bana estrofem yetersiz olduğu için ekstra bant verdi. Crinone jel sabah akşam kullanmak beni rahatsız ettigi için sabah jel akşam iğne olarak verdi. Ama folik asit kullanman lazım kesin olarak
Vee bugün kan vermeye gidior musunİçin rahat etmiyorsa doktoruna bir sor bence neden progesteron kullanmıyorum diye . Ben daha tedaviye başlamadan sormuştum ne ilaçlar kullanıcam hangisi né için diye
MaşallahKızlar sonucumu aldım
8. Gün beta 48
10. Gün beta 103
Nasıl sizce?
İnsallah kuzum çok stresliyim inşallah darısı herkesin başınaMaşallahhep böyle devam etsinnn
Ben coraspin, folbiol, estrofem, oksapar göbekten iğne ve progestan vajinal kapsül kullanıyorumAcaba transferden sonra hangi ilaclari kullaniyorsunuz ?
Aaaa lütfen iyi olun ne güzel dha ne olacakİnsallah kuzum çok stresliyim inşallah darısı herkesin başına
Bir de transferden 3-4 gün sonra günde 45 dk yürü dedi. Müzikle yürü terapi gibi olur iyi gelir dedikızlar bende dün transfer oldum doktorunuz ne tavsiye etti nelere dikkat edıyosunz
Çok güzel artışıKızlar sonucumu aldım
8. Gün beta 48
10. Gün beta 103
Nasıl sizce?
güzel bence canim 2 katı artmış insallah tez zamanda keseyide kalp atışını da görürsünKızlar sonucumu aldım
8. Gün beta 48
10. Gün beta 103
Nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?