Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Dubhaston tablet ve coraspirin verdi sadece bana. Aklima cok takildi.
Hormon değerlerine göredir canım bana estrofem yetersiz olduğu için ekstra bant verdi. Crinone jel sabah akşam kullanmak beni rahatsız ettigi için sabah jel akşam iğne olarak verdi. Ama folik asit kullanman lazım kesin olarak

Folik asiti kullaniyorum. Ama bana verdigi ilaci normalde adet duzensizligi olan kisilere vermis doktorlar. Şimdi arastirdimda. Iyice kafam karisti. Mesela bana progestan vermedi herkeze verilmis

Folik asiti kullaniyorum. Ama bana verdigi ilaci normalde adet duzensizligi olan kisilere vermis doktorlar. Şimdi arastirdimda. Iyice kafam karisti. Mesela bana progestan vermedi herkeze verilmis
İçin rahat etmiyorsa doktoruna bir sor bence neden progesteron kullanmıyorum diye . Ben daha tedaviye başlamadan sormuştum ne ilaçlar kullanıcam hangisi né için diye

Bant ne için veriliyor? Bana estrofemi ikinci transferde vermemişti bunda verdi dondurulmuş süreçte var. Negatifse bile regl olmayı engelleyen bu mu?

Nar suyu ve ananas suyu dedi doktor. Yarın eve dönünce başlarım onları içmeye artık.

Benim 3 tane düşük öyküm var bu yüzden daha temkınlıyım en azından tutana kadar dışarı cıkmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…