Bol şans canım sonuç ne zaman çıkıyor hadi hayırlısı :)Kizlar simdi kan verdim. Bana da sans dileyin❤
HAYIRLI olsun canım çıkmış çok şükür :)Kızlar erken gebelik testi bulamadık nöbetçi eczanede gene normal testle yaptım. 5.gün embriyom için 6.gün 3.gün embriyom için 8.gün malum 2 transfer oldum. Benim testlerimi de yorumlar mısınız 3 foto koyucam biri ilk 10dk diğeri ilk yarım saat diğeri de 1 saat sonra
Hayırlı olsun darısı başımıza :)günaydınnn. bu da bu sabah idrarıyla yaptığım. daha net ve daha çabuk çıktı
Benimkine de baksana canım
[/QUO
Canim bence sende de var :))
Ben 5. Gun embriyosunu transferden 6.5 gun sonra kanda 34.5 ile ogrendim. Dun yani 8.5 gun olmusken 110 cikti degerim...Siz ne zaman ogrendiniz? Transfer tarihi neydi? 4 haftalik gorunuyor? Betahcg kac cikti? Cok metaktayim su an
3. Gün olduğu için kötü düşünme kuzum yükselir bence hayırlı olsun3.gun dondurulmus embriyo..
Oh oh maşallahgünaydınnn. bu da bu sabah idrarıyla yaptığım. daha net ve daha çabuk çıktı
71.82 cikti sonucum.pozitifGünaydın kızlar. Teste gidenler sonuçlar belli olmadı mı 🖐🖐🖐
Gözün aydın olsun canım 5.gün embriyosuydu di mi hangi gündü transferin71.82 cikti sonucum.pozitif
Evet 5.gun embriyosu. 22 subat transferiGözün aydın olsun canım 5.gün embriyosuydu di mi hangi gündü transferin ☺
Hayirli olsn canim insallah kat kat artar degerinEvet 5.gun embriyosu. 22 subat transferi
Ilk gunden beri cok agrilarim oldu benim.goguslerim dokunamayacagim kadar hassas ama yumurta toplamadan once basladi o hassasiyet. Normalde pek yemek yemem Transferden sonra asiri istah artisi oldu. Ananas kivi kabak cekirdegi kayisi havuc. Bunlari tukettim bol bolHayirli olsn canim insallah kat kat artar degerinbelirtilerin varmiydi
Bende ayni sekilde besleniyorm canim.insallah bende guzel haber alirim dua et ❤Ilk gunden beri cok agrilarim oldu benim.goguslerim dokunamayacagim kadar hassas ama yumurta toplamadan once basladi o hassasiyet. Normalde pek yemek yemem Transferden sonra asiri istah artisi oldu. Ananas kivi kabak cekirdegi kayisi havuc. Bunlari tukettim bol bol
Insallah canim. Hic agrilari kafaya takmayin. Ben kesin regl olacagim dedim. Ama tutunuyormus aslindaBende ayni sekilde besleniyorm canim.insallah bende guzel haber alirim dua et ❤
Insallah benim minigimde tutunur insallahInsallah canim. Hic agrilari kafaya takmayin. Ben kesin regl olacagim dedim. Ama tutunuyormus aslinda
hayırlı olsun canımInsallah canim. Hic agrilari kafaya takmayin. Ben kesin regl olacagim dedim. Ama tutunuyormus aslinda
inşalla senden de güzel haberler alırızKızlar salı günü kan vericem o güne kadar çok mutlu bekliycem sayenizde hepiniz sağolunDilarassd somurtkankiz @Lokumcukk _seastar_ moonlovers ve diğer arkadaşlar Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?