3.gün embriyosu ve gününe bakarsak bence pozitif. testi tekrarlyınca daha emin olacaksınızKizlar 8.gun kan değerim 17.45 çıktı sizce bu değer iyi mi.
Anladım canım o zaman benim bu kadar çıkmaz daha benim 22 Şubat 3.gün 24şubat 5.gün embriyosuEvet 5.gun embriyosu. 22 subat transferi
Bence idrara guvenme ama biran once sonucu almak istiyorsan kan testi ver bence acilden.bekleyip kafani yorma derim ben. Benim transferim persembeydi mesela, onumuzdeki persembe vericem kani.Ya ben idrar yaptim cikmadi 8. Gundu olsaydi cikardi dimi kizlar
Bilmem negatifi gorunce bi modum dustu sali verecegim kani bende, uzuldum keske idrar yapmasaydim diyorum.Bence idrara guvenme ama biran once sonucu almak istiyorsan kan testi ver bence acilden.bekleyip kafani yorma derim ben. Benim transferim persembeydi mesela, onumuzdeki persembe vericem kani.
Plan yapilmis :) o zaman aksam degerini bekliyoruz canim :)ben akşam kan tahlilini de yaptıracağım. yarın izin sonrası ilk iş günüm. işyerimde şehrin dışında. hastaneye gitmem zor. çıkışta da koştur koştur kızımı kreşten alıyorum zaman bulamayacağım. eşimle öyle düşündük. bu pazar salı perşembe yaptırayım diyorum. normal test günü cuma zaten o günde haber veririm doktora
valla işten fırsat bulamayacağım. ben bankada çalışıyorum bir de şehrin dışında sanayi şubesinde. haa diyince çıkıp gitmem çok zor. bir de yarın yoğun olacak banaPlan yapilmis :) o zaman aksam degerini bekliyoruz canim :)
İnşallahhhhh öyledir canım doktoruma cok güveniyorum zaten...Bugün ikinci transfer günüm hayırlısı olsun inşallahhhhhAy yanlış yazmışım 3.güne demek istedimböyle bir arkadaşımın doktoru ısrarla 5.güne gitmek istedi. 8 embriyosu vardı 3.günde,5.güne sadece 1 tane kaldı. Bence çok haksızlık cünlü o kadar emeğe paraya sadece bir transfer olabilecek. Doktoruna güven, cok dogru bir karar
hayırlı olsun iyi benceKizlar 8.gun kan değerim 17.45 çıktı sizce bu değer iyi mi.
gözün aydın canım aynen test yapınca rahat oluyorsunKızlar salı günü kan vericem o güne kadar çok mutlu bekliycem sayenizde hepiniz sağolun@Dilarassd somurtkankiz Reengarenk _seastar_ @moonlovers ve diğer arkadaşlar ❣ Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah
canım sabah yapman. Lazım üzülme hemen kan ver istersen varsa çıkar..Ya ben idrar yaptim cikmadi 8. Gundu olsaydi cikardi dimi kizlar
İnşallahh hayırlısı olsun. En önemli adım doktora güvenmek sonrası Allaha ve senin vücuduna kalıyorİnşallahhhhh öyledir canım doktoruma cok güveniyorum zaten...Bugün ikinci transfer günüm hayırlısı olsun inşallahhhhh
Kafan da rahatlamis olur hem.. bence de iyi olmus bu planvalla işten fırsat bulamayacağım. ben bankada çalışıyorum bir de şehrin dışında sanayi şubesinde. haa diyince çıkıp gitmem çok zor. bir de yarın yoğun olacak bana
Iki gun daha sabretAnladım canım o zaman benim bu kadar çıkmaz daha benim 22 Şubat 3.gün 24şubat 5.gün embriyosu
kesinleşince gelirim
Nasıl yani canım iki gün arayla çift transfer miAnladım canım o zaman benim bu kadar çıkmaz daha benim 22 Şubat 3.gün 24şubat 5.gün embriyosu
Canımm yumurta toplaman ne zaman olmustu?Ay kızlar catlayacagim zaman geçmiyor sanki bı de senelik izne ayrılmıştım evde oturmaktan catlayacagimgeçmiyor zalim zaman bugün 3.gunum kasıklarda hafif hafif sızım var sabah baya bir gerilmistim sinirden mi oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?