Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bence idrara guvenme ama biran once sonucu almak istiyorsan kan testi ver bence acilden.bekleyip kafani yorma derim ben. Benim transferim persembeydi mesela, onumuzdeki persembe vericem kani.
Bilmem negatifi gorunce bi modum dustu sali verecegim kani bende, uzuldum keske idrar yapmasaydim diyorum.

ben akşam kan tahlilini de yaptıracağım. yarın izin sonrası ilk iş günüm. işyerimde şehrin dışında. hastaneye gitmem zor. çıkışta da koştur koştur kızımı kreşten alıyorum zaman bulamayacağım. eşimle öyle düşündük. bu pazar salı perşembe yaptırayım diyorum. normal test günü cuma zaten o günde haber veririm doktora

Plan yapilmis :) o zaman aksam degerini bekliyoruz canim :)

İnşallahhhhh öyledir canım doktoruma cok güveniyorum zaten...Bugün ikinci transfer günüm hayırlısı olsun inşallahhhhh

Kizlar 8.gun kan değerim 17.45 çıktı sizce bu değer iyi mi.
hayırlı olsun iyi bence
gözün aydın canım aynen test yapınca rahat oluyorsun
Ya ben idrar yaptim cikmadi 8. Gundu olsaydi cikardi dimi kizlar
canım sabah yapman. Lazım üzülme hemen kan ver istersen varsa çıkar..

İnşallahhhhh öyledir canım doktoruma cok güveniyorum zaten...Bugün ikinci transfer günüm hayırlısı olsun inşallahhhhh
İnşallahh hayırlısı olsun. En önemli adım doktora güvenmek sonrası Allaha ve senin vücuduna kalıyor inanıyorum olacak, senden de güzel haber alıcaz

Ay kızlar catlayacagim zaman geçmiyor sanki bı de senelik izne ayrılmıştım evde oturmaktan catlayacagim geçmiyor zalim zaman bugün 3.gunum kasıklarda hafif hafif sızım var sabah baya bir gerilmistim sinirden mi oldu anlamadım

Canımm yumurta toplaman ne zaman olmustu?

Arkadaşlar değerim düştü dün 560 dı bugün 370 doktorum ilacı bırakma yarın gel tekrar bakalım dedi benim umudum yok ama aranızda tecrübeli olanlar varsa şimdi beni neler bekliyor karnımda sol tarafta sabahtan beri hafif bi ağrı var tehlikeli bi durum var mı acaba cevap verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…