hay Allah en büyük korkum bu benimde. hayırlısı olsun hakkında. doktor bilgilendirecektir mutlakaArkadaşlar değerim düştü dün 560 dı bugün 370 doktorum ilacı bırakma yarın gel tekrar bakalım dedi benim umudum yok ama aranızda tecrübeli olanlar varsa şimdi beni neler bekliyor karnımda sol tarafta sabahtan beri hafif bi ağrı var tehlikeli bi durum var mı acaba cevap verebilir misiniz
Canım emin olamadım. Telefon çekiminden dd belli olmuyordur çok silikse. Ama senin erken değil mi daha kaçıncı gündüÇizgiyi gören varmı aşırı silik ben mi hayal görüyorum
Canim ayni yerde mi yaptirdin bir de neden dun kan vermisken bugun de verdin? Agridan vs dolayi mi endiselendin? Dur bakalim her sey olabilir iki kese vardir biri gitmistir vs.. yarina kdr dinlen senArkadaşlar değerim düştü dün 560 dı bugün 370 doktorum ilacı bırakma yarın gel tekrar bakalım dedi benim umudum yok ama aranızda tecrübeli olanlar varsa şimdi beni neler bekliyor karnımda sol tarafta sabahtan beri hafif bi ağrı var tehlikeli bi durum var mı acaba cevap verebilir misiniz
Umarım geçici bir durumdur . Doktor hemen ilaç bıraktırmamış gittiğinde netleşirArkadaşlar değerim düştü dün 560 dı bugün 370 doktorum ilacı bırakma yarın gel tekrar bakalım dedi benim umudum yok ama aranızda tecrübeli olanlar varsa şimdi beni neler bekliyor karnımda sol tarafta sabahtan beri hafif bi ağrı var tehlikeli bi durum var mı acaba cevap verebilir misiniz
Evet ağrıdan dolayı gittim ağrı çok aşırı değil ama yine de endişeleniyorumCanim ayni yerde mi yaptirdin bir de neden dun kan vermisken bugun de verdin? Agridan vs dolayi mi endiselendin? Dur bakalim her sey olabilir iki kese vardir biri gitmistir vs.. yarina kdr dinlen sen
Anladim.. dedigim gibi yatip dinlenmek su an en yapman gereken sey :/ umarim guzel haberlerini aliriz yarinEvet ağrıdan dolayı gittim ağrı çok aşırı değil ama yine de endişeleniyorum
oluyor canım pembemsi. sorun olmaz merak etmeKızlar crinone jel pembe gelebilir dimi korkmama gerek yok acaba tahriş mi ettim bi de bugün sonrasında yürümeyi unuttum ondan oldu iyi emilmedi herhaldeÇok açık pembe zaten fazla değil
Sağol kuzum rahatladımoluyor canım pembemsi. sorun olmaz merak etme
Kanda daha önce kuzum yarın kan verebilirsin benceKızlar dondurulmş 5.gün embriyosu bugün transfer günü hariç 6.günüm test yapmaya korkuyrm ama meraktan da çatlyrm,kan da mı idrar da mı önce belli olyr?
4. GünCanım emin olamadım. Telefon çekiminden dd belli olmuyordur çok silikse. Ama senin erken değil mi daha kaçıncı gündü
2 gün sonra daha net çıkar diye düşünüyorum4. Gün
Suan iyice belli oldu çizgi kuruduğu icin . Ama ayni idrarla farklı test denedim negatif çıktı gereksiz erken davrandım sanırımCanım emin olamadım. Telefon çekiminden dd belli olmuyordur çok silikse. Ama senin erken değil mi daha kaçıncı gündü
Yarin sabah erken gebelik yapicam2 gün sonra daha net çıkar diye düşünüyorum
Aynen oldukça erken. O yüzden moral bozma. Negatifi dikkate alacağın bir günde değilsin henüzSuan iyice belli oldu çizgi kuruduğu icin . Ama ayni idrarla farklı test denedim negatif çıktı gereksiz erken davrandım sanırım
Bakalım o ne olacak. Ama dediğim gibi negatif çıkarsa üzülmemelisin yarınkinde deYarin sabah erken gebelik yapicam ☺
Aynen canım 3-5 transferi yapıldı bana:)Nasıl yani canım iki gün arayla çift transfer mi
Benden 1 gun gerisin cnm agrilarin varmi adetKızlar dondurulmş 5.gün embriyosu bugün transfer günü hariç 6.günüm test yapmaya korkuyrm ama meraktan da çatlyrm,kan da mı idrar da mı önce belli olyr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?