Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

hay Allah en büyük korkum bu benimde. hayırlısı olsun hakkında. doktor bilgilendirecektir mutlaka

Canim ayni yerde mi yaptirdin bir de neden dun kan vermisken bugun de verdin? Agridan vs dolayi mi endiselendin? Dur bakalim her sey olabilir iki kese vardir biri gitmistir vs.. yarina kdr dinlen sen

Umarım geçici bir durumdur . Doktor hemen ilaç bıraktırmamış gittiğinde netleşir

Canim ayni yerde mi yaptirdin bir de neden dun kan vermisken bugun de verdin? Agridan vs dolayi mi endiselendin? Dur bakalim her sey olabilir iki kese vardir biri gitmistir vs.. yarina kdr dinlen sen
Evet ağrıdan dolayı gittim ağrı çok aşırı değil ama yine de endişeleniyorum

Benim de 2 gündür kasıklarıma özellikle sol kasığıma yoğun bir ağrı saplanıp 5-10 sn devam edip çekiliyor. Günde 5-6 kere bu şekilde saplanan ağrım var. Bugün ilk defa sağ sol aynı anda girdi ağrı bacaklarımı bile uyuşturdu. Adet ağrısına da benziyordu biraz. Bugün 5. Günüm. İnşallah hayırlıdır beklemekten başka çare gelmiyor.

Kızlar crinone jel pembe gelebilir dimi korkmama gerek yok acaba tahriş mi ettim bi de bugün sonrasında yürümeyi unuttum ondan oldu iyi emilmedi herhalde Çok açık pembe zaten fazla değil

Kızlar dondurulmş 5.gün embriyosu bugün transfer günü hariç 6.günüm test yapmaya korkuyrm ama meraktan da çatlyrm,kan da mı idrar da mı önce belli olyr?

Suan iyice belli oldu çizgi kuruduğu icin . Ama ayni idrarla farklı test denedim negatif çıktı gereksiz erken davrandım sanırım
Aynen oldukça erken. O yüzden moral bozma. Negatifi dikkate alacağın bir günde değilsin henüz
Yarin sabah erken gebelik yapicam ☺
Bakalım o ne olacak. Ama dediğim gibi negatif çıkarsa üzülmemelisin yarınkinde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…