- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Ben de öyle 1 hafta evde kaldıktan sonra işe gitmek de çok zor geliyorBende yapamadim 7.gunum bugun agrilara devam bende yarin ise baslicam bir hafta raporluydum.işede hic gidesim yok Allah yardimcimiz olsun
Evet var kasıklarım iki tarafta ara ara olyr,bel ağrım hiç geçmiyr zaten...ben 2.ve 3.gün yok deneck miktarda lekelenme yaşadm başka da farklılık yok bende senin nasıl durumBenden 1 gun gerisin cnm agrilarin varmi adet
Tutunma belirtisi olarak oldu bende o, transferden sonraki 2. Ve 3. Gün olmuştu senin de bu zamanlarına denk geldiyse insallah öyledirKızlar crinone jel pembe gelebilir dimi korkmama gerek yok acaba tahriş mi ettim bi de bugün sonrasında yürümeyi unuttum ondan oldu iyi emilmedi herhaldeÇok açık pembe zaten fazla değil
Önce kanda belli olur her zaman ama ben 6. Gün yaptığımda idrarda cıkmıştı hemen ertesi gün kan verdim 20 cıktı.Kızlar dondurulmş 5.gün embriyosu bugün transfer günü hariç 6.günüm test yapmaya korkuyrm ama meraktan da çatlyrm,kan da mı idrar da mı önce belli olyr?
Sizinde dondurulmş 5.gün müydü,pozitif almşsnz maşallahh rabbim bizlere de nasip eder inşallahÖnce kanda belli olur her zaman ama ben 6. Gün yaptığımda idrarda cıkmıştı hemen ertesi gün kan verdim 20 cıktı.
Evet benim dondurulmuştu, inşallah benim devamı gelir insallah size de nasip eder rabbimSizinde dondurulmş 5.gün müydü,pozitif almşsnz maşallahh rabbim bizlere de nasip eder inşallah
Bendede aynı 2gün leke oldu ama yok deneck gibi açık pembe 3.günde hafif kahveye dönük gibi ama kahvede diyemyrm o kadar açık renkti yaniTutunma belirtisi olarak oldu bende o, transferden sonraki 2. Ve 3. Gün olmuştu senin de bu zamanlarına denk geldiyse insallah öyledir5.gün embriyosu için tabii, ama korkulacak bişey yoktur
Benim 2. Gunden beri jel pembe geliyor tutunmadan olabilirmi ozamanTutunma belirtisi olarak oldu bende o, transferden sonraki 2. Ve 3. Gün olmuştu senin de bu zamanlarına denk geldiyse insallah öyledir5.gün embriyosu için tabii, ama korkulacak bişey yoktur
Erken gebelik testleri var ya predictor, onlardan yaparsanız şuan öğrenirsiniz Allahın izniyle. Ben size ilk yaptığım hassas testi atayım 6.gündeSizinde dondurulmş 5.gün müydü,pozitif almşsnz maşallahh rabbim bizlere de nasip eder inşallah
Ben 2 defa pozitif gördüm transferden sonra, 2sinde de 2.gün jel pembemsi gelmiştiBenim 2. Gunden beri jel pembe geliyor tutunmadan olabilirmi ozamanben jel orda kaldigi icin saniyodum
Yaaa canim insallah offErken gebelik testleri var ya predictor, onlardan yaparsanız şuan öğrenirsiniz Allahın izniyle. Ben size ilk yaptığım hassas testi atayım 6.günde
Ben 2 defa pozitif gördüm transferden sonra, 2sinde de 2.gün jel pembemsi gelmiştibence tuttu sizinkiler de 6.gün yaptığım idrar testi hassas olmasına rağmen cok cok silik cıkmıştı. Yani normal gebelik testinde cıkmaya bilir şuan ama hassasta cıkar
Ben sanki bişeyler goruyorumÇizgiyi gören varmı aşırı silik ben mi hayal görüyorum
Benimde 5 haftalikKızlar 6 haftalik olduk bugun cok şükür ama ben cok halsizim yerimden kalkacak halim yok hep uykum var benim gibi olanlar var mi
İmza kısmına eklesene sen de gebelik takvimi . İnsana motive veriyor dışardan gören için deBenimde 5 haftalikbel ağrım var..ve cok halsizim. .sanırım normal
Canim ben ara ara giriyorum ..çok hakim değilim. .gebelik takvimi nasıl ekleniyor?İmza kısmına eklesene sen de gebelik takvimi . İnsana motive veriyor dışardan gören için de
İçimi rahatlattınAynen oldukça erken. O yüzden moral bozma. Negatifi dikkate alacağın bir günde değilsin henüz
Bakalım o ne olacak. Ama dediğim gibi negatif çıkarsa üzülmemelisin yarınkinde de
YaaaBen sanki bişeyler goruyorum
6.günde falan ancak cok silik çizgi çıkıyor azıcık daha bekleyinİçimi rahatlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?