Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar crinone jel pembe gelebilir dimi korkmama gerek yok acaba tahriş mi ettim bi de bugün sonrasında yürümeyi unuttum ondan oldu iyi emilmedi herhalde Çok açık pembe zaten fazla değil
Tutunma belirtisi olarak oldu bende o, transferden sonraki 2. Ve 3. Gün olmuştu senin de bu zamanlarına denk geldiyse insallah öyledir 5.gün embriyosu için tabii, ama korkulacak bişey yoktur

Kızlar dondurulmş 5.gün embriyosu bugün transfer günü hariç 6.günüm test yapmaya korkuyrm ama meraktan da çatlyrm,kan da mı idrar da mı önce belli olyr?
Önce kanda belli olur her zaman ama ben 6. Gün yaptığımda idrarda cıkmıştı hemen ertesi gün kan verdim 20 cıktı.

Tutunma belirtisi olarak oldu bende o, transferden sonraki 2. Ve 3. Gün olmuştu senin de bu zamanlarına denk geldiyse insallah öyledir 5.gün embriyosu için tabii, ama korkulacak bişey yoktur
Bendede aynı 2gün leke oldu ama yok deneck gibi açık pembe 3.günde hafif kahveye dönük gibi ama kahvede diyemyrm o kadar açık renkti yani

Benim 2. Gunden beri jel pembe geliyor tutunmadan olabilirmi ozaman ben jel orda kaldigi icin saniyodum

Sizinde dondurulmş 5.gün müydü,pozitif almşsnz maşallahh rabbim bizlere de nasip eder inşallah
Erken gebelik testleri var ya predictor, onlardan yaparsanız şuan öğrenirsiniz Allahın izniyle. Ben size ilk yaptığım hassas testi atayım 6.günde
Benim 2. Gunden beri jel pembe geliyor tutunmadan olabilirmi ozaman ben jel orda kaldigi icin saniyodum
Ben 2 defa pozitif gördüm transferden sonra, 2sinde de 2.gün jel pembemsi gelmişti bence tuttu sizinkiler de 6.gün yaptığım idrar testi hassas olmasına rağmen cok cok silik cıkmıştı. Yani normal gebelik testinde cıkmaya bilir şuan ama hassasta cıkar

Tahriş olma durumu da illa ki olabilir spekulum dan ötürü, ama bende hep bu sekilde oldu yani. Direkt lekelenme olmadı jel açık pembe olarak geldi

Yaaa canim insallah off bugun 4. Günum bugun bile jel baya pembe geldi peceteye tortu seklinde jelden sonra bayada yuruyorum aslinda düşünunce ilk denememde boyle seyler olmamisti belime de igneler batip duruyor insallah dedigin gibidir canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…